Keystone logo

6 PHD Program i Utbildningsledarskap 2024

Filter

Filter

  • Pedagogik
  • Pedagogiskt ledarskap
  • Utbildningsledarskap
Studiefält
  • Pedagogik (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PHD Program i Utbildningsledarskap

Letar du efter en karriär som gör att du kan göra skillnad i elevers och pedagogers liv? Om så är fallet kan en utbildningsledningsexamen vara det perfekta valet för dig!

Ett utbildningsledningsprogram erbjuder en omfattande läroplan. Du kan förvänta dig att fördjupa dig i ämnen som skoljuridik, organisationsteori och beteende, pedagogiska forskningsmetoder, skolekonomi och budgetering och undervisningsteknik.

Att ta en utbildningsledningsexamen öppnar en värld av spännande karriärmöjligheter. Du kan hitta arbete som rektor eller biträdande rektor på skolor eller till och med institutioner på högskolenivå. Du kan också ta på dig roller inom högre utbildningsadministration såsom dekan eller proost vid universitet eller högskolor. Eller så kanske du vill söka möjligheter i statliga myndigheter som övervakar utbildningsprogram eller organisationer som tillhandahåller stödtjänster för skolor.

Om du är redo att ge dig ut på en spännande karriärväg som låter dig påverka livet för både studenter och lärare, då är det dags att överväga att ta en utbildningsledningsexamen.