University of California Davis (UC Davis)

Introduktion

UC Davis är Aggies hem - go-getters, förändringstillverkare och problemlösare som sätter sitt märke på ett av de främsta offentliga universiteten i USA.

Sedan vi först öppnade 1908 har vi varit kända för enastående akademiker, hållbarhet och Aggie Pride och värderar livsstil i norra Kalifornien. Dessa teman är vävda i vår 100-åriga historia och vårt rykte för att lösa problem relaterade till mat, hälsa, miljön och samhället.

Vårt 5 300 hektar stora campus gränsar till staden Davis, en livlig högstad med cirka 68 000 människor som bor i Yolo County. Statens huvudstad ligger 20 minuter bort, och destinationer i världsklass som San Francisco Bay Area, Lake Tahoe och Napa Valley ligger inom två timmars bilresa.

UC Davis Land Erkännande

UC Davis hyllar ursprungsbefolkningen och land som Davis campus ligger på. Efter samråd med medlemmar i Patwin infödda gemenskapen, är campus glad att tillhandahålla följande uttalande om landgodkännande:

Vi borde ta ett ögonblick för att erkänna det land som vi är samlade på. I tusentals år har detta land varit Patwins hem. Idag finns det tre federalt erkända Patwin-stammar: Cachil DeHe Band av Wintun-indianer från Colusa Indian Community, Kletsel Dehe Wintun Nation och Yocha Dehe Wintun Nation.

Patwin-folket har förblivit engagerade i förvaltningen av detta land under många århundraden. Det har vårdats och skyddats, som äldste har instruerat de unga genom generationer. Vi är hedrade och tacksamma för att vara här i dag på deras traditionella länder.

Platser

  • Shields Avenue,1, 95616, Davis

Frågor