Read the Official Description

Rezekne University of Applied Sciences (Rēzeknes Tehnoloģiju Akademija) är en av de mest snabbväxande universiteten i Lettland. Högre utbildning i Rezekne, en av regionstäder i Lettland, rotade sedan 1925. För nästan 100 år, Rezekne yrkeshögskolan var Alma mater för många framgångsrika ledare.

Varje student vid Rezekne yrkeshögskolan uppfylls som individ. Alla elever får personlig vägledning och professorer är lätt tillgänglig. Varje år runt 400 studenter anmäla sig och totalt mer än 2000 studenter studerar i på vår campus. Storleken på universitetet ger möjlighet till nära samverkan mellan elever och personal på alla stadier av studierna. Många internationella partner och utbyta programstudenter gör en mångkulturell miljö inom universitetet. Mer än 200 Erasmusstudenter och akademiker deltog i utbyte varje år. Vid Rezekne yrkeshögskolan du bygga nätverk som varar en livstid.

Moderna laborationer och auditorium i nya och renoverade historiska byggnader är utrustade med den senaste tekniken. Nära samarbete med lokala och internationella företag ger möjlighet till problembaserade studier synsätt. Studentens ungkarl, Master och Doktorsavhandling lösa verkliga problem och implementera innovationer i verkligheten. Web kontakter som är till studenter förfogande efter examen.

Alla utbildningar vid universitet har tilldelats av de internationella ackrediteringar. Den EU-märkning erkännande har tilldelats de tillskott av Rezekne yrkeshögskolan diplom. Informationen på kärnan i framgångsrikt avslutade studier, nivån, sammanhanget, innehållet och ställningen för den person, som nämns i den ursprungliga av examensbeviset ingår i tillägg på diplomet. Dessa är ett bevis på hög kvalitet i undervisning, forskning, internationalisering och företagens samverkan på universitetet.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Rezekne University of Applied Sciences

Målet med doktorandprogrammet är att förbereda forskare inom området för analysteknik, modellering och design inom informationsteknologiindustrin, för att främja eleverna ... [+]

Målet med doktorandprogrammet är att förbereda forskare inom området för analysteknik, modellering och design inom informationsteknologiindustrin, för att främja elevernas teoretiska kunskaper och forskningsfärdigheter samt tillämpning av forskningsresultat på följande områden:

näringsliv och turism informationssystem modellering; Systemisk planering för regional utveckling det politiska systemet och offentlig förvaltning modellering; logistik informationssystem och transporter modellering; produktionsprocess modellering; e-lärande system design; simuleringsteknik utveckling.

Besökande professorer från partneruniversiteter kommer att vara involverade som lärare och rådgivare i programmet. Studenter har möjlighet att delta i Erasmus + rörlighet för studier. ... [-]

Lettland Rēzekne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Lettland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rēzekne
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 år
Campusstudier

Läs mer på svenska
Rezekne University of Applied Sciences

Programmet är utformat för att möta behoven hos utövare som vill forska någon aspekt av sitt område av praxis. Kandidater ombord på hög nivå, praktikbaserad forskning i e ... [+]

Programmet är utformat för att möta behoven hos utövare som vill forska någon aspekt av sitt område av praxis. Kandidater ombord på hög nivå, praktikbaserad forskning i ett av forskningsområdena. Det är en akademisk examen, vars syfte är att hjälpa yrkesverksamma att utveckla en relation mellan forskning och deras yrkesverksamhet.

Gästprofessorer från partneruniversitet kommer att delta som lärare och rådgivare i programmet. Studenter har möjlighet att delta i Erasmus rörlighet för studier och praktik. Undervisningsspråket är engelska.

Utbildningsbevis: Doktorsgrad i pedagogik (PhD).

Behörighetskrav: Magisterexamen i pedagogik, psykologi, pedagogisk ledning eller humanitära vetenskap, samhällsvetenskap, social välfärd och social hjälp om yrkeserfarenhet inom utbildning på minst 3 år. Diskussion om tema eller problem i pedagogik, som forskning har gjorts i det inlämnade papper krävs.... [-]

Lettland Rēzekne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Lettland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rēzekne
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 år
Campusstudier

Läs mer på svenska

Study in Latvia, Study in Rēzekne

Izmanto iESpējas -- ERASMUS

Address
Rezekne Academy of Technologies Atbrīvošanas aleja 115
LV4601 Rēzekne, Lettland
Website