Read the Official Description

Huvudkontor Santiago de Chile ligger i Torre Riesco Portal, Corporate City, en av de mest moderna områdena i huvudstaden, anses vara en av de 4 affärscentra i staden, eftersom den fokuserar på en enda punkt till en många företag och multinationella företag.

ADEN Chile en av de största integrerade företagsnätverk hispanoamérica, bestående av 26 kontor i 17 länder. En institution som vi söker en direkt överföring till arbetsplatsen, med input från en grupp internationella lärare med omfattande chefserfarenhet.

Vårt uppdrag är att utbilda ledare spetsen, med en djup etisk mening, i en mycket konkurrensutsatt internationell kontext; försöker länka mer än 50.000 chefer från välkända företag från Latinamerika och Spanien underlättar nätverk och interaktion.

INTERNATIONELLA WORKSHOPS

Som en del av den pedagogiska förslag för vår Allumni har vi utvecklat en rad internationella workshops som hålls på följande orter: Miami, Panama och Bogota.

Globalisering, konkurrens och teknik har suddat ut gränserna för företag. Under den akademiska veckan, är verktyg som ger harmoni och synkronisering mellan de olika variablerna som är inblandade i den internationella konsert verksamhet som regleras.

teori och praktik i geopolitiska, kommersiella, finansiella processer integreras, och human hantering av interkulturella team. Vad bör förväntas med denna kurs är visionen om den riktning, det vill säga det politiska beslutet om förvaltningsbeslut och operativa beslut.

Kursen kommer att löpa från en samtalade exponering, med verkliga exempel och "live" från idéer, situationer och planteos genereras av studenter i verkliga livet, och få kontakt med de begrepp som tas upp under samma kurs fall.

Målet är att uppnå ett forum för dialog, nätverk och utbyte av nya trender i näringslivet.

Verkstäderna hålls i olika städer och i olika månader:

panamamånad juli

bogotámånad September

Miamimånad oktober

Programs taught in:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

PhD

ADEN Chile

Utmaningen att leda ... [+]

Utmaningen att leda

Syften

Utveckla färdigheter för att vara en effektiv coach av medlemmarna i hans team, för att vara sant utvecklare av mänsklig talang i företag. Förstå din roll som förvaltare av mänsklig talang och inte som personalchef. Lär dig att skapa en verklig gemensamt arbete som främjar delat beslutsfattande och uppnå laget att nå hög prestanda, även i virtuella miljöer. Utveckla en effektiv kommunikation, nå kommunikativa intelligens, men deras arbete och personlig miljö, upptäcka sina egna känslomässiga intelligens. Förbättra förhandlingsteknik, som gör det möjligt att etablera win-win relationer med sin omgivning, samt verktyg för att hantera ojämlika förhandlingar i globaliserade miljöer. Få effektiva verktyg för hantering och lösning av konflikter inom organisationer, vilket gör att mer effektiva och samstämmiga beslut som optimerar relationer och resultat parallellt. ... [-]
Chile Santiago
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Chile
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santiago
    )

)
1
February 2019
Full-time
100 öppettider
Campusstudier

Läs mer på svenska