Walden University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Walden University Påverka din värld med en examen från Walden. Börja redan idag!

Walden utbildningsprogram och certifikat är avsedda för yrkesverksamma. Skicka formuläret till höger för att lära dig hur du kan göra en förändring och främja din karriär.

I mer än 40 år, Walden University, en ackrediterad institution, har hjälpt yrkesverksamma nå sina utbildningsmål. Program Walden grad och certifikat är utformade för att hjälpa elever att utforska nuvarande marknadstrender, skaffa relevant kunskap som kan tillämpas omedelbart i den verkliga världen, och skapa en positiv social förändring i sitt liv och samhällen.

Eleverna undervisas av lärare som är både forskare och praktiker, föra akademiskt perspektiv och praktisk erfarenhet i online klassrummet.

Varför välja Walden?

Alternativ: Walden erbjuder för närvarande mer än 80 utbildningsprogram, mer än 370 inriktningar och koncentrationer, och mer än 50 certifikat program, så att du kan hitta programmet eller studieområde som du behöver. Peer-nätverk: I Walden gemenskap, som består av mer än 127,600 studenter och alumner, har du ett nätverk av jämnåriga som kan stödja dig på din resa. Många perspektiv: Walden heterogen studentkår kommer från alla 50 stater i USA och mer än 150 länder. Expert fakultet: Walden drygt 3.000 lärare är experter inom sina respektive områden som tar verkliga erfarenheter till sina kurser. Student nöjda. 91% av Walden studenter som svarat på en 2013 Walden undersökning visade att mycket nöjda eller nöjda med sin alma mater *

  • Källa: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Antagning

Walden University antagningskraven varierar beroende på program och examensnivå. Walden inskrivning rådgivare finns tillgängliga för att hjälpa dig med varje steg av online ansökningsprocessen, från att besluta vilka program som är rätt för dig att ansöka om ekonomiskt stöd. Inskrivning rådgivare kan också förklara Walden: s överlåtelse av kreditpolicy för tidigare pedagogisk erfarenhet.

Undervisning och Ekonomiskt stöd Att betala för din utbildning kan vara en utmaning, men Walden hjälper dig att identifiera de många finansieringsalternativ som är tillgängliga för dig, inklusive stipendier, bidrag och federala och privata lån. Du kan också kolla med din arbetsgivare för att se om de erbjuder undervisning ersättning för dina kurser. En Walden inskrivning rådgivare kan hjälpa dig avgöra vilka finansieringsmöjligheter finns tillgängliga för dig. Dessutom kan du spara tid och pengar genom att överföra krediter som förvärvats tidigare. De flesta Walden forskarutbildning kan du överföra upp till 50% av dina nödvändiga krediter.

Stöd din framgång Walden mål är att hjälpa dig att nå ditt. Från din första förfrågan genom varje steg i dina studier, kan du dra nytta av ett brett utbud av elevsupporttjänster som hjälper dig att lyckas i din lärorik resa. Walden erbjuder följande tjänster för studenter: Personliga rådgivare: få personlig uppmärksamhet från rådgivare i inskrivning, ekonomiskt stöd, akademiker och andra stödtjänster för att göra det mesta av din online-program.

Tekniskt stöd: Studie bekymmersfri veta att du har 24/7 tillgång till Walden teknisk support.

Anpassade Stöd för online elever: Finns överallt med tillgång till Internet, har Walden online biblioteket mer än 64.000 fulltext tidskrifter, mer än 100 databaser, och mer än 3 miljoner avhandlingar. En mängd olika tjänster är skräddarsydda specifikt till online doktorander, inklusive en fakultet expertis katalog och hjälp med avhandlingen forskning och muntliga försvar.

Skriva Center: Vässa dina skriftliga färdigheter med stöd från Walden Writing Center, som erbjuder resurser och online handledning av heltids professionella redaktörer och handledare.

Akademiska Residens: Nätverk med lärare, personal och kamrater på det personliga bostäder, för att ge dig ytterligare forskning och skrivstöd för din master's- eller doktorandnivå studie.

Karriärtjänster: Walden s Career Services Center erbjuder en-mot-en rådgivning och ett online-portfölj av resurser för att hjälpa dig med kritiska uppgifter, såsom ditt CV, jobbsökande, och intervjustrategier.

Online Learning Walden flexibilitet och support sätta din utbildning inom räckhåll. Du kommer att dra nytta av en omfattande online-lärande upplevelse som inkluderar:

Bekväm startdatum under hela året. Orientering som förbereder dig för framgång i en online-miljö. Förmåga att slutföra kurser när och där det är bekvämt för dig. Tillgång till de kurser och material på din smartphone eller surfplatta. Multimedieresurser som syftar till att öka elevernas lärande: video, fallstudier, simuleringar, artiklar, tidskrifter, och diskussionsämnen. En global community av lärare, studenter och alumner.

Walden kurser fokuserar på praktiska färdigheter och strategier som du kan använda direkt på arbetsplatsen. Du kommer att uppmuntras att använda vad du lär dig att överväga innovativa lösningar på verkliga problem, och många program ger möjlighet att tillämpa vad du har lärt dig genom en Practicum upplevelse. Kurser ta hänsyn till aktuell forskning och fallstudier för att förbättra kritiskt tänkande. Vår online format uppmuntrar till samarbete och diskussion så att du kan lära av andra yrkesverksamma inom ditt område.

Fakulteten Walden lärare är inriktade på din framgång. Vår expert fakultet inkluderar forskare, forskare och framstående ledare som väljs ut för att de har akademiska och bransch meriter samt för deras pedagogiska förmåga. De fungerar som mentorer och rådgivare och främja en stödjande och inkluderande inlärningsmiljö.

Här är siffrorna: 86% av Walden lärare medlemmar innehar minst en doktorsexamen, och tillsammans har de fått mer än 900 utmärkelser för sina yrkesmässiga prestationer och enastående bidrag till sina områden. Walden fakulteten ingår även 26 Fulbright Scholars eller specialister. De har ett brett utbud av erfarenhets och kulturella bakgrunder och utmärka sig på att integrera sina kunskaper i klassrummet.

Alumni gemenskapen Walden University har mer än 79,800 alumner över 135 länder runt om i världen. Våra alumner stöds av en aktiv alumniförening, som håller akademiker kopplade till studenter, lärare och andra alumner större Walden samhället. Alumni delta i regionala aktiviteter och förblir engagerade genom Alumni ambassadör Program, myWaldenAlumni-våra alumner portal och universitetets signatur publikation, Walden tidningen, som belyser resultaten av våra alumner två gånger om året.

Accreditation Walden University är ackrediterat av Higher Learning kommissionen och en medlem av North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden är stolta över att ha tjänat specialiserade ackrediteringar från följande organisationer:

Nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE) Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP) Kommissionen om Collegiate Omvårdnad utbildning (CCNE) Rådet för ackreditering av rådgivning och närstående utbildningsprogram (CACREP) Project Management Institute (PMI) ® Global Ackreditering Center (GAC) för projektledning utbildningsprogram Ackreditering styrelsen för Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Ackreditering bekräftar att ett universitet och dess program är av hög kvalitet och erbjuder relevant innehåll. Walden University ackrediteringsorgan:

De program och kurser är av hög kvalitet. Studenter som kvalificerar har tillgång till federala studiemedel. Avklarade är lättare att överföra än krediter som förvärvats på icke-ackrediterade institutioner.

Vid bedömningen av meriter, arbetsgivare och universitet ofta leta efter sökande som tjänade en examen från ett ackrediterat universitet.

Hitta information om kostnader, ockupation typer, slutför, och median skuld för dessa program på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD - PhDStudies » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Magisterexamen - OnlineStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD:er » Se Magisterexamen - HealthcareStudies » Se PhD - Lawstudies » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doktor I Socialt Arbete - Klinisk Kompetens

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online Minneapolis + 2 fler

Walden är doktor i socialt arbete program kan förbereda dig för nästa steg i din socialt arbete karriär som forskare, college-nivå lärare eller administrativ ledare. [+]

Walden är doktor i socialt arbete program kan förbereda dig för nästa steg i din socialt arbete karriär som forskare, college-nivå lärare eller administrativ ledare.

En utmanande läroplan gör det möjligt att analysera avancerad teori och utforska några av de mest angelägna och banbrytande frågor i socialt arbete idag. Ansikte mot ansikte akademiska bostäder stödja lärandet, så att du kan samarbeta med professorer och kollegor, bygga ditt sociala och professionella gemenskap och förbättra din förmåga att åstadkomma positiv social förändring.

Du kommer också att få färdigheter i vetenskapligt skrivande som kan hjälpa dig vidare din roll som ledare. Uppnå högsta referenser i ditt yrke med detta forskarutbildningen i socialt arbete.... [-]


Läkare För Socialt Arbete (DSW) - Klinisk Expertis

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online Minneapolis + 2 fler

Som en avancerad Socionomen är du uppmanas att hjälpa samhället ta itu med de mest akuta utmaningar. [+]

Som en avancerad Socionomen är du uppmanas att hjälpa samhället ta itu med de mest akuta utmaningar. Med Waldens doktor i socialt arbete (DSW) program, kan du bli en mer auktoritativ förespråkare för social rättvisa och få referenser att bli erkänd som en ledare inom ditt område.

Välj från flera inriktningar för att anpassa dina studier med dina intressen, inklusive medicinsk socialt arbete, missbruk och socialt arbete, och klinisk expertis.

En av de få som erbjuds på nätet, har DSW programmet en utmanande läroplan som kan hjälpa dig att få de kunskaper för att utvärdera, design och köra program sociala som gör en positiv skillnad. En Master of Social Work (MSW) krävs för att ansluta sig till detta program. ... [-]


PhD I Industriell Och Organisationspsykologi

Online Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online Minneapolis + 1 fler

Som ett av de första online-doktorandprogrammen inom industriell och organisatorisk psykologi kan Walden doktorand i industri- och organisationspsykologiprogrammet göra dig djupare kunskap om arbetsplats och organisationsbeteende. [+]

Som ett av de första online-doktorandprogrammen inom industriell och organisatorisk psykologi kan Walden doktorand i industri- och organisationspsykologiprogrammet göra dig djupare kunskap om arbetsplats och organisationsbeteende. När du utvecklar avancerade färdigheter i förändringshantering, personalpsykologi och forskningsteori och design, kan du förbereda dig för att fungera som katalysator för förändring i högre utbildning, företag, regering och andra arbetsplatsinställningar. Välj mellan olika specialiseringar för att skräddarsy dina studier till dina specifika karriärintressen och karriärväg.

inriktningar

Konsulterande psykologiAllmän praktikPersonalavdelningInternationell verksamhetLedarskapsutveckling och coachingNotera om Licensur... [-]

Kontakt
Besöksadress
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, 55401 US