Walden University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Walden University

Påverka din värld med en examen från Walden. Börja idag! Walden examens- och certifikatprogram är utformade för yrkesverksamma. Skicka formuläret till höger för att lära dig hur du kan göra en förändring och avancera din karriär. I mer än 40 år har Walden University , en ackrediterad institution, hjälpt arbetare att nå sina utbildningsmål. Walden examens- och certifikatprogram är utformade för att hjälpa studenter att undersöka aktuella marknadstrender, få relevanta färdigheter som kan tillämpas omedelbart i den verkliga världen och skapa positiv social förändring i sina liv och samhällen. Eleverna lärs av fakultetsmedlemmar som är både forskare och praktiker, vilket ger akademiskt perspektiv och praktisk erfarenhet av online-klassrummet.

Varför välja Walden?

 • Alternativ: Walden erbjuder för närvarande mer än 80-gradsprogram, mer än 370 specialiseringar och koncentrationer, och mer än 50 certifikatprogram, så du kan hitta det program eller studieområde du behöver.
 • Peer-nätverk: I Walden-samhället, som består av mer än 127 600 studenter och alumner, har du ett nätverk av kamrater som kan stödja dig på din resa.
 • Många perspektiv: Walens diversifierade studentkropp kommer från alla 50 amerikanska stater och mer än 150 länder.
 • Expertfakultet: Walden s över 3 000 fakultetsmedlemmar är experter på sina områden som ger erfarenheter i praktiken till sina kurser.
 • Studenttillfredsställelse: 91% av Walden-kandidater som svarade på en 2013-Walden-undersökning visade sig vara mycket nöjda eller nöjda med deras alma mater. *

* Källa: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

antagning

Walden University antagningskrav varierar beroende på program och examensnivå. Walden registreringsrådgivare är tillgängliga för att hjälpa dig med alla steg i onlineapplikationsprocessen, från att bestämma vilket program som är rätt för dig att ansöka om ekonomiskt stöd. Inskrivningsrådgivare kan också förklara Walens överföring av kreditpolicy för tidigare pedagogisk erfarenhet.

Undervisning och finansiellt stöd

Att betala för din utbildning kan vara en utmaning, men Walden hjälper dig att identifiera de många finansieringsalternativen som är tillgängliga för dig, inklusive stipendier, bidrag och federala och privata lån. Du kan också kolla med din arbetsgivare för att se om de erbjuder stipendier för dina kurser. En Walden registreringsrådgivare kan hjälpa dig att bestämma vilka finansieringsalternativ som finns tillgängliga för dig. Dessutom kan du spara tid och pengar genom att överföra krediter som tidigare förvärvats. De flesta Walden examensprogram tillåter dig att överföra upp till 50% av dina krediter.

Stödja din framgång

Walden s mål är att hjälpa dig att nå din. Från din första förfrågan genom varje steg i dina studier kan du dra nytta av ett brett utbud av studentstödstjänster som är utformade för att hjälpa dig att lyckas i din utbildningsresa. Walden tillhandahåller följande tjänster till studenter: Personliga rådgivare: Få personlig uppmärksamhet från rådgivare vid anmälan, ekonomiskt stöd, akademiker och andra supporttjänster för att få ut det mesta av ditt onlineprogram. Tekniskt stöd: Undersök fritt om du vet att du har 24/7 tillgång till Waldens tekniska support. Anpassad support för online-lärare: Finns överallt med internetåtkomst, Waldens onlinebibliotek rymmer över 64 000 fulltexttidskrifter, mer än 100 databaser och mer än 3 miljoner avhandlingar. En mängd olika tjänster skräddarsys speciellt för online doktorander, inklusive en fakultets expertkatalog och hjälp med avhandling forskning och muntliga försvar. Skrivcenter: Skärpa dina skrivförmåga med stöd från Walden Writing Center, som erbjuder resurser och online-handledning av heltidsanställda redaktörer och handledare. Academic Residencies: Nätverk med fakultet, personal och kamrater i personliga bostäder, utformade för att ge dig ytterligare forskning och skriftstöd för din master- eller doktorandstudie. Karriärtjänster: Waldens karriärservicecenter erbjuder en-till-en-rådgivning och en onlineportfölj av resurser för att hjälpa dig med kritiska uppgifter, till exempel resuméskrivning, arbetssökning och intervjustrategier.

Online-lärande

Waldens flexibilitet och stöd sätter din utbildning inom räckhåll. Du kommer att dra nytta av en omfattande online-lärande som inkluderar:

 • Praktiska startdatum under hela året.
 • Orienteringen som förbereder dig för framgång i en online-miljö.
 • Förmåga att slutföra kurser när och var det är bekvämt för dig.
 • Tillgång till kurser och material på din smartphone eller surfplatta.
 • Multimedieresurser avsedda att öka studentlärning: videor, fallstudier, simuleringar, artiklar, tidskrifter och diskussionsämnen.
 • En global online-grupp av fakulteter, studenter och alumner.

Walden kurser fokuserar på praktiska färdigheter och strategier du kan ansöka omedelbart på arbetsplatsen. Du kommer att uppmuntras att använda det du lär dig att överväga innovativa lösningar på verkliga problem, och många program ger dig möjlighet att tillämpa det du har lärt dig genom praktiska erfarenheter. Kurser tar hänsyn till aktuella forskning och fallstudier för att förbättra kritiskt tänkande. Vårt onlineformat uppmuntrar till samarbete och diskussion så att du kan lära av andra yrkesverksamma inom ditt område.

Fakultet

Walden fakultetsmedlemmar är inriktade på din framgång. Vår expertfakultet omfattar forskare, forskare och framstående ledare som är utvalda för sina akademiska och industriella uppgifter samt för deras undervisning förmågor. De fungerar som mentorer och rådgivare och främjar en stödjande och inkluderande läromiljö. Här är siffrorna: 86% av Walden-fakultetsmedlemmarna har minst en doktorsexamen, och kollektivt har de fått mer än 900 priser för sina professionella prestationer och enastående bidrag till sina områden. Walden-fakulteten omfattar även 26 Fulbright-forskare eller specialister. De har ett brett utbud av erfarenhets- och kulturbakgrunder och excel på att integrera sin kompetens i klassrummet.

Alumni Community

Walden University har mer än 79.800 alumni i 135 länder runt om i världen. Våra alumner stöds av en aktiv alumniorganisation, som håller akademiker kopplade till studenter, lärare och medarbetare i större Walden-samhället. Alumni deltar i regionala aktiviteter och förbinder sig genom alumniambassadörsprogrammet, myWaldenAlumni-vår alumniportal - och universitetets underskriftspublikation, Walden-tidningen, som lyfter fram våra alumners prestationer två gånger om året.

Ackreditering

Walden University är ackrediterad av The Higher Learning Commission och en medlem av Nordcentralförbundet, www.ncahlc.org. Walden är stolt över att ha tjänat specialiserade ackrediteringar från följande organisationer:

 • Nationella rådet för ackreditering av lärarutbildning (NCATE)
 • Ackrediteringsrådet för handelsskolor och program (ACBSP)
 • Kommissionen för kollegial vårdutbildning (CCNE)
 • Rådet för ackreditering av rådgivning och relaterade utbildningsprogram (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) för Projektledning Utbildningsprogram
 • Ackrediteringsstyrelsen för Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Ackreditering bekräftar att ett universitet och dess program är av hög kvalitet och erbjuder relevanta innehåll. Walden University ackreditering innebär:

 • Programmen och kurser är av hög kvalitet.
 • Studenter som kvalificerar har tillgång till federalt studenthjälp.
 • Betalda intäkter är enklare att överföra än krediter som erhålls hos icke-ackrediterade institutioner.

Vid utvärdering av referenser söker arbetsgivare och universitet ofta efter sökande som tjänat en examen från ett ackrediterat universitet. Hitta information om kostnader, sysselsättningstyper, slutföringsräntor och medianlånskuld för dessa program på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Online DBA » Se Online PhD » Se Online MBA » Se Online MSc » Se Online Magisterexamen » Se Health MSc » Se Health PhD:er » Se Health Magisterexamen » Se Law PhD »

Videoklipp

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Kontakt
Sociala medier