Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Skolhistoria och plats

University of New Haven grundades 1920 på Yale campus och är ett privat universitet på New Englands sydkust. Universitetet är pulserande och varierat, mer än 7000 studenter kommer från 50 stater i hela USA och nästan 50 länder runt om i världen, andelen internationella studenter är 12%. Den 80 hektar stora campus ligger nära New Haven, Connecticuts Tekniska och kulturella centrum, bara en och en halv timmes bilresa från New York City och två och en halv timme från Boston. Byggd 1638, New Haven har en lång historia och ett rikt kulturarv, känd som "porten till New England".

Sätta framgångsrikt segel härifrån

Våra institutioner erbjuder liberalkunskaper, vetenskap, konst, affärer, teknik, hälso- och sjukvård, allmän säkerhet och offentliga tjänster för att ge studenterna karriär-orienterade och transformativa utbildningstjänster. Vi har mer än 100 akademiska program, som alla styrs av samarbete, tvärvetenskaplig, projektbaserad inlärning.

Här är lärande en personlig och praktisk erfarenhet, guidad av enastående lärare som leder varje elev till framgång. Lärarnas lag är ledande inom sina respektive områden och ger eleverna inspiration och erkännande för att hjälpa dem att upptäcka sin potential och göra dem framgångsrika inom sitt utvalda område.

Vi kallar det "studentens första" koncept

 • Lärarens professionella kunskap och engagemang

Lär dig av professorer som är engagerade i att främja personlig tillväxt och karriärutveckling. Under nästan ett sekel har det varit genom denna orientering att skolor har lett till otaliga studenter att lyckas i sina personliga liv och arbetsplatser.

 • Grundutbildning

En beprövad, målinriktad utbildning som utrustade studenter med de viktigaste färdigheterna, kunskapen och erfarenheten som krävs för att de ska göra skillnad i deras framtida karriärer och liv.

 • Tvärvetenskaplig kurs

Denna typ av kurs är utformad för att uppmuntra tvärvetenskaplig prospektering och utrusta studenter med förmågan att lyckas i det internationella samfundet och se till att de är fullt beredda att förstå och navigera över hela världen.

 • Ett stort antal akademiska och gemensamma aktiviteter möjligheter

Det finns en mängd olika inlärningsmöjligheter inom, utanför och i samhället, så du kan frigöra din passion eller hitta nya intressen.

 • Vibrant campus community

En nära och hållbar, livlig campusgemenskap som är medelstor, liten, lätt att hantera och tillräckligt stor för att ge studenterna en mängd olika inlärnings- och boendefaciliteter samt deltagande i sport och ledarskapsutveckling. möjligheter.

 • Ledare och vinnare

Det finns mer än 57 000 alumni i olika branscher, och efter examen har de olika uppträdanden på sina egna livsbanor. Mer än 91% av kandidaterna är anställda eller fördjupar examen inom ett år och 96% av de utexaminerade lyckas inom sina respektive områden inom sex år.

Uppdragsförklaring

New Haven University är ett studentorienterat omfattande universitet med enastående akademisk och professionell utbildning. Vårt uppdrag är att ge högkvalitativ utbildning genom erfarenhets-, samarbets- och upptäcktsbaserad inlärning, vilket hjälper eleverna att förbereda sig för ett uppföljande och meningsfullt liv på internationell nivå.

New Haven University Rankings and Reputation

 • Listad som högsta högskolelistan i USA i fem på varandra följande år - Princeton Review
 • Topp 100 nordamerikanska universitet - 2019 amerikanska nyheter
 • De högsta 30% av tekniska högskolor i US-2019 US News
 • National Top15 ROI Ranking - Wall Street Journal
 • Bästa Sports Management Professional Ranking # 12- "Sport Business"
 • Hälsohögskolan står högst 10% i hälsovården - "College Factual"
 • Business School är ackrediterad av International Association of Business Schools AACSB och rankas bland de 5% av världens bästa.
 • Best Employment Service Center rankas 17 i USA

Nyutbildade studenter är hos Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Utmärkt stipendium

Provosts assistentskap erbjuder 75% undervisningsbidrag och är tillgänglig varje vecka inom den akademiska sektorn med betalda (timlön).

Dekanens stipendium erbjuder 10% -50% undervisningsbelöningar.

Studenter ingår i stipendiebedömningen efter inträde och det finns inget behov av att skicka stipendieansökan.

Programmen undervisas på:
 • Engelska
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Amerikas förenta stater