Läs den officiella beskrivningen

Om Mizzou

University of Missouri grundades 1839 i Columbia som det första offentliga universitetet väster om Mississippi River. Idag, med en anmälan på mer än 30.000 studenter, 13.000 heltidsanställda och 317.000 alumni är Mizzou en viktig investering för staten och nationen.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

MU studenter representerar varje Missouri län, alla 50 stater och 100 länder. Baserat på kvaliteten på undervisning, forskning och stipendium är MU ett av endast 60 offentliga och privata amerikanska universitet som inbjudits till medlemskap i den prestigefyllda Association of American Universities. AAU-medlemskapet hjälper Mizzou att attrahera extern finansiering och rekrytera högsta fakultet och studenter.

Statens största och mest omfattande universitet, Mizzou, har mer än 300-gradsprogram - inklusive mer än 90 online-alternativ - genom 19 högskolor och skolor och är ett av endast sex offentliga universitet i hela landet som kan hävda en läkarhögskola, veterinärmedicinsk högskola och en lagskola på samma campus.

Universitetets nationellt framstående fakultet ger upptäckter till klassrummet, publicerar mer än 1600 böcker och vetenskapliga artiklar varje år och spenderar 248 miljoner dollar årligen på vetenskaplig forskning. De står för cirka 70 procent av forskargränserna som strömmar till statens offentliga universitet.

Mizzou-studenterna utgår i genomsnitt i 4,2 år. Mer än 40 procent av rekordet 9 150 grader tilldelades förra året var inom vetenskap, teknik, teknik, matematik och hälsoområden. Bland de offentliga universiteten i Missouri beviljar MU 27 procent av kandidatexamen, 23 procent av magisterexamen och 62 procent av doktorsexamen.

Utbildningsprogram, yrkesskolor och upptäckt av ny kunskap genom forskning lägger till oöverträffat värde till en MU-grad. Studenterna drar nytta av praktiskt lärande och bidrar med över 250 000 timmars samhällstjänst årligen, deltar i forskarutbildning och utnyttjar Missouris största utlandsstudieprogram.

Stödjare globalt investerar i MU genom att göra privata gåvor för stipendier, akademiska program, faciliteter och förändring av livet. Hundratals deltar i universitetets 1,3 miljarder dollar Mizzou: Vår tid till ledarkampanj för att ge resurser till MU: s framtid, stödsignaturforskningscentra och institut och driva en renässans i campus.

MU: s 1 262 hektar stora campus har en botanisk trädgård med över 42 000 växter och träd i många tematiska och speciella samlingsinställningar. Många universitetsbyggnader är listade på National Register of Historic Places.

Medborgare över hela staten ansluter sig till Mizzou genom att delta i förlängningsprogram i varje län, besöker MU Health Care-specialister, tävlar i statliga tävlingar i MU-anläggningar och jublar på Missouri Tigers vid atletiska evenemang. En medlem av den sydöstra konferensen, Mizzous NCAA Division I-idrottsprogram har 20 sport, många rankade i topp 25 nationellt.

Harry S Truman School of Public Affairs

"Truman-skolan är som en utökad familj bestående av individer som ger en mängd kunskaper, färdigheter, erfarenheter och insikter som fortsätter att få stor inverkan på våra lokala och globala samhällen. Det är en ära att ha delat med och lärt sig av , fakultet / personal och studenter lika i detta hem hemifrån. "

-Jamie Crockett, Mid-karriär MPA-student

"När jag började min erfarenhet med Truman-skolan tog jag omedelbart med hur klassificeringen blandade den teoretiska och den praktiska på ett sätt som gav perfekt mening för yrkesmässig offentlig service. När jag närmar sig min sista termin i programmet känner jag mig bra utrustad för att översätta de färdigheter jag har fått genom mina klasser och forskning i en professionell miljö. "

-Sam Bezjak, 2: a årig MPA-student

"Det förvånar mig hur Truman-skolan integrerar problemfritt kurser, professionell utveckling, nätverk och karriärvägsutveckling, samtidigt som vi utsätter oss för en utmanande, stödjande och mycket kulturellt varierad miljö."

-Adity Nur, 1: a årig MPA-student

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

University of Missouri Truman School of Public Affairs

Doktorand samarbetar med Truman School fakulteten som representerar bred kompetens inklusive styrelse, lag och offentlig politik, barnpolitik; utbildningspolitik; och soc ... [+]

Doktorandprogram i offentliga frågor

Truman School erbjuder små klasser, nära relationer med lärare och lärare, och möjligheter att delta i pågående forskning. Studenterna får en rik akademisk erfarenhet på vägen till framgångsrika och uppfyllande karriärer i offentliga angelägenheter. När våra studenter är examen, är de fullt engagerade experter på sitt underfält med breda perspektiv.

Truman-skolan är djupt tvärvetenskaplig. Vår fakultets olika akademiska utbildning ger studenterna möjlighet att utforska många teoretiska och metodologiska perspektiv och flera sätt att tänka på samhällsvetenskaplig forskning.

Doktorand tar kurs och forskar med fakulteten från en mängd olika discipliner i Truman School och vid University of Missouri. Nära arbete med fakulteten genom forskarassistentskap och avhandlingsprocessen uppmuntrar studenter att tillämpa olika perspektiv på verkliga problem och att utveckla nya sätt att ta itu med problem i offentlig politik och offentlig förvaltning.... [-]

Amerikas förenta stater Columbia
Augusti 2019
Heltid
Deltid
5 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska