The University of Tennessee Space Institute (UTSI)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

The University of Tennessee Space Institute (UTSI) är en forskarinstitution för forskarutbildning som ligger i mellersta Tennessee intill theU. S. Air Force Arnold Engineering Development Center. University of Tennessee Space Institute är en del av University of Tennessee och har blivit en internationellt erkänd institution för doktorandstudier och forskning inom teknik, fysik, matematik och flygsystem och har gjort anmärkningsvärda bidrag på det lokala, statliga, nationella och globala nivåer.

Efter sitt uppdrag stöder University of Tennessee Space Institute Arnold Engineering Development Center (AEDC) för att upprätthålla ”state of the art” -kompetens i både tekniska och ledande led. Fakulteten och studenterna har arbetat med en rad olika forsknings- och teknikutvecklingsprojekt med AEDC-personal.

Över 2000 doktorsexamen - inklusive mer än 250 doktorsexamen - har tilldelats genom The University of Tennessee Space Institute, många av dem till Tennesseans. I åratal har universitetet tjänat Tennessee-industrin genom att erbjuda ett magisterexamen i naturvetenskap (MS) i Engineering Management (Industrial Engineering) på industriella platser. Vi har många framstående alumner, av vilka flera har uppnått nationell berömmelse som astronauter, företagspresidenter, chefsvetenskapsmän, ingenjörschefer, kända forskare och forskare. Många av våra alumner har höga positioner inom industri, regering och universitet i USA och andra länder.

University of Tennessee, Knoxville är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC). Studenter som tjänar doktorsexamen och certifikat inom discipliner som erbjuds av University of Tennessee Space Institute är akademiker från University of Tennessee, Knoxville, som är ackrediterat av SACSCOC och är auktoriserat att tilldela examina, kandidatexamen och doktorsexamen.

Platser

Tullahoma

Address
411 B. H. Goethert Parkway • Tullahoma, TN 37388
37388 Tullahoma, Tennessee, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: