The Wisdom School at Ubiquity University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Det var TS Eliot som frågade:

 • Var är informationen i uppgifterna?
 • Var är kunskapen i informationen?
 • Var är det kloka i kunskap?

Världen är full av data, information och kunskap. Detta är den sfär av konventionella skolor och universitet. Men vad som behövs mer kritiskt än någonsin är transformerande lärprocesser som möjligt för människor att engagera sig i personlig transformation och skickligt navigera genom dessa svåra tider med visdom.

visdom

För att göra detta måste utbildning vara holografiska. Folk kräver pedagogiska erfarenheter som är helt uppslukande och multisensorisk, särskilt vid en tidpunkt då den ekonomiska och politiska förhållanden gör det allt svårare för människor att resa långa sträckor för att traditionella universiteten och personer kurser. Samtidigt har utvecklingen inom webb och telefon teknik, i kombination med sociala nätverk teknik, kan lära sig och virtuell gemenskap byggnad på sätt som inte är möjligt tidigare. Det är där särskiljningsförmåga Wisdom School of Graduate Studies börjar.

Full Spectrum Transformational Learning

Visdom School är dedikerade till att erbjuda det vi kallar hela spektrumet transformerande lärande.

Full spektrum transformerande lärande animerar multisensorisk student. Den kombinerar det bästa av online-utbildning, blandar det med den senaste sociala nätverk teknik, ingjuter det med i person intellektuell, kreativa och rituella möten, och designar hela kontinuum både att katalysera personlig transformation och vårda fjädrande samhällen.

Det är transformerande eftersom målet är att katalysera personlig och professionell utveckling och utveckling. Det är fullt spektrum eftersom det erbjuder en rad nya online / i-personer utbildningsmoduler är utformade för att vara vägar för deltagande som är helt uppslukande och flerdimensionella. Det bygger fjädrande samhällen eftersom det odlar kapacitet för samarbete och sammanhållning. Full spektrum transformerande lärande animerar multisensorisk student.

I hjärtat av hela spektrumet transformerande lärande är att skapa portaler för lärande som uthärdar med tiden, vilket skapar gemenskap som ett mål som är lika med den för att lära sig. lärande således och samhällsbyggande blivit två sidor av samma mynt: lärande som gemenskap och samhällsbyggande som lärande. Lärande och samhälle blir därmed både medel och i slutet av vad visdom skolan representerar i hela spektrumet transformerande upplevelse.

Visdom som en del av livet

I hjärtat av den visdom School of Graduate Studies är strävan efter visdom. Om du tänker på hur du vet vad du vet, två epistemologier sannolikt kommer att tänka på. En är baserad på uppenbarade sanningen, utifrån de abrahamitiska religionerna. Huruvida Moses emot Torah, eller Kristus korsfäst och uppstånden, eller Mohammed recitera Koranen, är sanning i västra religiösa termer något som i slutändan kommer från Gud och är att bli trodd och åtlydd.

Det andra sättet att veta är den vetenskapliga metoden, baserad på sammanställning av data, testa hypoteser och utveckla allt mer exakta teorier. Vetenskap är vägen för rationalitet och intellektuella logik som söker de viss kontrollerbara kunskap.

De gamla grekerna erbjuds ett tredje sätt att veta. Sokrates hedrade gudomlig uppenbarelse och vetenskaplig undersökning, men han trodde att den största engagemang runt för att orientera ett liv är utforskandet av yttersta frågor. För den sokratiska strävan, är den djupaste sättet att kräsna ultimata sanningar genom sanning som eftersträvas inte sanningen avslöjas eller kunskap samman.

Religioner söka svar och således på dogmatisk tro. Vetenskap söker kunskap och bygger alltså på certifierbar fakta.

Strävan efter visdom är att leva i frågorna och därmed vara öppen för personlig transformation.The Wisdom School ingrepp med alla dessa sätt att veta i sin strävan efter sanning.

Detta innebär att visdom är mer en livsstil än en torr intellektuell företag. Strävan efter visdom leder till en allt djupare alkemiska metamorfos psyke, hjärta, sinne, kropp och själ. Visdom Skolan är fast förankrad i denna sokratiska traditionen. Begreppet sanning som eftersträvas är en hörnsten och grunden för allt vi står för, och ligger i hjärtat av alla våra program, kurser och evenemang.

"Sanningen bländar gradvis, annars skulle världen vara blind." -Emily Dickinson

studier phd visdom

Är Wisdom School of Graduate Studies rätt passform för mig?

Visdom School är en forskarskola för mogna yrkesverksamma som vill placera sig i ett större sammanhang att leva och lära. Våra program hjälper dig att gå bortom gränserna för konventionell förståelse och beteende och till en mer autentiskt liv.

Visdom School ger en unik möjlighet att fördjupa din andliga tillväxt och personlig utveckling inom ramen för akademiska examina. Var annars kan du gå där du kan delta i djup andlig och personlig transformation och få examen grader samtidigt?

Om något av följande påståenden ringer sant för dig, kanske Wisdom School bara vara vad du letar efter:

 • Du har haft en framgångsrik karriär, men känner att det inte är tillräckligt för ett meningsfullt liv.
 • Du är mogen och är redan på en andlig väg, men söker mer strikt och djupgående lärande.
 • Du söker ett akademiskt integrerad strategi för personlig och professionell transformation.
 • Du bryr dig om helheten och vill undersöka möjligheterna till förändring på en djupare nivå.
 • Du har åtagit sig att livslångt lärande i dialog med andra arbetssökande-en process, inte en slutpunkt.
 • Du har gåvor att dela att världen lättare att acceptera om du credentialed.
 • Du önskar att integrera de inre och yttre aspekter av ditt väsen.

Visdom School erbjuder dig möjligheten att:

 • Leva ett mer autentiskt, meningsfullt liv.
 • Uppfinna själv.
 • Lås upp din makt.
 • Upptäck din självkänsla.
 • Bli en del av en vårdande, stödjande gemenskap.

Hur visdom skolan skiljer sig från andra forskarskolor?

Om du tänker på din tidigare erfarenhet av de flesta konventionella skolor, du förmodligen utbildade för att memorera information och uttrycka dig analytiskt i tester och uppsatser.

Från vår synvinkel är detta viktigt, men inte tillräckligt för verklig inlärning. Den konventionella och nästan exklusiv betoning på intellektuell stringens är bara ena änden av kontinuum som utgör verklig utbildning.

Sann lärande behöver också en inre dimension. Den behöver så mycket betoning på kropp, hjärta och själ som på sinnet. Det latinska ordet Educare betyder "dra tillbaka" och användes ursprungligen för utbildning av goda skäl. Dra fram det som är inom är kärnan i den sanna lärande. Det är vad Wisdom School syftar till att katalysera.

Vi uppmuntrar våra studenter att själva välja de kurser som de förbättrar sin personliga, liksom professionell utveckling. konsekvent funnit att de bästa efter klass papper är de som betonar sambandet mellan vad du lär under klass och hur detta påverkar din personliga tillväxt. Endast om det finns själ tillväxt, endast om det finns så mycket stränghet innebär personlig förnyelse som finns kring exakthet av intellektet, lär transformational.

Denna betoning på en integrerad relation mellan lärande och personlig utveckling är det som gör oss till en visdom skola. Det är därför vi spåra vår härkomst tillbaka till skolorna visdom av antiken, som i likhet med visdom School Studierektor var motiverade genom att öka själens färd mot sin fulla uttryck av mänsklig potential. Platon, vars Academy var den ursprungliga universitetet, sade att alla sanna lärande var en minnas, en process som ledde fram till "utvidgningen av själen." För oss är visdom en pågående process för att våga utanför gränserna för konventionellt tänkande att omfamna en mer omfattande medvetande möjligt. Det är inte något som kan uppnås en gång för alla. Det är en ständigt fördjupa utforskning av allt högre nivåer av integration mellan den inre och de yttre dimensionerna av sitt liv. I slutändan är strävan efter visdom grund i viljan att leva i våra frågor. Det är en ständig utredning av mysterium som grund för all liv.

Historien har nått ett kritiskt skede när båda kriser och många möjligheter. Vi behöver alla vara involverade i åter inbillar våra personliga liv, som i våra samhällen, och välbefinnande av planeten.

Bokstavligt talat, är framtiden upp till oss, och endast en ny visdom kultur, består av starkt integrerade människor, kommer att se oss. Hur du personligen utveckla, vilka gåvor du sätta i världen, och hur effektivt du tar dessa gåvor till ditt samhälle, är alla avgörande för hur vår framtid kommer att utvecklas.

Om du vet att du är här för att hjälpa till att få fram nya, dras till odla dina gåvor i en lärande närmiljön, motiveras av en fråga ledde liv och utforskning av mystik, då Wisdom universitet kan vara precis rätt plats för dig.

visdom skola

utbildningsvägar

Visdom Graduate School hela spektrumet transformerande lärande erbjuder en mängd olika vägar genom vilka du kan gå ombord på just din utbildning eller förfrågan. De är utformade som vägar för deltagande, inklusive: arkivmaterial, videoklipp, experiment i kommunala levande, virtuella seminarier, gemenskap samtal och-kärnan i vår forskarskola-i-personer seminarier och pilgrimsfärder. Följande är flera av domäner studier du kan uppleva genom dessa olika former.

 • VISHET STUDIER
 • JORD visdom och de ursprungliga MIND
 • SACRED LEDARSKAP: visheten Factor
 • Utforska EDGE
 • pilgrimsfärder
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se PhD » Se MA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doktor i ministeriet (DMin) i engagerad visdom

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

DMin-programmet innehåller 40-semesterskala plus en avhandling som ska slutföras inom en period av fem år från studiens start. Tillägg för olika personliga, familje- och yrkesmässiga skäl är tillåtna. Vi är medvetna om att alla våra elever är yrkesverksamma med många skyldigheter och ansvar, och vi är beredda att arbeta med varje elev för att se till att det finns tillräckligt med tid för att slutföra studiet och avhandlingen. [+]

Förkunskapskrav

Studenter måste ha en masterexamen eller dess likvärdighet. En likvärdighet består av dokumenterad utbildning utöver en kandidatexamen som motsvarar timmar och krav på en magisterexamen.

En avslutad Ubiquity University Admissions Ansökan måste lämnas in med Admissionsansökan.

Studenter uppmanas att tillhöra ett akademiskt forskningsbibliotek i det område de bor i.Gradskrav

DMin-programmet innehåller 40-semesterskala plus en avhandling som ska slutföras inom en period av fem år från studiens start. Tillägg för olika personliga, familje- och yrkesmässiga skäl är tillåtna. Vi är medvetna om att alla våra elever är yrkesverksamma med många skyldigheter och ansvar, och vi är beredda att arbeta med varje elev för att se till att det finns tillräckligt med tid för att slutföra studiet och avhandlingen. Ansökningar om fortsättning måste lämnas in till dekan för doktorandstudier när en student kräver ytterligare tid under fem år.... [-]


PhD i studier visdom

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Vår Ph.D. Grad är den mest rigorösa examen vi erbjuder, kräver slutförandet av 48 termin krediter och en formell försvar av avhandlingen i ett muntligt prov i slutet av avhandlingen processen. [+]

Vår Ph.D. Grad är den mest rigorösa examen vi erbjuder, kräver slutförandet av 48 termin krediter och en formell försvar av avhandlingen i ett muntligt prov i slutet av avhandlingen processen.

Ph.D. grad anses allmänt som en akademisk examen, och vanligtvis eftersträvas av dem som strävar efter att nå den högsta nivån av vetenskaplig forskning inom ett visst område av intresse. Det kräver en omfattande litteraturgenomgång och avhandlingen måste vara ett originellt bidrag till området för utredningen. Vid Visdom School of Graduate StudiesVi betonar också behovet av både huvud och hjärta i lika hög grad i alla våra examina, inklusive Ph.D. Detta är en viktig punkt eftersom huvudet-heart kontinuum är en central aspekt i vår syn på inlärning och ingår i alla våra program. Alla våra Intensives, liksom alla våra utbildningsprogram, utmana studenten att balansera huvudet, hjärta, kropp och själ. Ph.D. är inte ett undantag från denna, men dess främsta exemplifiering.... [-]


Kontakt
Besöksadress
USA Online, US