Läs den officiella beskrivningen

Rutgers School of Management och Arbetarrelationer (SMLR) är den ledande kunskapskällan i arbetslivet, bygger effektiva och hållbara organisationer och det förändrade anställningsförhållandet. Skolan består av två avdelningar - en fokuserad på alla aspekter av strategisk personalhantering och den andra som är inriktad på samhällsvetenskapliga specialiteter relaterade till arbetskraftsstudier och anställningsförhållanden - med fakulteten från en mängd olika disciplinära bakgrunder.

Mänskliga resurshanteringsavdelningen är inriktad på alla aspekter av strategisk personalhantering, inklusive förståelse av mänskliga resurser för att bestämma individuell och organisatorisk framgång och hantera mänskliga resurser i ett globalt sammanhang. Arbetstudier och anställningsavdelningar studerar och lär om alla aspekter av arbete och anställningsförhållanden och i synnerhet hur kollektiv representation och allmän ordning kan förbättra arbetstagarnas välbefinnande.

Dessutom tillhandahåller SMLR många fortbildnings- och certifikatprogram som lärs ut av världsklass forskare och expertutövare.

Historia

SMLR grundades ursprungligen av en handling från New Jersey-lagstiftaren år 1947 som Institute of Management and Labor Relations (IMLR). Liksom sina motsvarigheter som skapades i de andra stora industristaterna samtidigt, inrättades institutet för att främja nya former av arbetskraftssamarbete efter den industriella oron i slutet av andra världskriget. Det blev officiellt en skola vid flaggskeppsläget vid State University of New Jersey i New Brunswick / Piscataway 1994. Klicka här för att läsa om historien om arbetsutbildning på Rutgers och IMLR.

Varför SMLR

SMLR ger en unik inlärning, där du kan:

  • Lär dig av högt citerade och publicerade fakulteten.
  • Upplev innovativa undervisningsmetoder.
  • Nätverk med branschledare.
  • Få sysselsättningsmöjligheter.

I korthet

  • Studenter: 1 597 (heltid och deltid majors)
  • Fakultet: 50 (heltid)

Funktioner

  • Tre grundutbildningsprogram med olika inriktningar erbjuds, två BA-program i samverkan med Konst- och vetenskapsskolan och ett BS-program som kan slutföras på nätet. Utforska vilka som passar dina behov och intressen.
  • Skolan erbjuder två högt respekterade magisterexamina: MHRM och MLER Fakulteten administrerar också en doktorsavhandling. grad i industriella relationer och mänskliga resurser, med akademiker som går vidare till forskning och akademiska positioner.
  • Forskning som utforskar och förutser arbetsplatsens förändrade karaktär är en viktig del av skolans uppdrag.
  • Flera centra och program som fokuserar på ledande forskning och förbättrad arbetskraft. Fortsatta utbildningsprogram omfattar Arbetsutbildning och forskning nu (LEARN) och Rutgers verkställande utbildning.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Rutgers University

SMLR: s Ph.D. Programmet inom industriella relationer och mänskliga resurser (IRHR) är ett tvärvetenskapligt program som kvalificerar studenter för anställning som högsko ... [+]

SMLR: s Ph.D. Programmet inom industriella relationer och mänskliga resurser (IRHR) är ett tvärvetenskapligt program som kvalificerar studenter för anställning som högskola eller universitet fakulteten eller forskarstillinger. IRHR-programmet är utformat för personer som vill:

Studera arbetsvärlden i vår dynamiska globala ekonomi, bland annat hur anställningsförhållanden påverkar organisationer, arbetstagare och samhälleArbeta med ledande forskare som är nationellt och internationellt erkända experter inom ett brett spektrum av ämnen inom industriella relationer och mänskliga resurserBli ledande forskare. Eleverna lär sig hur man utformar, genomför och publicerar rigorös forskning i vetenskapliga tidskrifter som akademi för ledningsjournalen, akademin för ledningsgranskning, granskning av industri och arbetsrelationer, industriella relationer och journal för tillämpad psykologi , bland andra.Utveckla pedagogiska färdigheter genom att arbeta som undervisningsassistenter och undervisa sina egna kurser.Lärande mål för studenterUppnå markerad förmåga, stipendium, forskning och ledarskap i industriella relationer och mänskliga resurserDelta i och genomföra originalforskningFörbered dig på att vara yrkesverksamma inom yrken som kräver utbildning på högsta nivå inom samhällsvetenskap som behandlar frågor som rör industriella relationer och mänskliga resurserStyrning och antagning... [-]
Amerikas förenta stater Piscataway Township
September 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, Amerikas förenta stater