Medaille College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det här är Medaille College

Medaille College är en privat, icke-sekretärisk fyraårig högskola med campus i Buffalo, Rochester och online. Medaille fokuserar på din framgång som student och som en framtida professionell genom att erbjuda grundutbildningar och forskarutbildningsprogram i praktiska, praktikerbaserade lärandemiljöer på campus och i västra New York-samhället.

Varför Medaille?

Vi förbereder dig för ett livslångt engagemang för medborgerlig hållbarhet och professionell framgång genom att ge dig tidig tillgång till karriärutbildning. Du gör mer än att lära av läroböcker. Du lär dig genom att göra. Istället för att läsa hur man tillämpar psykoterapipraxis observerar du verkliga yrkesverksamma under sessionen. Istället för att studera gamla affärsplaner arbetar du med ett team för att utveckla nya planer som sparar verkliga företag i Buffalo.

Din gemenskap är ditt klassrum på Medaille College . Lärande sträcker sig långt bortom fyra väggar i en föreläsningssal. Du går ut i fältet och löser verkliga problem som rör ditt lokalsamhälle. Skapa en algoritm som bättre matchar mentorer med ungdom på Big Brothers Big Sisters. Så här utbildar Medaille dig att vara en etisk, medborgerligt ansvarsfull individ hela ditt liv.

De relationer du bygger på Medaille håller också livet ut. Du börjar bygga ett professionellt nätverk den dagen du anländer till campus. Dina instruktörer behandlar dig mindre som en student och mer som en framtida kollega. Våra alumner återvänder alltid till campus för speciella talarserier, paneldiskussioner eller bara för att säga "Hej." När du blivit medlem av Medaille-familjen har du ett stödsystem som sträcker sig bortom vårt Buffalo-campus eftersom Medaille-grader gör skillnader över hela världen.

Du kan göra en skillnad genom att delta i studentaktiviteter, klubbar och organisationer och friidrott. Medaille har en klubb för nästan varje karriärintresse och akademiskt program. Var en lagspelare i samhället eller i gymmet eftersom Medaille sätter framgångsrika NCAA Division III-idrottslag för män och kvinnor. Oavsett vad dina intressen är, spelar vi alla på samma lag på Medaille. Vi är alla Mavericks.

Oavsett vilken typ av student du är, förbereder Medaille College dig för vad som kommer härnäst. Medaille är där du är centrum för uppmärksamheten. Det är där vi fokuserar på din framgång. Det är där college träffar en karriär.

Uppdrag

Uppdraget av Medaille College är att utbilda och utveckla befogenheter för akademisk prestation, karriärframgång och medborgarengagemang, och därigenom bidra till en hälsosam och mångfaldig demokrati.

Syn

Medaille College kommer att vara känt som en ledande leverantör av inspiration och möjligheter för studenter, fakultet, personal, studenter och samhälle genom att stödja akademisk utveckling, positiv personlig transformation och en stark känsla av medborgarskap.

värden

Nyfikenhet

Vi är engagerade i att inspirera intellektuell nyfikenhet och undra som en grund för akademisk, professionell och medborgerlig prestation. Vi ägnar oss åt att bevara och stödja en utbildningsmiljö med kreativitet, passion och innovation.

Förträfflighet

Vi försöker upprätthålla och stödja en kultur för intellektuell och personlig tillväxt. Vi uppmuntrar strävan efter de högsta nivåerna av akademisk, medborgerlig och personlig prestation.

Integritet

Vi är dedikerade till att skapa en atmosfär av förtroende och kommer aktivt att engagera världen med ärlighet, respekt, ansvar, värdighet och medkänsla. Vi håller oss till de högsta standarderna för etik och personligt ansvar.

gemenskap

Vi värdesätter gemenskapen som en sammankomst av olika individer som strävar efter att skapa ett inkluderande, stödjande och samarbetssamhälle.

Där college möter karriär

Medaille-elever lär sig genom att göra. Du läser mer om hur du ska behandla sjukdomar, du administrerar behandlingar på levande djur i ett modernt laboratorium. Du skriver inte bara ett manus för en TV-sändning, du producerar ett live i en studio. Medaille har interaktiva laboratorier som ger dig en ovärderlig praktisk upplevelse.

Vilket bättre sätt att förbereda sig för din framtida karriär än genom att lära sig på arbetsplatsen tillsammans med riktiga proffs? Erfarenhetsinlärning är kärnan i The Medaille Advantage när du är placerad i fältet med praktikplatser, förskolor och studentuppdrag. Ytterligare berikning kommer från högtalarserier, grupp- och kohortinlärningsmiljöer och observationer. Capstone-projektet är din möjlighet att sammanfatta allt och skapa meningsfulla lösningar på verkliga frågor inom ditt område. Du kommer att vara bättre förberedd att landa ditt drömjobb än din tävling eftersom du har upplevt hur det är på arbetsplatsen och vet hur du löser verkliga problem.

Att lära sig som är utövare-baserad, studentcentrerad och erfarenhet gör Medaille till platsen där högskolan möter karriär.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Vår hörnsten - Studentframgång

Den primära prestationen du arbetar för i högre utbildning är en examen. Medaille College har ett beprövat system för att säkerställa din akademiska framgång och snabba examen. Det akademiska supportcentret, funktionshindringstjänster, rådgivningscenter och karriärplanering är pelarna i Medaille's Student Success Center. Denna one-stop-shop fungerar mot samma mål: Få dig den grad du vill ha så snabbt som möjligt.

Hur uppnås detta? Genom nära mentorskap och vägledning. Fakulteten och rådgivare hjälper dig att utveckla akademiska framgångsplaner, få dig det stöd du behöver för att lyckas i klassrummet, hjälper dig med klassplaner, hjälper dig att sätta uppnåliga mål och utbilda dig i tid. Medaille har systemen på plats som sätter dig i bästa möjliga position för att lyckas. Du blir aldrig kvar utan någon att vända sig till för att få vägledning. Dina mentorer utövar fortfarande professionella. De ger dig insikt i vad som krävs för att förverkliga din fulla potential på arbetsplatsen. Medaille sätter dig på vägen mot akademisk och professionell framgång.

Utbildningsalternativ och möjlighet

Medaille College ger dig den examen du vill ha snabbt och på ett kostnadseffektivt sätt. Låt inte någonting komma i vägen för att du når din fulla potential. Oavsett var du befinner dig i livet har Medaille en mängd olika utbildningsmöjligheter och möjligheter. Du kan identifiera ett schema och ett format som fungerar för dig. I slutet av dagen arbetar vi alla mot samma mål: Din examen.

Du kanske tror att det är väldigt lite tid för din utbildning. Vi förstår att livet kan komma i vägen. Det är därför Medaille tillhandahåller en mängd olika leveranslägen som hjälper dig att tjäna den examen du vill ha medan du fortfarande tar hand om ditt dagliga ansvar. Medaille gör det enkelt för dig att registrera dig för klasser och förbereda dig för varje kurs individuellt. Du vet exakt vad du kan förvänta dig i var och en av dina klasser. Det finns inga överraskningar. Hybriditeten i en Medaille-utbildning innebär att du får samma studentcentrerade, erfarenhetsmässiga, utbildningsbaserade lärande oavsett om du tar lektioner på campus eller online.

Community är ditt klassrum

De saker du upplever och gör i samhället hjälper till att forma inte bara din framtid utan andras framtid. Medaille-elever lär sig bortom klassens fyra väggar. Din gemenskap är din inlärningsmiljö. Genom aktivt lärande och EQUIP fokuserar Medaille College på medborgerlig hållbarhet. EQUIP lär studenterna hur man identifierar, utvärderar och löser verkliga problem i sina egna samhällen. Varje student kan stor förändring och lärar fakulteten på campus med verkliga problemlösningar. Det du lär dig idag tillämpas imorgon och påverkar ditt samhälle. Din Medaille-utbildning påverkar din omgivning direkt på positiva sätt.

Till exempel utvecklade matematikstudenter kompatibilitetsalgoritmer för att hjälpa Big Brothers Big Sisters bättre att matcha frivilliga och skapa starkare bindningar. Master of Business Administration studenter utvecklar affärsplaner för nya eller kämpar företag i Buffalo. Osteria 166 är till exempel nu en landmärke i restaurangen i centrum tack vare innovativa Medaille-studenter som utvecklade en kreativ affärsstrategi som lanserade dess framgång.

Sann framgång är när du inser hur inflytelserik du kan vara. Medaille studenter lärs ut medborgerligt ansvar från första dagen. Utforska ditt samhälle, förstå ditt huvudämne, involvera dig själv och producera ny kunskap. Så här gör du en skillnad i ditt samhälle på Medaille, där högskolan möter en karriär.

Om Medaille Buffalo

Medaille College : s Buffalo campus ligger i hjärtat av staden och delar Buffels kulturella mångfald och återuppblåsande anda. Bekvämt beläget vid korsningen mellan Route 198 och Parkside Avenue, ligger campus bara fotsteg från Delaware Park, det stora centrum för den berömda landskapsarkitekten Frederick Law Olmsteds världsberömda parker och parkvägar.

Medaille ligger bara några minuter från den professionella sporten, konsten och kulturen i centrala Buffalo. Oavsett om du är ny i området eller har bott i västra New York hela livet är det lätt att dra nytta av allt som College och Buffalo har att erbjuda.

Förutom Delaware Park ligger Buffalo campus intill Buffalo Zoo och ligger nära Albright-Knox Art Gallery, Buffalo Museum of Science och korridorns vitaliserade strandpromenad, känd som Canalside. Dessutom ligger Niagara Falls och Toronto inom 30 till 90 minuters bilresa.

När du utforskar Medaille's campus kommer du att upptäcka ännu fler alternativ. Koppla av genom att ta ett kaffe på Commons Café, träna på det 3 000 kvadratmeter stora gymmet eller studera i Fireside Lounge. Dessutom är våra klassrum alla utformade för att ge dig de färdigheter och erfarenheter som är nödvändiga för verklig framgång.

Campus erbjuder gott om parkering och är lättillgängligt med bil, buss eller tunnelbana. Medaille College betjänas av Humboldt-Hospital NFTA: s snabbtransportstation, och en cirkulationsbuss kör ofta mellan extraparkering vid Buffalo Zoo och campus.

Om Medaille Rochester

Medaille's Rochester campus är bekvämt beläget nära Rochester's Yuter Loop (I-390/590) i Brighton och är utformat för att ge studenterna de verktyg och teknik som behövs för akademisk framgång.

Anläggningen har nio klassrum, var och en med en kapacitet på 24 elever och har sitt eget teknikpaket. Klassrummen är utrustade med audiovisuella hjälpmedel och är anslutna för internettillgänglighet. Varje studentgrupp har en postlåda i klassrumsvingan.

Ett bibliotek på 700 kvadratmeter innehåller datorarbetsstationer och ett mångfaldigt rum som ger plats för möten och workshops på upp till 60 personer. Biblioteket är tillgängligt för studenter före och efter lektioner, och erbjuder en mängd användbara resurser, såsom aktuella tidskrifter, företagsreferensböcker och populära urval från lednings-, personal- och ledarskap ämnen.

Administrativa kontor på campus inkluderar studenttjänster, akademiska tjänster och antagningar.

Platser

Buffel

Address
Agassiz Circle,18
14214 Buffel, New York, Amerikas förenta stater

Rochester

Address
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, Amerikas förenta stater