Marymount University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Marymount University är en dynamisk inlärning community där du kommer att få värdefull kunskap och färdigheter i en utmanande, men ändå stödjande, atmosfär. De flesta MU klasserna är små, vilket ger en idealisk miljö för kvalitet undervisning och personlig uppmärksamhet som leder till akademisk framgång. På Marymount är klassrumsmiljön mycket samarbete, du får känna dina klasskamrater och lärare, och de kommer att lära känna dig! &nbsp Marymount erbjuder grund-och forskarutbildning i ett brett spektrum av discipliner. Och MU fakulteten anpassa sina stipendium, professionell expertis, och anslutningar till klassrummet, att fördjupa din inlärning. &nbsp Marymount närhet till Washington, DC, är en extra fördel: Nationen 's huvudstad erbjuder extraordinära kulturella, akademiska och professionella resurser som kommer att berika din högskola erfarenhet!&nbsp Låt Marymount University vara din fönster mot världen ligger i Arlington, Virginia - bara några minuter från Washington, DC - Marymount ger dig möjlighet att leva och lära nära en av världens mest spännande och inflytelserika städer. Om du letar efter en bra utbildning i en huvudstad läge är detta platsen att vara! &nbsp Grundades 1950 av den religiösa av Sacred Heart Marias, är Marymount en oberoende coeducational katolska universitetet. MU erbjuder kandidat, master och doktorsexamina i ett brett spektrum av discipliner. &nbsp Marymount är en mångsidig och välkomnande akademiska världen med ca 3.600 elever som representerar cirka 40 stater och 70 länder. &nbsp Eleverna hittar spännande möjligheter för delaktighet, service och ledarskap på Marymount.Här är varje individs bidrag, idéer och talanger värderas, och alla bidrar till att Marymount ett bra ställe att leva och lära. &nbsp Utforska denna webbplatsen kan du läsa mer om Marymount campus, program, tjänster och resurser - och att upptäcka hur universitetets läge ger extraordinära möjligheter till lärande och personlig utveckling. Ännu bättre, besöka oss personligen och se själv!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Doktor i pedagogik » Se MSc » Se Certificates » Se PhD:er » Se Kandidatdiplomer » Se Certifikater » Se Kurs » Se Kurser » Se MA:er » Se MSc:er » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Doktor i pedagogik

Doktorand I Utbildning (ed.d.) I Rådgivarutbildning Och Tillsyn

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Arlington

Marymount University erbjuder nu doktorsexamen (Ed.D.) i Counselor Education and Supervision för att förbereda individer som innehar en magisterexamen i Counseling för ledarskapsställningar ... [+]

Counselor Education & Supervision (Ed.D.)

Är du redo att flytta din rådgivande karriär framåt som en avancerad kliniker eller handledare? Eller kanske du är intresserad av att bli en lärare eller forskare i en universitetsinställning. Marymount University erbjuder nu utbildningsdoktor (Ed.D.) i Counselor Education and Supervision för att förbereda individer som innehar en magisterexamen i Counseling för ledarskapsställningar i universitet, psykiatriska organ och skolor.

Detta program stöder Marymounts engagemang för utbildning av rådgivande proffs som upprätthåller de högsta etiska normerna, skickliga och känsliga för behoven hos multikulturella populationer. Ed.D. i rådgivare utbildning och tillsyn kommer att göra det möjligt för dig att få de avancerade kliniska och övervakande färdigheter som behövs för att betjäna olika populationer.... [-]