Marconi International University - Miami

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Marconi International University är ett innovativt universitet licensierade av Florida Department of Education kommission för oberoende Utbildnings- CIE.

MIU: s uppdrag är att tillgodose behoven hos internationella och inhemska studenter, erbjuda dem olika studiemöjligheter på grund- och forskarnivå, flexibel schemaläggning, kontinuerlig registrering, online klasser, virtuella laborationer och simuleringar.

5k

Universitetet bedriver omfattande forskning och innovation i enlighet med samhällsförändringar och utveckling, främjande av användningen av innovativa inlärningsmetoder genom att slå samman avancerade tekniska lösningar med traditionella aktiviteter som föreläsningar, workshops och seminarier. Ett engagemang för kvalitet och kvalitet inspirerar våra program som förbereder eleverna att möta de globala förändringar och framgångsrikt tillämpa sina akademiska kunskaper till verkliga situationer.

Marconis mission är att erbjuda innovativa och prisvärda program av hög kvalitet examen och utbildningsmöjligheter för både inhemska och internationella studenter lika, att utnyttja den senaste tekniken och svara på elevernas behov i deras strävan efter akademiska, personliga och yrkesmässiga integritet.

Varför välja Marconi International

  • Högt kvalificerade internationell fakultet - program som erbjuds på engelska och spanska - tillgång till stödtjänster och karriär-orienterad ledning - i genomsnitt 12 elever per klass med individanpassad vård och uppmärksamhet - didaktiska stöd i engelska och spanska från engagerad lärare och personal - månginlärningsmiljö - tillgång till ett internationellt nätverk av europeiska och internationella universitet

MIU Studier

Både internationella och amerikanska studenter kan ansöka om att bli en del av Marconi praktikprogram i USA, Asien och Europa.

Möjligheter såsom värdefulla yrkeskunskaper i en internationell miljö, resor och kultur i städer som Hongkong, Shanghai, Singapore, Rom och de större städerna i USA.

De praktikplatser erbjuds av ledande företag med anknytning till ämnesområdet. Intresserade studenter måste kommunicera vid tidpunkten för inskrivning om de är villiga att tillämpa och kandidaterna väljs ut av de företag som enligt kriterier som språkkunskaper, arbete yrkeserfarenhet och akademiska resultat.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se Doktor i pedagogik » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Doktor i pedagogik

Doktorand I Utbildningsledning

Campus eller Online-studier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Miami

Doktorand i utbildningsledningsprogrammet är utformat för studenter som söker roller som ledare inom utbildningsområdet, utsätter dem för innovativ forskning och övning i ledning, ledning och administration av utbildningsinstitutioner. [+]

Doktorand i utbildningsledningsprogrammet är utformat för studenter som söker roller som ledare inom utbildningsområdet, utsätter dem för innovativ forskning och övning i ledning, ledning och administration av utbildningsinstitutioner. Undervisad av erfarna utövare och aktiva forskare inom fältet integrerar doktorns teori och praktik för att ge akademiker möjlighet att få akademiska och praktiska färdigheter i muntlig kommunikation, problemlösning, kritiskt tänkande och teambyggande.

Programmål

Detta doktorandprogram är avsett för personer som vill ha en omfattande och modern förståelse i ett av de specialiteter som erbjuds eller i ett antal discipliner som informerar pedagogisk teori och praktik. Det syftar till att utrusta dem som strävar efter ledarskapspositioner inom områden som undervisning, lärarutbildning, hälsovetenskaplig utbildning, pedagogisk ledning, pedagogisk vägledning och rådgivning, specialutbildning, konstutbildning, skolvåld och aggression och pedagogisk forskning med förmåga att delta effektivt i utvecklingen av kunskap, bildandet av politik, främjandet av innovation och förbättringen av praktiken. Doktorgrad i utbildningsledarskap ger deltagarna möjlighet att genomföra en allmän studie av teorin och praktiken av pedagogiskt ledarskap och ledning som analyserar dem mot bakgrund av aktuell forskning och yrkeserfarenhet.... [-]


Videoklipp

Kontakt

Marconi International University

Adress, rad 1 111 NE 1st Street, 6th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Amerikas förenta stater
Hemsida http://www.marconiinternationaluniversity.edu/en/
Telefonnummer +1 305-266-7678