Humboldt International University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Humboldt International University har åtagit sig att tjäna livslångt lärande genom Distans utbildning, Förbereda dem för gemensam global kunskap. Det finns fem grundläggande principer som vi följer:

 1. Yrkeskompetens, värderingar och etik som tillåter studenter att behärska en rad disciplinära kunskap och förmåga att hjälpa dem tillämpa sina kunskaper i verkliga miljöer och utveckla en livslång lärande för att förbättra sina yrken.
 2. Kritiskt tänkande och problemlösning för att hjälpa akademiker förvärva förmågan att identifiera och utvärdera frågor, utveckla kritiskt tänkande, rekommendera lösningar för att genomföra förändringar, och sedan utvärdera resultatet.
 3. Team lärande som fokuserar på utveckling av elevernas förmåga att leda team genom en kombination av individuella och gruppverksamhet kompetens syftar till att främja intellektuell och teknisk utbildning, samt att ge validering och utforska nya idéer.
 4. Delta i en lärande process som syftar till att respektera mänskliga mångfalden och beter sig på ett tolerant sätt gentemot kolleger och dem de tjänar på ett sätt som kan kommunicera idéer i en miljö av intellektuell öppenhet.
 5. Information utnyttjandet i en mängd olika forskningskapacitet genom att samla in, analysera trovärdigheten och riktigheten av information som samlas in, oavsett källa, samtidigt som du använder den informationen för att ta itu med frågor eller att vidta åtgärder.

Distansutbildning Miljö

Den Distansutbildning Miljö är sammansatt av Lärande Educational Module, Den Lutande Management System (synkrona och asynkrona plattformar) och administrativa system. Studenterna har tillgång till systemen 365 dagar om året, 24 timmar per dag. För att komma åt distansutbildning campusstudenter och lärare kräver datorer med internetuppkoppling. Eleverna kommer alla att få sin egen användarnamn och lösenord för att få tillgång till plattformen. Distansutbildningsmiljö är inställd för maximal interaktion mellan studenterna och deras lärare.

Minimikrav som ansluter till onlinekurser

programvara

 • Dator med någon form av operativsystem såsom Mac OSX, Windows XP eller senare, Linux eller Android
 • Webbläsare: Safari, Internet Explorer 8x eller senare, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome (någon annan webbläsare kan fungera men vissa resurser kan inte fungera)
 • Internet är höghastighetsanslutning rekommenderas
 • En ordbehandlingsprogram program, till exempel Microsoft Word eller skriva från Apache Openoffice
 • Adobe Acrobat Reader för att öppna och spara PDF-filer eller någon annan liknande PDF-läsare
 • programvara virusdetektion som måste installeras och hållas aktuell

Hårdvara

 • Pc, surfplatta eller laptop
 • Processor Dual Core eller snabbare
 • Minne (RAM) 4 GB eller mer
 • Internet-anslutning Wifi eller Wired (Internet)
 • Webbkamera (1,3 megapixel eller mer)
 • Skrivare (tillval)
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Spansk

Se Doktor i pedagogik » Se DBA » Se Associate of Science - HealthcareStudies » Se Associate of Science - AcademicCourses » Se BBAs » Se MBA på deltid » Se Associate Degrees » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Doktor i pedagogik

Läkare Utbildning (ed.d)

Online Deltid 36 månader March 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Doktor examen (Ed.D.) förbereder utbildnings forskare och ledare för 21: a århundradet. Den Ed.D. är fokuserad på utvecklingen av utbildningsmiljö och syftar till att utbilda doktorander med en bred och solid tvärvetenskaplig grund, att förstå problemet med att skapa och genomföra nya inlärningssystem som kombinerar olika typer av leveranser lärande. [+]

Doktor examen (Ed.D.) förbereder utbildnings forskare och ledare för 21: a århundradet. Den Ed.D. är fokuserad på utvecklingen av utbildningsmiljö och syftar till att utbilda doktorander med en bred och solid tvärvetenskaplig grund, att förstå problemet med att skapa och genomföra nya inlärningssystem som kombinerar olika typer av leveranser lärande.

Studenter genomföra banbrytande studier som behandlar de mest angelägna frågorna i utbildningen. Efter genomgången av programmet kan utexaminerade ta positioner som universitetsfakultet, pedagogiska ledare högre nivå, och beslutsfattarna.

Programmål

utbildning Förbereda doktoranderna för utformning och genomförande av nya inlärningsmiljöer och höga effektiva utbildningssystem.... [-]


Videoklipp

Por qué estudiar en Humboldt International University

Kontakt
Besöksadress
USA Online, US
Sociala medier