Läs den officiella beskrivningen

College of Human Sciences tar upp globala utmaningar och möjligheter relaterade till fysiska, beteendemässiga och ekonomiska faktorer som påverkar hälsan och utvecklingen hos individer, familjer och samhällen.

Vår vision är att leda kollegiet nationellt genom innovativa akademiska och forskningsprogram som förbereder 21st century professionals.

Avdelningen för familj och barnvetenskap

  • Programmen betonar hälsa och utveckling av barn och familjer genom utbildning, forskning och service till samhället.
  • Professionella möjligheter på detta område har ökat på grund av nya möjligheter som uppstått till följd av det nationella fokuset på familjer och barns välfärd.
  • Doktorandprogrammet i äktenskaps- och familjeterapi är ackrediterat av kommissionen om ackreditering av äktenskaps- och familjeterapiutbildning.
  • Studenterna kan komplettera kraven för att bli certifierad familjeutbildare, sponsrad av National Council on Family Relations (NFCR).

Familje- och barnvetenskaper är mer än att arbeta med människor - vi strävar efter att göra skillnad i deras liv. Vi erbjuder studieprogram för både studenter och studenter som tillgodoser behoven hos barn, ungdomar, vuxna och familjer över hela livet, med särskild uppmärksamhet åt dem i komplicerade familjer.

R1 Research University

FSU är en av endast 115 institutioner som klassificeras som "R1 Research University ... (Högsta forskningsaktivitet)" i Carnegie Classification of Higher Education Institutions.

Samarbete

En tvärvetenskaplig forskningsmiljö möjliggör delat lärande mellan discipliner, fakulteter och kohorter. Denna entreprenörsanda inom en enskild avdelning inspirerar nyfikenhet och optimerar prestanda.

Fakultetsintressen

En uppskattad studieplan för fakulteten ger eleverna möjlighet att studera ämnen med professionella forskare som delar sitt intresse.

Centers

Familjinstitutet

Florida State University Family Institute genererar ny information, tågpersonal och informerar policymakers om familjer i Florida, regionen och nationen.

Centrum för bättre hälsa

Fokusera på att utveckla och testa modellen för högre utbildning och samhällsbaserade program för att hantera hälsoförskjutningar i underskattade populationer.

Centrum för Par

MFT doktorander är utbildade i systemisk eller relationell terapi. Under hela livet finns vi i ett antal relationer som direkt och indirekt påverkar vårt välbefinnande.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. programmet tränar vi eleverna till nästa generations forskare, universitetsfakultet och forskare. Våra kandidater har ... [+]

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. programmet tränar vi eleverna till nästa generations forskare, universitetsfakultet och forskare. Våra kandidater har framgångsrikt erhållit positioner efter eget val i några av landets ledande akademiska institutioner.

HDFS-läroplanen behandlar relationer och familjeprocesser i moderna familjer, till exempel samboende par, skilsmässa och återföreningar, militära familjer och fosterfamiljer. Fakulteten är noterad för sin studie av barns vänskap, par dynamik, intimt partnervåld, föräldrapraxis, rasocialisering, bland annat.

CurriculumErforderliga kärnkurserHOE 6366 Forskning Bästa praxis inom humanioraCHD 5617 Professionell utveckling i FCSFAD 5481 College Undervisning i familjevetenskapFAD 5942 Övervakad undervisningCHD 6261 Teorier om barnutvecklingFAD 6436 Teorier om familjevetenskapFAD 6930r Särskilda ämnen i MFT: Family DiversityObligatorisk forskning och statistikCHD 5915 ForskningsmetoderFAD 5700 Tillämpad forskning inom humanioraFAD 6935r Särskilda ämnen i FCS: Kvalitativa metoder i FCSFAD 5912r Övervakad forskningFAD 6917 Forskningsmetoder i FCSFAD 8964r Preliminär doktorsexamenFAD 6980 DissertationFAD 8985r Dissertation Defense ExaminationDataanalyser (exempel)KOM 5317 Innehållsanalys i kommunikationsforskningEDF 5402 Adv. Ämnen i analys av variansapplikationer.EDF 5406 Multivariate Analysis ApplicationsEDF 5409 orsaksmodelleringEDF 5410 Nonparametric Analysis ApplicationsSOW 6407 Survey Research MethodsSTA 5179 Tillämpad överlevnadsanalysSTA 5856 tidsserie och prognosmetoderValfria kurser (exempel)CHD 5618 Policyutveckling och analys i FCSCHD 5266 Avancerad barnutvecklingCHD 5919 Bidragsskrivning i FCSFAD 5263 Advanced Family StudiesFAD 5900 Läsningar i FCS (ämnen varierar)FAD 5906 Direkt Individuell Studie (ämnen varierar)FAD 6930r Särskilda ämnen i MFT: Intervention ResearchFAD 6916 Resultatforskning i MFTForskningsutbildning... [-]
Amerikas förenta stater Tallahassee
Augusti 2020
Engelska
Heltid
3 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Doktorandprogrammet i äktenskaps- och familjeterapi (MFT) har en lång och rik historia. Programmet behandlar familjeprocesser och empiriskt stödda relationella ingrepp fö ... [+]

Doktorandprogrammet i äktenskaps- och familjeterapi (MFT) har en lång och rik historia. Programmet behandlar familjeprocesser och empiriskt stödda relationella ingrepp för dagens olika familjer genom engagemang i programmatisk forskning och avancerad klinisk förberedelse.

Vårt fokus ligger på att ge den utbildning som krävs för att bli en lärare som är välutrustad för en akademisk position samtidigt som den utvecklar klinisk kompetens. Programmet är utformat för att producera MFT-ledare som investeras i att bidra till vetenskaplig kunskap genom avancerade forskningsprogram.

Äktenskaps- och familjeterapiprogrammet vid Florida State University (FSU) är ackrediterat av kommissionen om ackreditering för äktenskaps- och familjeterapiutbildning (COAMFTE). FSU är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools, kommissionen på högskolor.... [-]

Amerikas förenta stater Tallahassee
Augusti 2020
Engelska
Heltid
3 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska