Clarkson University Graduate School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om Forskarskolan

På Clarkson, är innovation påverkan. Studenter som väljer Clarkson för forskar och professionella program kommer hit med syfte: att främja kunskap, att utforska idéer som driver samhället, och att bygga meningsfulla karriärer. Genom världs relevant läroplan och engagemang med ledare inom industrin, företag och utbildning, kommer du att vara beredd att förstå komplexa system, knyta kontakter över människor och fält, och finna kreativa lösningar på några av dagens mest besvärliga utmaningar. Du kommer att fördjupa dina kunskaper bas för att accelerera dina idéer till fantastiska produkter och leda organisationer som har inverkan.

Anslutningar gör skillnaden. Clarkson alumnnätverk är över 40.000 personer stark och full av ledare som inspirerar effekt organisationer, producera idéer som förändrar människors sätt att leva, och samarbeta med den nuvarande studentkåren på ett meningsfullt sätt. Våra dekaner och lärare regelbundet samråda med sina egna rådgivande nämnder bestående av industriledare, alumner arbetsgivare, forskningspartners, tankesmedjan konsortiets medlemmar och kamrater i den akademiska världen. Som ett registrerat doktorand, kan du utnyttja Clarksons Alumni Association program och tillgång till våra Career Center tjänster för att främja din professionella utveckling.

Noggrann och personlig. Från Fulbright och National Science Foundation forskare att mycket credentialed yrkesverksamma och forskare samarbetar med tankeledare inom industrin, fakulteten vid Clarkson ta med sig egna erfarenheter och nätverk i sin undervisning och rådgivning. De kan relatera till livets krav utanför klassrummet, oavsett om du är en fungerande förälder, en karriär som strävar, eller en samhällstjänst volontär. Du kommer att lära känna fakulteten personligen klasserna är avsiktligt små för alla typer av lärande: på plats, på nätet, heltid och deltid.

Värt det. Clarksons pedagogik ger resultat. Enligt Brookings Institution, ökar en Clarkson grad utexaminerade resultat mitt i karriären med mer än 40%. PayScale Inc. rankas Clarkson i topp 12 bästa Högre högskoleexamen Tilldelning program genom lönepotential. Och en av fem Clarkson alumner är redan en VD, ägare till ett företag, eller i ledande ledande position.

Accolades

  • 95% av utbildningen Utexaminerade Placerad i 3 månader efter examen
  • Mer än 90% av MBA-programmet Utexaminerade plats i 3 månader efter examen
  • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, USA: s bästa Högskolor 2016
  • Bästa Colleges för Veterans, US News & World Report, USA: s bästa Högskolor 2016.
  • Online MBA-program rankas som en av de topp 40 i nationen, US News & World Report 2015.
  • Top 50 USA: s mest Entrepreneurial Universitet, Forbes

Graduate School Mission

För att ge forskarutbildning och professionella utbildningsmöjligheter som utrusta lovande studenter med kunskaper och färdigheter arbetsgivare vill ha och elever behöver för att forma framgångsrika karriärer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD » Se 1-åriga MBA:er » Se MA:er » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doktorand i datavetenskap

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 7 år September 2019 Amerikas förenta stater Potsdam + 1 fler

Institutionen för datavetenskap erbjuder doktor i filosofi i datavetenskap. Programmet är utformat för att öka studentens grundläggande kunskaper och att ge studenten vägledning och erfarenhet av forskning. En doktorand studerar dessa mål genom att ta avancerade kurser, delta i seminarier och genomföra och rapportera om forskningsprojekt. [+]

Institutionen för datavetenskap erbjuder doktor i filosofi i datavetenskap. Programmet är utformat för att öka studentens grundläggande kunskaper och att ge studenten vägledning och erfarenhet av forskning. En doktorand studerar dessa mål genom att ta avancerade kurser, delta i seminarier och genomföra och rapportera om forskningsprojekt. Avdelningen ger fördelen av nära personlig förening mellan doktorander och fakulteter, med särskild uppmärksamhet på individuella behov och intressen.

Ph.D. Curriculum

Ph.D. examen i datavetenskap kan slutföras på minst tre år och högst sju år efterbyggnadsstudie.

Grundkursens krav omfattar slutförandet av 90 kredit timmar inklusive minst 36 studiepoäng, minst sex studiepoäng i forskningseminarier samt ett originalprojekt för doktorsavhandling som inlämnats som en skriftlig avhandling försvarad muntligt och godkänd av en utskott med fem Ph.D. fakultetsmedlemmar, varav minst fyra är medlemmar i Clarkson-fakulteten.... [-]


Doktorsexamen i civil- och miljöteknik

Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Potsdam

Förkunskapskrav En MS-examen från ett program inom civil- och miljöteknik eller annan teknisk disciplin krävs för antagning. Sökande med både BS och MS grader i andra discipliner än teknik kan krävas för att visa färdighet genom ytterligare grundutbildning som bestäms av avdelningen för forskarutbildning. [+]

Förkunskapskrav

En MS-examen från ett civil- och miljöteknikprogram eller annan teknisk disciplin krävs för antagning. Sökande med både BS och MS grader i andra discipliner än teknik kan krävas för att visa färdighet genom ytterligare grundutbildning som bestäms av avdelningen för forskarutbildning. Detta kan innefatta en extra studieperiod för vilken doktorandkredit inte kan beviljas.

Inget minimum betygsgenomsnitt krävs för antagning. Emellertid förväntas en överlägsen rekord av akademisk prestation av alla sökande.

Följande är minimikrav:

90 kredit timmar bortom BS39 kredit timmar av kursen15 kredit timmar i huvudfältetNio kredit timmar i det mindre fältetSex kredit timmar från en annan avdelning än den där studenten är inrymd (Kurser dubbellistad i CE och en annan avdelning räknas inte i dessa sex kredit timmar.)Högst 30 kredit timmar överföring kredit (betyg på B eller bättre).Allt arbete måste slutföras inom sju år efter att kandidatproceduren är avslutad.Alla studenter måste genomföra en grupp kärnkurser på ett av följande specialområden: Miljö, Geoteknisk, Strukturell, Transport och Vattenresurser.... [-]

Doktorsexamen i elektroteknik och datateknik

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Potsdam

På utbildningsnivå erbjuder elingenjörs- och datavetenskapliga institutionen studier som leder till doktors doktorsexamen i elektroteknik och datorteknik. Clarkson University erbjuder också en off-campus Ph.D. alternativ utformat för att hjälpa kvalificerade utländska kandidater att matriculate vid Clarkson University som doktorsexamen kandidater. [+]

Vårt program

På utbildningsnivå erbjuder elingenjörs- och datavetenskapliga institutionen studier som leder till doktors doktorsexamen i elektroteknik och datorteknik. Clarkson University erbjuder också en off-campus Ph.D. alternativ utformat för att hjälpa kvalificerade utländska kandidater att matriculate vid Clarkson University som doktorsexamen kandidater.

Curriculum

Gradskrav

Minst 90 kredit timmar (bortom BS) motsvarande minst tre akademiska år av heltidsstudie, varav två måste vara bosatta hos Clarkson. En magisterexamen kan accepteras i stället för högst 30 kredit timmar.Minst 6 kredit timmar av seminariet arbete.Minsta kursarbete: 39 kredit timmar totalt, 9 kredit timmar i ett mindre fält, 6 kredit timmar utanför avdelningen och 9 kredit timmar som tas i hemvist på Clarkson. Minst 21 timmar av kursen ska göras med avdelningen för elektroteknik och datavetenskap.En avhandling ska lämnas in och försvaras oralt innan en kommitté bestående av fem fakultetsmedlemmar med minst en utskottsledamot är från utsidan av avhandlingsavdelningen.Förkunskapskrav... [-]

Kontakt

Clarkson University

Adress, rad 1 8 Clarkson Ave.
13699 Potsdam, New York, Amerikas förenta stater
Hemsida http://graduate.clarkson.edu/
Telefonnummer +1 315-268-6400

Adress, rad 1 80 Nott Terrace
12308 Schenectady, New York, Amerikas förenta stater
Telefonnummer undefined