Läs den officiella beskrivningen

Utbildning med ett hjärta och en själ - och kraften att omvandla

Boston College , den första institutionen för högre utbildning för att arbeta i Boston, är idag bland landets främsta universitet, en ledare inom liberal konst, vetenskaplig utredning och studentbildning.

Grounded i idealerna som inspirerade våra jesuit grundare, uppmanar Boston College eleverna att se inåt men alltid att nå ut för att utveckla sina sinnen och talanger till fullo och använda dem i tjänst till andra.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Om Morrissey College

Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences främjar den stränga intellektuella utvecklingen och den religiösa, etiska och personliga tillväxten hos sina studenter. Morrissey College fakulteten och studenter engagera sig direkt i världens mest pressande problem, med hjälp av sina gåvor för att förbättra det gemensamma bästa.

Morrissey College erbjuder forskarutbildning i humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap. Eleverna är beredda att trivas i ett brett utbud av karriärer och är redo att tjäna som skickliga och passionerade ledare, som arbetar som sura i gott skick i samhällen runt om i världen.

Som den äldsta och största divisionen av Boston College , förkroppsligar Morrissey College jesuiten, katolska engagemang för fördjupningsdjupet, akademisk excellens och utbildar hela personen genom ett formativt engagemang med liberalkunsten.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Varför Boston College ?

När eleverna går in i Boston College tar de de första stegen på en upptäcktsresa - en som stimulerar deras intellektuella, personliga, etiska och andliga tillväxt. Morrissey College of Arts and Sciences program frågar eleverna att lära sig om sig själva, deras samhällen och världen, att söka efter sanningen vart de än går och använda sina talanger för att förbättra andras liv.

De som söker en utbildning som varar en livstid kommer att hitta utmaningen och stödet för att bygga meningsfulla och uppfyllande framtider.

1. En Dynamisk Liberal Arts Education

Utforska omfattningen av discipliner som formar välutbildade personer som är beredda att trivas under det 21: a århundradet. En liberal arts utbildning vid Boston College utvecklar värdefulla färdigheter, bland annat kritiskt tänkande, etiskt beslutsfattande, effektiv kommunikation och förmågan att se den mänskliga erfarenheten från en rad perspektiv.

2. Intellectual Rigor

Morrissey College utmanar eleverna att upptäcka och uppnå sin fulla potential. Känd fakultet, innovativa kurser och off-campus möjligheter utökar elevernas kunskap och erfarenhet.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jesuit, katolsk tradition

Intellektuell stränghet, integrering av kunskap, studentbildning, vård för individer, användning av vår utbildning i tjänst till andra. Dessa jesuit, katolska värderingar definierar Boston College upplevelsen.

4. Förfrågan över discipliner

Här utarbetar vetenskapligt samarbete forskning och lärande utöver traditionella disciplinära gränser. Core Curriculum, Institutet för liberala konster, Institutet för integrerad vetenskap och samhälle och en rad olika forskningsprojekt samlar studenter och lärare från olika undersökningsområden.

5. Fördelarna med Boston

Boston med över 50 institutioner för högre utbildning i storstadsområdet är verkligen en av de främsta college städerna. Det är också en världsklass stad full av historia, vetenskapliga och tekniska innovatörer, kultur och praktikmöjligheter.

6. Alumni Network

Studenterna drar nytta av kopplingar och stöd från det täta och lojala nätverket av nästan 180 000 studenter från Boston College .

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Boston College

Vår Ph.D. programmet ger en djup träningserfarenhet. Core Course arbete ges i cellbiologi, biokemi, molekylärbiologi, genetik, bioinformatik och vetenskapligt skrivande. ... [+]

Ett meddelande från Biologiska fakulteten vid Boston College

Välkommen till Institutionen för biologi, där forskning ligger i hjärtat av doktorsavdelningen. erfarenhet. Vi strävar efter att ge våra studenter med den tekniska och intellektuella träningen som behövs för framtida framgång i en mängd olika karriärer.

Vår avdelning är välutrustad för modern molekylär, cellulär, genomisk, proteomisk, biokemisk, bildbehandling och bioinformatikforskning. Vi har kärnanläggningar med state-of-the-art instrumentation för genomforskning, fluorescens och högupplösta levande cellbilder och flödescytometri, utmärkta djurfaciliteter och betydande beräkningsresurser. Vi fortsätter att växa vår fakultet med nya anställningar som ytterligare stärker våra kärnområden: studera grundläggande problem i cell- och utvecklingsbiologi, mikrobiologi och infektion samt bioinformatik.... [-]

Amerikas förenta stater boston
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Boston College

Ett viktigt inslag i dessa program är det omfattande och varierande utbudet av kurser som är tillgängliga för studenterna varje termin. De täcker filosofins historia och ... [+]

Välkommen till filosofiska institutionen vid Boston College

Boston College: s doktorandutbildningsprogram lockar begåvade studenter från hela världen. Vi erbjuder master- och doktorsexamen, som täcker alla perioder i filosofins historia och med en mångfald av filosofiska tillvägagångssätt.

Filosofiska institutionen är noterad för sin styrka i filosofins historia, samtida kontinentalfilosofi och praktisk filosofi, inklusive etik och socialpolitisk filosofi. Dessutom erbjuder avdelningen två tvärvetenskapliga program: filosofi och lag, filosofi och teologi. Programmet innehåller även asiatisk filosofi och diasporastudier.

Varje september antar vårt doktorand en liten grupp nya studenter, som omedelbart välkomnas som forskningsassistenter. Erfarenheten av att arbeta med en etablerad forskare är utformad för att hjälpa studenten att lära sig några av de grundläggande färdigheterna i filosofisk forskning och skapa ett mentorförhållande med en eller flera fakulteter. Programmets flexibilitet garanterar individuell uppmärksamhet vid utformningen av en välkomstplan till filosofins avdelning vid Boston College. Alla doktorander Studenterna har finansiering genom sitt femte år i programmet (fjärde året om de går in med en MA) förutsatt att de uppfyller kraven. Doktorand får erfarenhet av undervisning i universitetets två-terminsfilosofi av personkärnkursen. Det finns ett undervisningsseminarium under programmets första två år för att hjälpa doktoranderna att utforma sina egna kursplaner och ge feedback om undervisning. pågående klassbesök äger rum därefter.... [-]

Amerikas förenta stater boston
September 2020
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Boston College

Avdelningen är inriktad på ett starkt samarbete, där eleverna utgör en viktig del av samhället. Förutom att arbeta med fakulteten i fakulteten har studenter tillgång till ... [+]

Välkommen till Boston College Department of Physics

Välkommen till Boston College Department of Physics. Vår avdelning är huvudfokus på banbrytande forskning koncentrerad till experimentell och teoretisk kondenserad materiefysik. Under en relativt kort tidsperiod har vi blivit en av de ledande kondenserade avdelningarna i landet. Några specifika områden av nuvarande intresse är superledande, fotovoltaik, metamaterial, termoelektriker, nanostrukturer och nanomaterial för biosensing, plasmonics, plasma, topologiska isolatorer, nya elektroniska material och andra starkt korrelerade elektronsystem.

Graduate studenter dela i denna forskning, få den tekniska och intellektuella utbildning som behövs för framtida framgång i de karriärvägar som de väljer. Avdelningen omfattar 17 fakulteter, många postdoktor och cirka 50 forskarstuderande, som alla stöds av undervisningsassistent eller forskningsassistent.... [-]

Amerikas förenta stater boston
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Boston College

Ph.D. grad i historien erbjuds med koncentrationer i medeltida historia, tidigmodern europeisk historia, modern europeisk historia, amerikansk historia och latinamerikans ... [+]

Välkommen till Graduate History på Boston College

Boston College : s doktorandprogram i historien lockar begåvade studenter från hela världen. Vi erbjuder MA och Ph.D. Program med utbildning i ett antal regionala och tematiska specialiteter; Brittiska, medeltida, amerikanska och moderna europeiska historien har länge varit styrkor av avdelningen. Tillväxtområden av fakultetsexpertise och kandidatintresse innefattar bland annat sydasiatiska, östasiatiska och latinamerikanska historier. Dessutom utbildar avdelningen sig i en rad komparativa och transnationella områden med ett särskilt intresse för religionshistoria, imperier och legitimer, Atlanten, stadshistorien och transnationella historia.... [-]

Amerikas förenta stater boston
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Boston College

Matematikavdelningen på Boston College erbjuder ett selektivt och fokuserat doktorandprogram för begåvade studenter med specialisering inom tre breda forskningsområden: G ... [+]

Välkommen till Matematiska institutionen

Matematiska institutionen vid Boston College söker att fördjupa matematik genom ett engagemang för excellens inom forskning, undervisning och service till samhället. Fakulteten har ett starkt forskningsperspektiv, med högt ansedd forskargrupp inom områdena algebraisk geometri, geometri, talteori, representationsteori och topologi.

Avdelningens doktorand programmet lanserades 2010 och stöder nu 25 till 30 doktorander, lockar doktorander från toppprogram både nationellt och internationellt. Tjänstebidrag omfattar omfattande arbete med förkollegiska matematiklärare, engagemang i matematikpolitiska frågor på stats och nationell nivå och stöd för stipendium i matematik genom organisering av internationella akademiska möten och redigering av högkvalitativa tidskrifter.... [-]

Amerikas förenta stater boston
September 2020
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Boston College

Institutionens kursutbud är organiserad inom fyra områden: Politisk teori, amerikansk politik, internationell politik och jämförande politik. ... [+]

Välkommen till Institutionen för statskunskap vid Boston College

Vi är en ovanlig avdelning, en avdelning som har motsatt trenden att driva politisk forskning bort från frågor som är relevanta för medborgare och politiska aktörer. Även om vi är särskilt starka i de humanistiska och kvalitativa politiska riktlinjerna, firar vi metodologisk mångfald. Tjugotvå fakultetsmedlemmar (både senior och junior) lär i avdelningen. Vi är också lyckliga att ha kollegor i en rad andra forsknings- och praktikpositioner. Detta resulterar i ett stort utbud inom ämnesområdet och akademiskt tillvägagångssätt. Det som förenar vår nationellt kända fakultet är erkännandet av de politiska problemens förrang och övertygelsen om att dessa problem ska avgöra vilken metod som är lämplig i varje enskilt fall.... [-]

Amerikas förenta stater boston
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467
02467 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater
Telefon
gsasinfo@bc.edu.