Auburn University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

.

Universitetet ska säkerställa kvaliteten på sina program genom noggrann fokusering av sina resurser inom områden med institutionella styrkor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Phd I Datavetenskap Och Mjukvaruutveckling

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Auburn

För studenter intresserade av Ph.D-programmet krävs det en magisterexamen eller en framgångsrik slutförande av minst ett akademiskt år av doktorandstudie, från en institution med erkänd stående inom ett område som är relaterat till den föreslagna doktorandstudien. Alla sökande måste skicka in examenspoäng för det allmänna testet. [+]

För studenter intresserade av Ph.D-programmet krävs det en magisterexamen eller en framgångsrik slutförande av minst ett akademiskt år av doktorandstudie, från en institution med erkänd stående inom ett område som är relaterat till den föreslagna doktorandstudien. Alla sökande måste skicka in examenspoäng för det allmänna testet. Studenten kommer att ta en skriftlig kvalificerad tentamen strax efter att ha fått tillträde till programmet.

Ph.D. Programmet kräver minst 66 terminala kredittimmar naturligtvis arbeta utöver kandidatexamen, inklusive 18 timmars forskning och avhandling.

Rekrytering

Flera fullt finansierade Ph.D. Positioner (stöds via Research Assistantships) finns i det spännande området Deep Learning. Positionerna förväntas starta under hösten 2017 eller våren 2018. Grundutbildning, MS-studenter och besökande forskare är också välkomna (beroende på fall kan vissa medel vara tillgängliga).... [-]