Läs den officiella beskrivningen

Om Appalachian College of Pharmacy

Den Appalachian College of Pharmacy är fullt ackrediterad av Ackreditering rådet för Pharmacy Education (ACPE) och är den enda treårs Doctor of Pharmacy program i Commonwealth of Virginia. Därför våra doktorander och in på arbetsmarknaden ett år tidigare än utexaminerade från en traditionell fyraårigt program och de gör det med ekvivalenter klass timmar och verksamhetsförlagd utbildning. Våra studenter spara ett års undervisning och relaterade kostnader samtidigt tjäna intäkter ett år tidigare, vilket ger betydande monetära besparingar och en kvalitet apotek utbildning.

Den Appalachian College of Pharmacy uppdrag är att odla en lärande gemenskap åtagit sig att utbildning, samhällsengagemang och professionell utveckling av farmaceuter.

En majoritet av våra studenter tränar apotek i Appalachian Region - positivt påverkar hälso- och sjukvård i en underserved region.

Appalachian College of Pharmacy ligger i sydvästra Virginia, erbjuder en treårig läkare apotekarprogrammet, och har åtagit sig att tjäna behoven hos landsbygdsområden och samhällen i Appalachia liksom i hela världen.

Kollegiet grundades i augusti 2003 som University of Appalachia av Frank Kilgore, biträdande länet advokat för Buchanan County, Virginia. Buchanan länsstyrelsen av förmän och Buchanan County Industrial Development Authority begärt att Mr Kilgore etablera ett lärosäte som, utbildning och hälsovård projekt ekonomiskt. Kollegiet är strategiskt placerad i Buchanan County, Virginia, som gränsar till Kentucky och West Virginia i mitten av Appalachian kolfälten. Den Appalachian regionen står inför betydande ekonomiska och pedagogiska hinder, samt sjukvårds utmaningar. En tidigare rapport till Virginia lagstiftaren dokumenterat att invånarna i Egentliga Virginia har svårt att få och betala för hälso- och sjukvård, inklusive tandvård och läkemedelsvård. Genom att den högre utbildningen och utvecklingen inom hälso- och sjukvården i regionen, är kollegiet väl positionerat för att vara en katalysator för positiva förändringar i den ekonomiska utvecklingen, utbildning och hälsovård.

AVS-ländernas vision

Den Appalachian College of Pharmacy (kollegiet), genom kvalitet och innovativ utbildning, service och stipendium, kommer att förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet hos invånarna på landsbygden eller dålig populationer, särskilt utsatta befolkningsgrupper inom Central Appalachia. Kollegiet kommer att utbilda apotekare att anamma kunskap och teknik för att optimera farmaceut levererade patientvård och hälsoresultat i en tvärvetenskaplig vård miljö. Kollegiet kommer att samarbeta med berörda aktörer för att utveckla kompetenscentra för att ta itu med identifierade behov på landsbygden hälsa.

AVS-ländernas Mission

Den Appalachian College of Pharmacy, en högskola för högre utbildning som ger läkaren farmaceutisk grad ger akademiska, vetenskapliga och professionella apotek utbildning för att ta itu med de hälsorelaterade behoven hos landsbygdsområden och samhällen, särskilt i Appalachia, genom utbildning, service, och stipendium. Filosofin i kollegiet är att odla en lärande gemenskap åtagit sig att utbildning, samhällsengagemang och professionell utveckling av farmaceuter.

Appalachian College of Pharmacy är ackrediterad genom de tre följande institutioner:

Ackreditering rådet för farmaci utbildning Den Appalachian College of Pharmacy har beviljats ​​full ackreditering status från Ackreditering rådet för Pharmacy Education (ACPE).

Södra Association of Högskolor och skolor Den Appalachian College of Pharmacy är ackrediterat av södra Association of Högskolor och skolor kommission på högskolar (SACSCOC) att tilldela läkaren farmaceutisk grad. Kontakta kommissionen på högskolar på 1866 sydliga Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4501 för frågor om status för Appalachian College of Pharmacy.

Statliga rådet för högre utbildning för Virginia Det statliga rådet för högre utbildning för Virginia (SCHEV) har certifierat Appalachian College of Pharmacy att verka i Virginia, och godkänt formella användningen av namnet "Appalachian College of Pharmacy," liksom AVS-ländernas rätt att ge läkaren farmaceutisk examen .

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också: