The European Wellness International Institute (EWII)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

European Wellness International Institute (EWII)

The European Wellness International Institute (EWII) erkänner att kunskap och färdigheter kan uppnås genom ett brett spektrum av lärande. Institutet är därför engagerat i att säkerställa att, i förekommande fall, kunskaper och färdigheter som uppnås genom arbetslivserfarenhet, livserfarenhet, kontinuerlig professionell utveckling (CPD) eller tidigare kvalifikationer kan erkännas genom rigorösa relevanta andragogiska och professionella bedömningar.

Varför studera vid European Wellness International Institute?

  • Erkänner värdet av lärande utanför en formell miljö och erkänner aktivt lärande på arbetsplatsen.
  • Validerar värdet av lärande som eleverna har uppnått av sig själva och ackumulerat genom åren i sina respektive arbetsområden.
  • Hjälper eleverna att spara tid och pengar genom att eliminera onödig upprepning och dubblering av material som redan är bekant för eleverna.
  • Förbättra studentens självkänsla baserat på deras professionella prestationer som säkerställer större jämlikhet mellan möjligheter och praxis i karriärutveckling

Closeup of microscope

Förord från EW Academy

Styrelsen för EWA.

Utbildning är mycket viktigt för samhällets totala framsteg och människors välbefinnande. I denna moderna era har Bio-Regenerative Sciences förmågan att förändra hur människor åldras med det ständiga dilemmaet av ständigt växande stress och utmaningarna i dess ledning. Dessa utmaningar kan hanteras och hanteras effektivt när branschens kretsar samarbetar och arbetar samtidigt som ett stort team för att hantera, styra och påverka resultatet med en fågelperspektiv och på kontrasten, även med mikroskopisk analys.

Endast med behärskning av vetenskapligt stödda koncept kan estetikern kunna tillhandahålla tjänster utöver de topp-till-tå-tjänster man vanligtvis skulle erbjuda. Som sådan kommer den bioregenerativa vetenskapen som lärs ut till våra elever att lägga en oöverträffad vikt till deras befintliga praxis och forma framtiden för nybörjare som bara vågar sig in i branschen.

Med andra ord, när det medicinska brödraskapet ständigt innoverar etiska sätt att hantera åldrande och dess sammanhängande utmaningar, är behovet av paramedicin och estetiker / kosmetologer och andra intressenter att arbeta mot ett enda stort mål tillsammans med den vetenskapliga och medicinska broderskap. Det enda sättet vi kan arbeta över olika discipliner är genom samlad kunskap. Denna kunskap är dynamisk och början på elevernas resa är bara tändningen för upplevelsen av livslångt lärande.

Önskar det bästa till de som har och de som kommer ombord på denna resa med kunskap med oss när vi tillsammans pionjärer, förespråkar och växer inom detta område tillsammans! Tack för din tro på oss!

Platser

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Program

Skolan erbjuder också: