Read the Official Description

Den första engelsktalande institution för högre utbildning i Tunisien, grundade 2002 av Dean Mahmoud TrikiHar MSB utvecklat program som syftar till utbildning av visionära entreprenörer att lyckas i en alltmer global ekonomi.

MSB utmärker sig för:

Den enda Executive MBA levereras av en tunisisk Skola och internationellt ackrediterade av det Londonbaserade Association of MBA (AMBA). De enda Masters i Business Management i Afrika för att ta emot AMBA London ackreditering. Multinationella och högt kvalificerade lärare med doktorsexamen från de mest kända universiteten i världen som Harvard, MIT, London Business School ... En värdefull nätverk av Partner Business Schools: studenter kan börja på MSB och mål vid en av MSB Business School Partners, HEC Montréal, Babson, Maryland, UMASS, South Carolina och Católica-Lissabon ... Hands-on, interaktiva pedagogiska metoder genom användning av fallstudier samt Soft kompetensutveckling inklusive lagarbete, en anda av initiativförmåga, kommunikation och ledarskap. Cutting Edge faciliteter och en unik lärmiljö.

Idag, MSB program (Licens Mästare, Executive MBA & Seminarier) Skryta med ett enastående nätverk av lärare, personal och studenter, som alla samlas i en mångkulturell miljö som främjar inlärning, tillväxt och utveckling med en intellektuell vitalitet jämförbara med de finaste nordamerikanska och europeiska universitet och högskolor.

Programs taught in:
Engelska

Discover MSB