Läs den officiella beskrivningen

Med den ständigt ökande roll Globaliseringen i dagens samhälle, etablerade Silpakorn University International College 2003 för att erbjuda högkvalitativa program som genomförs på engelska.

Tillväxt av SUIC

Fakulteten startade med bara 30 elever, på en Bachelor of Business Administration dubbel examen i Hotel Management med Vatel koncernen från Frankrike. Under 2004 en dubbel examen med Birmingham City University, Storbritannien infördes i Digital Communication Design, tillsammans med en MBA dubbel examen i Hotel och Tourism Management genom Vatel. Under 2009 en MBA i International Business lanserades som också innehåller en arbets studieresa till Sydney, Australien, som anordnades av University of Technology, Sydney.

År 2010 den internationella fakultet hade vuxit i popularitet och antalet studenter hade stigit till över 500. Som en del av denna tillväxt SUIC ökat sin kapacitet genom att expandera till nya och större anläggningar. Först av allt SUIC tog extra utrymme i presidentens kansli byggnad i Talingchan, Bangkok för att möta den växande efterfrågan. En ny restaurang konstaterades också nära campus för Hotel Management programmet, medan Digital Communication Design avdelningen flyttades till en helt ny toppmodern anläggning i CAT Telecom byggnaden, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak, Bangkok.

Industrin har insett kvalitet och styrka SUIC studenter samtidigt uppskatta den effektiva karaktären av de läroplaner och leverans. Det är därför syftet med college för att fortsätta leverera professionella program och utöka dessa inom en snar framtid. Det är också SUIC mål att arbeta närmare med skolor, myndigheter och industrin genom att tillhandahålla olika utbildningstjänster.

SUIC Mission:

  • Att producera professionella akademiker, som kan tillämpa sina kunskaper och moral genom att arbeta effektivt i en internationell miljö.
  • Att ständigt utveckla akademiska färdigheter inom forskning och undervisning.
  • Att vara en ledare i att skydda nationella konst och kultur.
  • Att vara ett centrum för utbildning i Asien: erbjuda professionella utbildningstjänster.
Programmen undervisas på:
Engelska

BBA Hotel Management Alumni Interview

SUIC Bachelor Programs - Morning Talk