University of Stirling

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kärnan i Stirling University är dess stora folk: våra studenter, personal och studenter hjälper till att forma världen. Universitetet i Stirling grundades av Royal Charter 1967, var det första genuint nya universitetet i Skottland i över 400 år. Vi behåller vår banbrytande ande och en passion för innovation och excellens i allt vi gör.

Vi strävar efter att vara i framkant av forskning och lärande som bidrar till att förbättra livet. Stirling arbetar med akademiska, kommersiella, offentliga, privata och frivilliga sektorer, och är ett av Storbritanniens ledande forskaruniversiteter inom hälsa och välbefinnande, miljö och människor, kultur och samhälle, företag och ekonomi och idrott.

Eleverna är kärnan i vad vi gör och vi erbjuder en av de bästa studenterna i hela Storbritannien . I lärande och undervisning arbetar vi med vår studentkår för att leverera högkvalitativa program som producerar intellektuellt kompetenta akademiker som är mycket eftertraktade av arbetsgivare. Vi är ambitiösa för våra studenter, och våra flexibla inlärningsmöjligheter gör att de kan utforska och upptäcka nya ämnen och intressen.

Det finns ett pulserande och växande forskarutbildning och vi välkomnar studenter, forskare och personal från hela världen. Detta ger vår forskning och undervisning en global utsikt medan den fortfarande är relevant för vår skotska kultur och ekonomi.

Vår vision

Att erkännas världen över som ett framstående universitet som tar itu med samhällets sociala och miljömässiga behov genom innovativ, tvärvetenskaplig forskning och utbildning.

Vårt uppdrag

Att vara en distinktion som är ambitiös, tillgänglig och självförtroende, och vars syfte är att utveckla dessa kvaliteter hos våra studenter, personal och samhällen vi tjänar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Doktor i pedagogik » Se DBA » Se PhD - PhDStudies » Se PhD - OnlineStudies » Se MSc - OnlineStudies » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD:er » Se Magisterexamen » Se Kandidatexamen » Se Postgraduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs - Kandidatexamen » Se 1-åriga MBA:er » Se LLB » Se MSc:er » Se LLM » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

DBA

Dba Läkare Of Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2018 Storbritannien Stirling + 1 fler

Medan de flesta DBAs fokusera på endast bedriva tillämpad forskning i ett företags inställning, genom vår unika fokus på att lära grundläggande forskning färdigheter och genomföra grundläggande akademisk forskning, kommer våra studenter att generera ny kunskap för hela fältet. Med denna högre nivå av förståelse, kommer du att kunna bedriva ren tillämpad forskning i din organisation med en större förmåga, eller arbeta inom den akademiska världen, lämnar två karriärvägar öppna. Du kommer också att få färdigheter i framkant förvaltning teori över kärn disciplinerna redovisning och finansiering, ekonomi, internationell human resource management, beteendevetenskap för ledning och marknadsföring och detaljhandel, liksom andra tillväxtområden. [+]

Medan de flesta DBAs fokusera på endast bedriva tillämpad forskning i ett företags inställning, genom vår unika fokus på att lära grundläggande forskning färdigheter och genomföra grundläggande akademisk forskning, kommer våra studenter att generera ny kunskap för hela fältet. Med denna högre nivå av förståelse, kommer du att kunna bedriva ren tillämpad forskning i din organisation med en större förmåga, eller arbeta inom den akademiska världen, lämnar två karriärvägar öppna. Du kommer också att få färdigheter i framkant förvaltning teori över kärn disciplinerna redovisning och finansiering, ekonomi, internationell human resource management, beteendevetenskap för ledning och marknadsföring och detaljhandel, liksom andra tillväxtområden. ... [-]


Doktor i pedagogik

Doktorsexamen I Utbildning Edd

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 3 - 8 år January 2018 Storbritannien Stirling + 1 fler

En professionell doktorsexamen i utbildning är givande och utmanande, och kan även vara en livsförändrande upplevelse. På Stirling, kommer du gå med i en multiprofessionell grupp av studenter och akademiker med inriktning på forskning som har en positiv inverkan på yrkespraktik och politik. [+]

Oavsett din professionella intresse för utbildning, från skolor, högskolor och universitet för yrkesmässig, kan arbetsbaserat och livslångt lärande, eller policyutveckling, en professionell doktorsexamen (EDD) vara det rätta valet för dig.

En professionell doktorsexamen i utbildning är givande och utmanande, och kan även vara en livsförändrande upplevelse. På Stirling, kommer du gå med i en multiprofessionell grupp av studenter och akademiker med inriktning på forskning som har en positiv inverkan på yrkespraktik och politik.

De viktigaste skälen att studera hos oss Du kommer att bidra till den totala kapaciteten forskning i utbildning, vilket gör en skillnad att träna och / eller politik. Du kommer att få en professionell doktorsexamen från Samhällsvetenskapliga fakulteten som en av de bästa i Storbritannien och var först i Skottland för att erbjuda ett EDD. Du kommer att få stöd i att utveckla de kunskaper, färdigheter och förståelse för forskning av sakkunniga forskare i utbildning och samhällsvetenskap. Du kommer att introduceras till framkanten empirisk och teoretisk forskning i en tvärvetenskaplig och multiprofessionell miljö. Du kommer att ha nytta av ett flexibelt program som stöder dig genom olika stadier i forskningsprocessen. Kursens mål ... [-]

PhD

Doktor Diplomati (ddipl)

Campusstudier Heltid Deltid August 2018 Storbritannien Stirling

En höjdpunkt i vår forskarstudier program är unikt DDipl (Doctor of Diplomacy) examen. Det är unikt eftersom det är speciellt utformad för yrkesverksamma och lärs ut på en rad olika arenor, ofta med direkt ingång från ledande utövare. Kursen sammanför bästa praxis inom akademisk utbildning och yrkeskunnande. [+]

En höjdpunkt i vår forskarstudier program är unikt DDipl (Doctor of Diplomacy) examen. Det är unikt eftersom det är speciellt utformad för yrkesverksamma och lärs ut på en rad olika arenor, ofta med direkt ingång från ledande utövare. Kursen sammanför bästa praxis inom akademisk utbildning och yrkeskunnande.

En unik egenskap av ansikte mot ansikte aspekt av kursen är helgen seminarier tillåter maximal möjlighet till diskussion om viktiga frågor, kopplat med användandet av flera studie arenor i London, Bryssel, Moskva och Washington DC, för att bara nämna några.

Den DDipl består av två delar. Den lärde del kommer att pågå i två läsår för en heltidsstudent. I sitt sista år kommer doktorander slutföra en avhandling där de kommer att reflektera över relevanta frågor om diplomati i ljuset av teori och begrepps kunskaper de har fått under loppet av sin examen samt oberoende forskning.... [-]


PhD I TESOL Forskning

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 8 år September 2018 Storbritannien Stirling + 1 fler

Nytt för 2016 är doktor i TESOL (Undervisning engelska till som talar andra språk) Forskning ett unikt program som erbjuds vid University of Stirling. Detta banbrytande program kommer att utveckla din forskning färdigheter till en professionell nivå, som är kännetecknande för en doktorsexamen, och stödja ditt lärande genom sju moduler, en del av undervisade doktorer. [+]

Nytt för 2016 är doktor i TESOL (Undervisning engelska till som talar andra språk) Forskning ett unikt program som erbjuds vid University of Stirling. Detta banbrytande program kommer att utveckla din forskning färdigheter till en professionell nivå, som är kännetecknande för en doktorsexamen, och stödja ditt lärande genom sju moduler, en del av undervisade doktorer. Under din tid på Stirling, kommer din inlärning underlättas av handledare som har djup kompetens inom TESOL, forskningsmetoder och / eller pedagogiska teorier.

Detta är en ny forskarutbildningen i Storbritannien, som är helt tillägnad TESOL Research. Om du är intresserad av att undersöka språkbruk, undervisning och / eller inlärning, kommer detta forskarutbildningen vara av intresse för dig. Doktorand kommer att utmana gränserna för din akademiska kunskaper och kommer att vara en givande erfarenhet både personligen och professionellt.... [-]


Kontakt
Besöksadress
University of Stirling,
Stirling, Skottland, FK9 4LA GB