University of Stirling

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

På University of Stirling är skillnaden i vår DNA-tillhandahållande utbildning med syfte och forskning som hjälper till att forma samhället.

Vi är ett internationellt universitet med en banbrytande anda och ett globalt rykte för högkvalitativ undervisning och forskning. Vi är passionerade för att skapa inverkan på allt vi gör.

Stirling är en plats där förmåga - inte bakgrund - är värderad.

Vårt rykte

Göra vår inverkan genom att tänka annorlunda

University of Stirling har sedan starten 1967 drivits av transformativt tänkande och en anda av innovation. Vårt uppdrag är att göra allt vi kan för att ge våra studenter kunskap och expertis för att få sin inverkan i världen.

Allt vi gör gör en positiv skillnad mot människors liv. Vi är en agent för förändring, förbinder människor, innoverar och förvandlar livet för våra studenter, personal och de globala samhällen vi tjänar. Vi har en ständig önskan att uppfinna och förbättra för att göra en skillnad för samhället. Det är hur vi har tjänat vårt globala rykte för högkvalitativ undervisning och internationellt välrenommerad forskning.

Stirlingforskning: förändring av liv

Vårt mål är enkelt. Från att mata världen till att använda psykologi för att fånga brottslingar, vill vi ta itu med de globala frågorna i vår tid. Våra multidisciplinära forskare utmanar antaganden, innoverar tänkande och hittar lösningar.

Våra forskningstema är:

Vår vision

Att erkännas över hela världen som ett universitet som tillgodoser samhällets behov genom innovativ och tvärvetenskaplig forskning. lärande och undervisning av högsta kvalitet; och genom att dela vår kunskap med världen.

Positioneringsutlåtande

På University of Stirling är våra tänkare ljusa, nyfikna och innovativa.

Allt vi gör, som en institution och som individer, har syfte och inverkan. Detta former vår kultur, vår personlighet och vår tankegång. Det uppmuntrar oss att utmana status quo och driva normen. Vi har en ständig önskan att uppfinna och förbättra för att gynna samhället och göra en skillnad för de samhällen vi tjänar.

Vi använder vårt tänkande för att förbättra allt. Genom att koppla, innovera och transformera, tror vi att vårt tänkande kan förändra världen.

Vårt uppdrag

Vårt bidrag och tillvägagångssätt definieras av:

  • Utveckla människor och hjälpa samhället genom att sträva efter och förstå kunskap. Vi skapar förutsättningarna för innovativ, tvärvetenskaplig forskning och kommunicerar det vi har lärt oss till hela världen på ett tydligt och användbart sätt.
  • Att omvandla våra studerandes och personalers liv genom att ge dem möjligheter att nå sin fulla potential intellektuellt och emotionellt; genom att göra dem elastiska och ge dem de färdigheter de behöver för den moderna världen; och genom att inställa i dem en känsla av ansvar för att främja allmänhetens bästa.
  • Skapa globala medborgare, arbeta i partnerskap med regeringar, näringsliv, den offentliga och tredje sektorn och kollegor i andra institutioner för att identifiera och möta samhällets föränderliga behov.

Våra värderingar

Förträfflighet

Ledar vägen globalt inom våra forskningsområden och genom leverans av en enastående lärande.

Öppenhet

Att vara öppen i allt vi gör, kommunicerar arbetet och värdet av universitetet till den bredare världen och engagerar människor i leveransen av vår vision.

Ambition

Växa universitetet på innovativa sätt, integrera hållbarhet och göra den till en förebild för sektorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Doktor i pedagogik » Se DBA » Se PhD - PhDStudies » Se PhD - OnlineStudies » Se MSc - OnlineStudies » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD:er » Se Magisterexamen » Se Kandidatexamen » Se Postgraduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs - Kandidatexamen » Se 1-åriga MBA:er » Se LLB » Se MSc:er » Se LLM » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

DBA

DBA Doktor I Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 36 månader September 2018 Storbritannien Stirling

Vårt innovativa doktorand för företagsekonomi (DBA) inriktas på erfarna proffs och utvecklar både dina forsknings- och praktikerkunskaper, så att du kan utvecklas till ledande roller inom management och relaterade affärsområden. [+]

Översikt

Vårt innovativa doktorand för företagsekonomi (DBA) inriktas på erfarna proffs och utvecklar både dina forsknings- och praktikerkunskaper, så att du kan utvecklas till ledande roller inom management och relaterade affärsområden.

DBA-kandidater kan arbeta i universitet som forskarledda akademiker eller inom industrin som forskningsinriktade chefer, konsulter och företagsledare. På kursen utvecklar du forskningskompetens på doktorandnivå i kombination med den djupgående och reflekterande kunskapen om managementteori och praktik som uppnåtts på ett traditionellt DBA-program.

Vi ger en guidad, stegad övergång, så att du framgångsrikt kan bli en forskare och utövare på forskarnivå, oavsett vilken tidigare träning du har haft. Vår DBA kurs hjälper dig att bli en reflekterande, självkritisk professionell. Du kommer att lära dig färdigheter, tekniker och praxis för att bedriva avancerad forskning samtidigt som du bygger teoretisk och praktisk kunskap i framkant av affärs- och ledningsforskning. Efter att ha avslutat kursen kommer du vara beredd att framgångsrikt hantera trycket och utmaningarna i en alltmer dynamisk affärsmiljö och erbjuda originella och kreativa lösningar för att hantera nya problem.... [-]


Doktor i pedagogik

Doktorand I Utbildning EdD

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 36 - 96 månader September 2018 Storbritannien Stirling + 1 fler

Vår doktorsavhandling är en idealisk utvecklingsmöjlighet om du är en yrkesutbildningspersonal som vill förbättra och utnyttja din forskningskompetens. Oavsett ditt utbildningsområde - från skolor, högskolor och universitet till yrkesmässigt, arbetsbaserat och livslångt lärande, eller politisk utveckling - tjänar en professionell doktorsexamen kommer du att positionera som ledare inom ditt område. [+]

Översikt

Vår doktorsavhandling är en idealisk utvecklingsmöjlighet om du är en yrkesutbildningspersonal som vill förbättra och utnyttja din forskningskompetens. Oavsett ditt utbildningsområde - från skolor, högskolor och universitet till yrkesmässigt, arbetsbaserat och livslångt lärande, eller politisk utveckling - tjänar en professionell doktorsexamen kommer du att positionera som ledare inom ditt område.

Vår doktorsutbildning är skräddarsydd för behoven hos upptagna yrkesverksamma och kombinerar en utmärkt grundning i forskningsmetoder och utbildningsteori med möjlighet att sätta din forskning till arbete för att förbättra yrkespolitik och övning.

Du kommer att arbeta mot din EdD antingen full eller deltid under ledning av experter som har hjälpt till att säkra universitetets rykte som en av de 10 bästa i Storbritannien för utbildningsstudier (The Complete University Guide 2019).... [-]


PhD

Doktor I Diplomati (DDipl)

Campusstudier Heltid Deltid 24 - 72 månader September 2018 Storbritannien Stirling + 1 fler

Kursen samlar bästa praxis inom akademiskt lärande och professionell expertis. Ett unikt inslag i ansikte mot ansikte och praktisk aspekt av kursen är helgenseminarier, vilket maximerar dina möjligheter att diskutera viktiga frågor och flexibel leverans. Modulsatsen omfattar diplomatiska simuleringar och förhandlingsövningar, som även kan tas à la carte. [+]

Översikt

Kursen samlar bästa praxis inom akademiskt lärande och professionell expertis.

Ett unikt inslag i ansikte mot ansikte och praktisk aspekt av kursen är helgenseminarier, vilket maximerar dina möjligheter att diskutera viktiga frågor och flexibel leverans. Modulsatsen omfattar diplomatiska simuleringar och förhandlingsövningar, som även kan tas à la carte.

DDipl består av två delar. Heltidsstudenter kan förvänta sig att slutföra graden om tre till fyra år. Den undervisade delen av kursen kommer att vara i två akademiska år om du är en heltidsstudent. I ditt sista år (med möjlighet att ansöka om ett års förlängning), kommer doktorander att slutföra en avhandling inom cirka ett år. Denna avhandling kommer att göra det möjligt för dig att reflektera över relevanta frågor om diplomati i ljuset av teorin och begreppsmässig kunskap du har fått under din examensarbete - såväl som genom din självständiga forskning.... [-]


PhD I TESOL Research

Campusstudier Heltid Deltid 36 - 96 månader September 2018 Storbritannien Stirling + 1 fler

Denna doktorandkurs är helt tillägnad TESOL Research. Denna doktorsavhandling kommer att vara av intresse för dem som har bakgrund i språk, lingvistik, tillämpad lingvistik eller ett relaterat fält samt språkundervisningspraktiker som har ett stort intresse för forskning. [+]

Översikt

Denna doktorandkurs är helt tillägnad TESOL Research. Denna doktorsavhandling kommer att vara av intresse för dem som har bakgrund i språk, lingvistik, tillämpad lingvistik eller ett relaterat fält samt språkundervisningspraktiker som har ett stort intresse för forskning.

Kursen ska utveckla dina forskaregenskaper och ställa dig på vägen till att bli en självständig forskare. Doktorn är en betydande kvalifikation som kommer att markera dig som en expertforskare inom området för att undervisa engelska till talare på andra språk. Du kommer att uppnå nya färdigheter för att förstå komplexa saker, skärpa dina problemlösningsförmåga, öka ditt självförtroende som forskare och utöka din kunskap om fältet samtidigt som du njuter av doktorandupplevelsen.... [-]


Kontakt
Besöksadress
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB