University of Kent, Kent School of Architecture

Kent School of Architecture

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Som student vid Kent School of Architecture (KSA), blir du en del av en kreativ gemenskap som erbjuder innovativa program, studio-baserad undervisning, samtida syn, professionella länkar och utmärkta faciliteter, alla inom en högt rankade universitet.

Kent Arkitekturskolan erbjuder en tvåårig heltid mars för dem som vill komma in i arkitektkåren. Skolan erbjuder fyra andra undervisade masterprogram: arkitektur och stadsplanering, som ger dig möjlighet att tillbringa en tid att studera på vår Paris centrum; Architectural Visualisering, undervisas gemensamt med Kent School of Engineering och Digital Arts; Arkitektur och hållbar miljö; och Architectural Conservation. Vi erbjuder också en fullständig eller deltid forskning program som leder till en doktorsexamen akademisk examen, inklusive forskning genom design praxis.

forskning Excellence

KSA har ett internationellt rykte för kvaliteten på sin forskning. I forskning Excellence Framework (REF) 2014, var arkitektur vid Kent rankat 8 i Storbritannien för forskningsintensitet och forskningskvalitet. En imponerande 100% av vår forskning aktiva personal lämnas till REF. Skolan har två forskningscentrum: Centrum för forskning i Europeisk arkitektur (Skapa) och Centre for Architecture och hållbar miljö (CASE). Skapa ger fokus för forskning inom arkitektur i ett europeiskt sammanhang, utforska roll och bidrag humaniora till arkitektur och stadsplanering i samband med stads- och regional förnyelse. CASE forskning fokuserar på hållbar design och omfattar olika aspekter och skalor av en hållbar byggd miljö, från enskilda byggnaden till den urbana blocket. Våra forskare bidrar till och organisera konferenser, kvällsföreläsningar och andra evenemang, inklusive digitala projektioner i offentliga utrymmen, senast för årsdagen av Dreamland, den återställda tappning nöjesfält i Margate.

Skapa etablerat en bi-årliga konferens serie 2010. Flodens konferensen i juni 2014 undersökte förhållandet mellan arkitektur och floder; och senast i 2016, KSA värd Skriva byggnader, som undersökts kritiska korsningar mellan arkitektonisk journalistik och akademisk diskurs.

Live projekt i den lokala regionen med globala frågor

En stor del av projektarbetet deltar i Kent Arkitekthögskolan ligger på "live" platser i den lokala regionen, med riktiga kunder och engagerande utmanande frågor. Studenter i alla stadier av skolan har införts för att verkliga urbana och arkitektoniska design utmaningar i Lille, Margate, Folkestone, Dover, Rye, Chatham och, naturligtvis, Canterbury. Mycket av detta arbete innebär kontakter med externa organ såsom arkitekter, planerare, råd och utvecklingsgrupper.

Professionella länkar

Vi har goda kontakter med företag och andra organisationer i det lokala området, inklusive Royal Institute of British Architects (RIBA), Kent County Council och Kent Design. Den hållbara samhällen Plan är särskilt stark i sydöstra England, vilket gör regionen till en idealisk plats för att diskutera innovativa lösningar till arkitektoniska frågor.

Kent Arkitekthögskolan studenter som tog examen från Kent i 2015 var det mest framgångsrika i Storbritannien att finna arbete eller vidare studier möjligheter (Dlhé). Många av våra elever går vidare till att arbeta med professionellt respektearkitektföretag över hela världen, exempelvis Grimshaw och partners. Skolan har dessutom kontakter med lokal praxis i Canterbury och Kent, med många av våra studenter och akademiker som arbetar vid sidan av varandra på projekt som direkt påverkar den lokala regionen.

Ambitiös och engagerad elevkår: KASA

Den Kent Arkitektoniska Studentföreningen är en växande och utveckla föreningen inrättades för att främja alla aspekter av rumslig design, vare sig inomhus eller utomhus, "för eleverna, av eleverna! Gruppen anordnar en öppen föreläsning serie som presenterar noterhögtalare, såsom Will Alsop, Piers Gough, CJ Lim och partner från praxis, såsom Rogers, Stirk och Harbour, Grimshaw och dRMM. Dessa föreläsningar är ofta registreras och visas på KSA webbplats. KASA organiserar också regelbundet sociala evenemang under hela året.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Phd Arkitektur

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Arkitekter och designers i vår omgivning är den drivande kraften bakom design och utveckling av vår byggda miljö. Oavsett om de designar nya byggnader, vilket ger ett nytt liv till befintliga, utveckla stadsrum, landskap eller modern inredning, arkitekter har en djupgående inverkan på våra liv. [+]

PhD Arkitektur Arkitekter och designers i vår omgivning är den drivande kraften bakom design och utveckling av vår byggda miljö. Oavsett om de designar nya byggnader, vilket ger ett nytt liv till befintliga, utveckla stadsrum, landskap eller modern inredning, arkitekter har en djupgående inverkan på våra liv. Kent School of Architecture (KSA) erbjuder en tvåårig heltid "professionell" Master of Architecture (mars) som ger befrielse från ARB / RIBA Del 2 efter avslutad. Skolan erbjuder också ett forskningsprogram examen (PhD) och undervisade masterprogram i arkitektur och stadsplanering, Architectural Visualisering, Architectural Conservation, och arkitektur och hållbar miljö. Dessa program gynnas också av expertis inom urbana studier, animation och konst inom andra skolor på Kent. Skolpersonal har designkompetens och specialistkunskaper; De är i framkant av nuvarande arkitektoniska frågor, bland annat hållbarhet, teknik, yrkespraktik och forskning. Kurs struktur Den Kent Arkitekthögskolan erbjuder en heltid och deltid forskningsprogram, vilket leder till en doktorsexamen akademisk examen. Skolan främjar innovativa och tvärvetenskaplig forskning studier i arkitektur, stadsbyggnad och närliggande områden. Det främsta målet är att kombinera modern avancerad forskning med en pedagogisk agenda, förbereder kandidater att öva i en global akademiska och professionella världen. Ett särskilt inslag i KSA forsknings utbildningsprogrammet är det breda spektrum av utredning och möjligheten att forska med design. Doktorander har tillgång till alla universitet i Kent faciliteter och ett veckoseminarium utformad enbart för forskarstuderande. Varje kandidat har rätt till två handledare. Den programdirektör är professor Gordana Fontana-Giusti. KSA handledare är: Prof Gerald Adler, Dr Timothy Brittain-Catlin, professor Marialena Nikolopoulou, Dr Henrik Schoenefeldt,... [-]

Kontakt

Marlowe Building

Adress, rad 1 CT2 7NR, United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer +44 1227 824689