University of Kent, Centre for the Study of Higher Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Centrum för studier av högre utbildning är ett nytt tvärvetenskapligt forskningscentrum, som samlar forskare från hela universitetet med forskningsintressen i högre utbildning. Sedan oktober 2011 har vi erbjudit ett varierat program med forskningsseminarier, gästföreläsningar och möjligheter till forskarutbildning.

Program

Centret är hem för universitetets forskarutbildning studier i högre utbildning, både lärde och forskning.

Associate Lärare Ackreditering Programme (ATAP)

En 30-kredit, ett års studier, som syftar till att personal som är nya till undervisning inom högre utbildning.

Postgraduate Certificate i högre utbildning (PGCHE)

En 60-kredit, två års studier, som syftar till att mer erfaren personal som bygger på de kunskaper som förvärvats under ATAP och utforskar områden som forskning och självstudier.

Magisterexamen i högre utbildning (PGDip)

En 120-poängskurs som bygger på kunskap och teorier som gjorts under PGCHE och fokuserar på att utveckla en förståelse för de processer och natur pedagogisk forskning. De krediter som vunnits för PGCHE ingår i de nödvändiga krediter.

Masters i högre utbildning (MA)

En 180-poängskurs som bygger på PDIP och består av en avhandling. De krediter som uppnåtts i PDIP ingår i dessa krediter.

PhD inom högre utbildning

Centrumet är nu emot ansökningar för doktorandstudier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Phd I Högre Utbildning

Campusstudier Heltid August 2017 Storbritannien Canterbury

Forskning på Högre utbildning på Kent inkluderar arbete på utbildningspolitik, filosofi, ekonomi, förvaltning och politik för högre utbildning, disciplinära undervisning och lärande, lärande teknik, akademisk praxis och sociologiska perspektiv på det akademiska arbetet. [+]

Forskning på Högre utbildning på Kent inkluderar arbete på utbildningspolitik, filosofi, ekonomi, förvaltning och politik för högre utbildning, disciplinära undervisning och lärande, lärande teknik, akademisk praxis och sociologiska perspektiv på det akademiska arbetet. Eftersom centret bygger på expertis från hela universitetet i Kent, kan vi erbjuda hög kvalitet PhD tillsyn inom ett brett spektrum av forskningsområden, och vi arbetar mycket noggrant för att matcha dig med en tillsynspanel som passar dina intressen och ambitioner. Du kan läsa mer om den forskning och publikationer enskilda anställda genom att följa länkarna här. Förutom regelbundna möten med handledare, alla forskarstuderande deltar i en skräddarsydd forskarutbildning, vilket kan innefatta forskningsmetoder moduler som erbjuds av centrumet eller av andra skolor, som är lämpligt. Förutom att delta i de regelbundna forskningsseminarier som erbjuds av centrumet, är studerande uppmuntras att delta i seminarier, workshops, nyare forskarnätverk och masterclasses som erbjuds av de vetenskapliga organ inom det ämne, inbegripet SRHE och BERA. De flesta elever i Centre studerar på deltid, och vi strävar efter att ge en livlig akademiska världen, som till fullo utnyttjar den professionella och vetenskapliga mångfalden i vår personal och studenter. Observera att forskningskompetens i Centre personal fokuserar särskilt på området för högre utbildning, det vill säga universitetsnivå institutioner, processer, strategier och utbildningsutbudet. Vi kan inte erbjuda handledning på forskningsämnen som gäller primär eller sekundär utbildning eller utbildning av lärare. Om du är intresserad av att söka PhD inom högre utbildningRekommenderar vi att du kontaktar centrumet för att diskutera dina planer innan en formell ansökan.... [-]

Kontakt

The University of Kent

Adress, rad 1 CT2 7NZ, United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer +44 1227 764000