University of Derby

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Derby - "Inspirera din framtida karriär"

Baserat på insikt budskap kommer att driva anställbarhet, ranking (University och ämnesspecifika), campus / studentlivet och vittnesmål 81,1% av våra internationella studenter är i en examen jobb eller i vidare studier efter avslutad examen * DELHE2015 Vi har en No1 International Student centrum för andra året i rad * I forskar International Student Baramoter Ranking 2015 Eleverna undervisas av passionerade, branscherfarna lärare som har långvariga relationer med ledande arbetsgivare. De kommer att inspirera och stödja mål studenter och erbjuder en personlig erfarenhet av lärande med 1-1 support Vårt engagemang för verkliga världen lärande innebär att vi kontinuerligt investera i några av de bästa universitets faciliteter du hittar i Storbritannien. Eleverna har möjlighet att arbeta i dessa unika miljöer för att säkerställa att de får de praktiska praktiska färdigheter och erfarenhet arbetsgivare söker.

University of Derby Online

University of Derby Online Learning är den blomstrande distansutbildning uppdelning av University of Derby. Sedan 2001 har universitetet i Derby erbjuds online distansutbildning till studenter som krävs mer flexibla studiealternativ. Eftersom efterfrågan på dessa populära online-distanskurser ökade, lärde vi oss att skräddarsy kursinnehåll speciellt för online-leverans. Vi har nu lanserat vår Shorts Kurser för professionell utveckling. Vårt sortiment av online korta kurser är utformade för att hjälpa individer i deras personliga utveckling, oavsett om det är för din fortbildning (CPD) eller som en del av sin egen utbildning och utvecklingsplan. Dessa online kurser kan passa in lätt runt arbete och familjeliv så att du kan studera vid en tidpunkt och plats för att passa. Våra nuvarande kurser är:

Vuxenutbildning: hur man undervisar Online Barns och ungdomars psykiska hälsa Ekonomi för icke-ekonomer IFRS 16 Leasingavtal Introduktion till Innovative 21st Century Teaching Ledande för resultat och förändring Socialpedagogik: Ge barn och ungdomar med Nurturing Care och utbildning Förstå Maths Ångest

Alla våra korta kurser är professionellt orienterad och arbetsbaserade så att du omedelbart kan tillämpa din inlärning på arbetsplatsen. Klicka här för aktuella kurs listor som kontinuerligt uppdateras.

konst

MA Mode och textilier -

Du kommer att studera på vår Markeaton Street webbplats som har både traditionella och industriell utrustning och avancerade ny teknik i vårt mode och textil ateljéer och andra specialiserade verkstäder

BA Medieproduktion -

Detta är en praktisk kurs där du kan ge en betydande portfölj av högkvalitativa mediaproduktionsarbete för att imponera potentiella arbetsgivare. Från spännande tävlingar till samarbetsprojekt med industrin, kommer du att utmanas att komma med innovativa lösningar inom en rad interrelaterade medier

Teknik och teknik

"Vi arbetar för att utveckla nästa generation av högpresterande forskare, tekniker och ingenjörer - ambitiösa och säker personal som kommer att gå på att forma näringsliv och samhälle. Här har du möjlighet att delta i en levande akademiska världen som förbereder dig för ett givande och spännande karriär. Vi ser fram emot att arbeta med dig mycket snart. "

Professor Nikos Antonopoulos, dekanus vid College of Engineering and Technology

Beng H Electrical and Electronic Engineering - Bli en av eliten av ingenjörsyrket - en Chartered Engineer (CEng). Denna examen är ackrediterat av Institution of Engineering and Technology (IET) under strikta regler Engineering rådet i syfte att delvis möta den akademiska krav för registrering som en Chartered Engineer.

Vi rankas som 15 högst bland alla brittiska universitet och 12 för engelska institutioner med 96% av de utexaminerade i arbete eller vidare studier inom sex månader efter avslutad examen: HESA 2016.

Beng H Manufacturing and Production Engineering - Bli en av eliten av ingenjörsyrket - en Chartered Engineer (CEng). Denna examen är ackrediterat av Institution of Mechanical Engineers (IMechE) på uppdrag av Engineering Council i syfte att delvis möta den akademiska krav för registrering som en Chartered Engineer.

Vi rankas som 15 högst bland alla brittiska universitet och 12 för engelska institutioner med 96% av de utexaminerade i arbete eller vidare studier inom sex månader efter avslutad examen: HESA 2016.

Beng H Maskinteknik -

Bli en av eliten av ingenjörsyrket - en Chartered Engineer (CEng). Denna examen är ackrediterat av Institution of Mechanical Engineers (IMechE) på uppdrag av Engineering Council i syfte att delvis möta den akademiska krav för registrering som en Chartered Engineer.

Vi rankas som 15 högst bland alla brittiska universitet och 12 för engelska institutioner med 96% av de utexaminerade i arbete eller vidare studier inom sex månader efter avslutad examen: HESA 2016.

http://www.derby.ac.uk/alumni/graduates/collegeofengineeringandtechnology/samahatsamim/

Livet efter examen - en fallstudie av en maskinteknik Graduate från 2012

LHSS

Fallstudier - http://www.derby.ac.uk/lhss/law/experience/career/

Vi har etablerat ett rykte för att producera mycket effektiva jurister som utmärker sig i alla delar av jurister - kan du höra från några av dem nedan.

Derby Law School är en av de ledande centra för studier och undervisning i lag och rättvisa i Storbritannien. Våra lag kurser inspirera, stretch och utmaning.

98% av eleverna var nöjda med sin Derby juristexamen (LLB studenter svara på National Student Survey (NSS) 2015) Vi har etablerat ett rykte för att producera mycket effektiva jurister som utmärker sig i alla delar av jurister - du kan höra från några av dem här.

http://www.derby.ac.uk/lhss/law/video/

LLM - The Derby LLM erbjuder maximal flexibilitet. Tillgänglig för advokater och icke-jurister lika, ger det oöverträffad val och möjligheter - så att du kan välja från specialiserade vägar och moduler för att bygga en grad som matchar dina karriärmål, forskningsaktiviteter och personliga intressen.

Dra nytta av vår moderna inställning till undervisning lag i ett globalt sammanhang: du kan skräddarsy dina kurser och uppdrag till olika jurisdiktioner, så få en verkligt internationell smak av lag Läs om några av våra juridikstudenter och ta reda på vad de tycker om att studera på Derby

HRSM

University of Derby är erkänd som en topp 10 * brittiskt universitet för grader inom turism, gästfrihet, evenemang och Spa Management och erbjöd första Spa examen i världen. Vi levererar hög kvalitet verkliga världen lära ge alla elever att utveckla sina kunskaper och färdigheter inom kommersiella företag, inklusive en hög kvalitet restaurang, en stor konferens, händelser och utställningslokal, en prisbelönt dagspa och spännande praktikplatser.

BSC International Spa Mana t -

Du kommer att gå med i en avdelning med en världsklass rykte för banbrytande spa-ledning och wellness grader

Du studerar i vår inspirerande Grade II * listadShire Dome i Buxton, en ledande spa och gästfrihet stad Studera detta ämne vid Derby och automatisktbli medlem i hosco, världens ledande gästfrihet karriärnätverk för studenter och akademiker

företag

På Derby Business School, vi har tur: vi ser bara omkring oss för att få inspiration. För här är det överallt.

I och runt Derby, det finns en levande historia att tänka, att utforma och göra som har påverkat världen. Vi är stolta över att vara en del av det.

Forma din framtid, och Derby, här med oss.

MBA globala - Bli en framgångsrik chef och inspirerande ledare, helt insatt globala affärsfrågor. Vår MBA Global och MBA Global Finance är konstruerade för en ny generation av ambitiösa yrkesverksamma affärs med en verkligt internationell utblick.

Få den strategiska kunskap, vision och förtroende för att förnya, utmaning och leda förändring

Utbildning

En gnista av kunskap kan vara allt som behövs för att inspirera en individ eller samhälle att lära sig, utveckla och uppnå mer än de någonsin trott möjligt. Om du brinner för bränslepåfyllning som eld och hjälpa andra förverkliga sin potential, erbjuder College of Education ett urval av kurser som syftar till att förbättra livet för enskilda elever och de samhällen de är en del av.

MA Utbildning - Utforska utbildning i dess vidaste mening, från dess avgörande roll i samhället till teorier, politik och praxis som påverkar och förbättrar den.

Vi erbjuder ett flexibelt förhållningssätt till lärande - du kan få en bred magisterexamen eller välja att fokusera på ett visst område av intresse genom att ta en av våra sju specialist vägar.

Läs om en MA Education examen och hennes erfarenheter här

CLANS

Vid College of Life och naturvetenskap, är våra kurser speciellt utformad för att stimulera medvetandet hos passion nyfiken. Vår kunniga personal är aktivt involverade i forskning, och vi gärna att du har ett aktivt sinne i varje skede av din inlärning resa.

Väcka din naturliga nyfikenhet

MSc Environmental Assessment and Control -

Denna kurs är ackrediterat av Institution of Environmental Sciences få en djupgående och holistisk förståelse och kunskap om förorenad mark och sötvattensmiljöer, samt strategier för att förebygga, hantera och kontaminering av dessa miljöer kontroll

Masters of Public Health - Utveckla de kunskaper och färdigheter som behövs för att bli en allmän hälsa läkare som kan leda, utveckla och utvärdera folkhälsoprojekt Läs tillsammans med en erfaren lärarlag som består av folkhälsospecialister, hälsa psykologer och biomedicinska forskare

Kontakt

tel: 00 44 (0) 1332 591.698

e-post: international@derby.ac.uk

skype: derby.uni.international

webbsajt: www.derby.ac.uk/international/

Facebook: www.facebook.com/derbyuniuk/

Denna skola erbjuder program i:
  • English (UK)

Videoklipp

University of Derby – This is our classroom

International students at the University of Derby, UK

Kontakt

University of Derby

Adress, rad 1 Kedleston Rd, Derby DE22 1GB,
Derby, England, Storbritannien
Hemsida http://www.derby.ac.uk/
Telefonnummer +44 1332 590500