University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Antropologi bekräftar sitt Topp 10 Position i Guardian University Guide

Den Skolan för antropologi och bevarande har bekräftat sin position som en av de bästa Antropologi avdelningar i Storbritannien tjänar 6: e plats i The Guardian University Guide 2015, behålla vår konkurrenskraft.

Vad våra studenter säger

Våra studenter är en inspirerande grupp människor från hemlandet och utomlands. Vi är glada att vi har en stödjande och samarbetskultur inom skolan som förbättrar elevens erfarenhet och uppmuntrar alla att utmärka sig.

Utveckla våra studenter anställbarhet färdigheter har hög prioritet. Vi erbjuder eleverna de opportunties att utveckla dessa färdigheter genom visade föreläsningar, praktiska erfarenheter och även genom att höra från SAC akademiker.

Varför ska du studera hos oss?

Unik studiemiljö

Studenter och personal kommer från hela världen för att studera och undervisa vid Institutionen för antropologi och bevarande, vilket i hög grad förbättrar inlärningsmiljö för alla våra elever. Vi är en av de enda departementen antropologi och bevarande i landet och känna igen de unika synergieffekter mellan de två områdena. Studenterna har möjlighet att studera mellan ämnesområden genom flexibla modul val och att relatera socialt genom vår tvärvetenskapliga seminarieserie.

Field Trip Möjligheter

Ett antal av våra program har möjlighet att samarbeta med projektarbeten och studiebesök utomlands. Eleverna kan driva forskningsprojekt i Malta, Jersey, Eden Project, Kew Gardens och Slimbridge Wetland Centre.

global Outlook

Vi strävar efter att utveckla internationella partnerskap genom forskning och studentutbyte. Våra forskare aktivt driva fältarbete på globalt ikoniska platser och fält webbplatser som direkt gynnar våra olika internationella forskarsamhället.

specialiserade funktioner

Studenter dra nytta av tillgång till en state-of-the-art visuell antropologi svit, ekologi fält försök område och laboratorium, forskningslaboratorier för etnobotanik, biologisk antropologi och bevarandegenetik samt en elevdator utrymme. Skolan har nära anknytning till ett antal externa organisationer, däribland Royal Botanical Gardens i Kew, Durrell Wildlife Conservation Trust, Royal Anthropological Institute och Powell-Cotton Museum.

innovativ undervisning

Våra lärare är alla forsknings aktiva forskare som tar med sin specialistkunskap och passion i undervisningssammanhang säkerställa lärande är relevant och stimulerande. Studenterna får kvalitet på undervisningen, och alla våra föreläsningar ges av våra erfarna lärare.

Inspirera Student Experience

Att se eleverna frodas på grund av en stödjande, utmanande och inspirerande upplevelse står högt på dagordningen för skolan. Skolan ger alla elever med akademiska rådgivare för att stödja dem med deras akademiska framsteg, och en särskild elev supportteam för att hjälpa till med alla frågor du kan ha. Studenterna har regelbundna möten med deras program kallande som odlar starka gruppdynamik och ger möjlighet till svårigheter som ska diskuteras och lösas.

Goda karriärmöjligheter

School of Anthropology och bevarande är för närvarande rankad 5 för forskarframtidsutsikter, enligt The Guardian University Guide 2017. Många av våra studenter går vidare till riktigt intressant arbete, relaterat till graden: James Wong har sin egen TV-serie, Odla dina egna droger; Edwin Matokwani (DICE MSc i naturvårdsbiologi) är ledande inom sitt område, nyligen har utsetts till generaldirektör för Zambias Wildlife Authority; och Sarah Rosa som har blivit en känd akademisk innovatör inom visuell antropologi.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Förvaltning Av Biologisk Mångfald Forskning Grader

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 6 år August 2018 Storbritannien Canterbury + 1 fler

PhD & MSc från forskning med ett tvärvetenskapligt och internationellt fokus. Tillhandahålla utbildning för naturvårdare. [+]

PhD & MSc från forskning med ett tvärvetenskapligt och internationellt fokus. Tillhandahålla utbildning för naturvårdare. Den Skolan för antropologi och bevarande vid universitetet i Kent erbjuder unika möjligheter för avancerade studier och utbildning i bevarande och förvaltning av den biologiska mångfalden. Skolan är hem för Durrell Institute of Conservation och Ekologi (DICE), ett ledande internationellt centrum för forskning och utbildning tillägnad bevarandet av biologisk mångfald och ekosystem runt om i världen. Sedan starten 1989 har DICE examen över femtio forskarstuderande, och som med alla sina andra aktiviteter, är en viktig egenskap hos forsknings utbildningsprogrammet inom management biologiska mångfalden sin internationella och tvärvetenskapliga inriktning. De olika forskningsintressen våra lärare kan vi erbjuda handledning av forskning på en mängd olika projekt på olika organismer eller system och i olika miljöer och länder. Därför finns det särskilda forskningsprojekt pågår för att bevara arter, viltvård lag, turism och bevarande samt hållbar användning av biologisk mångfald. Akademiska program En kandidat genomför en akademisk examen ska lämna in en uppsats som visar en förmåga att göra en ursprungliga undersökningen, för att testa en hypotes och förstå sambandet mellan ditt ämnesområde till en bredare kunskap. Dessutom, i fallet med en doktorsexamen, måste avhandlingen lämnas vara ett originella bidrag till kunskap eller förståelse inom utredningen. För en Civilingenjör med forskning och avhandling, En kandidat är registrerad för 1 års heltidsstudier eller två år på deltid, och förväntas producera en avhandling av 30-40,000 ord. För doktorsexamen, är en kandidat registrerad för 4 års heltidsstudier eller 6 år deltid, och... [-]

Kontakt

Marlowe Building

Adress, rad 1 School of Anthropology and Conservation, Marlowe Building, The University of Kent
CT2 7NR Canterbury, England, Storbritannien
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer +44 1227 824689