University of Kent, Centre for Medieval & Early Modern Studies

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Centrum för medeltida och Early Modern Studies (MEMS) på University of Kent erbjuder en framgångsrik, tvärvetenskapligt MA program som lockar studenter från hela världen. En blomstrande samhälle med 80 företagsamma, stödjande doktorander studie för forsknings grader och dra nytta av centrumets engagemang i den prestigefyllda EU-finansierade Erasmus Mundus-doktorandprogram, "Text och Event i tidigmoderna Europa (TEEME). Baserat i den historiska staden Canterbury, vi har nära relationer med Canterbury Cathedral och Canterbury Arkeologiska Förtroende som tillåter våra studenter tillgång till ett brett utbud av unika historiska, litterära och materiella bevis.

Varför studera här?

Vår ansedda MA Programmet ger utbildning utmärkta kunskaper, tillsammans med olika studiealternativ och en inspirerande och stödjande miljö för forskarutbildning.

Här är några av de viktigaste skälen till att vi lockar många studenter, både nationellt och internationellt:

Ett tvärvetenskapligt angreppssätt

Vår tvärvetenskapliga angreppssätt kombinerar intellektuell bredd och specialist djup i syfte att uppmuntra akademisk excellens.

En historisk plats

Den historiska staden Canterbury är ett viktigt fokus för litterära, religiösa, arkeologiska och arkitektoniska studien. Alla centrumets studenter har tillgång till de resurser som Canterbury Cathedral, inklusive arkiv och bibliotek. Rochester Cathedral Biblioteket och Kent historia och biblioteks Centre vid Maidstone är andra lokala resurser värdefulla. De stora samlingar i London är mindre än en timme bort med tåg, och tack vare kanaltunneln, Paris och andra europeiska städer är inom räckhåll.

Viktiga forskningskompetens

Vår Masters program betonar förvärv av centrala forsknings färdigheter såsom palaeography, codicology och latin, som också finns till forskarstuderande.

Ett levande forskningskultur

Våra veckotvärvetenskapliga seminarier är en hörnsten i en levande forskningskultur, med tankeväckande papper från både interna och externa föreläsare som ger tillfälle för livlig diskussion. Det finns möjligheter under hela året för studenter att presentera sin egen forskning till Studentforum och på konferenser.

Utmärkt bibliotekets samlingar

Den Universitets Templeman bibliotek är välfyllda med relevanta vetenskapliga utgåvor och studier, och avsnittet Specialsamlingar innehåller ett betydande antal telefax manuskript. Dess bibliotek av John Crow inkluderar tidigt tryckta böcker, flera hundra kopior av knappa texter från den engelska litterära renässansen, och en stor samling av textmaterial centrerad på verk av viktorianska och tidiga nittonhundratalet stipendium. I närheten ligger biblioteket i den franciskanska Studies Centre, som inrymmer en ovanligt bred samling av verk i teologi och kyrkohistoria.

En vänlig Centre

Relationer i centrum är vänlig och informell, uppmuntra utbyte av idéer och göra det möjligt för eleverna att utveckla intellektuella förtroende.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Phd Medeltida Och Tidigmoderna Studier

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år September 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Centrum för medeltida och Early Modern Studies samlar akademisk personal från alla skolor i humanistiska fakulteten, och erbjuder forskarutbildning i medeltida och tidigmoderna forskningsmetoder till studenter från många olika discipliner. [+]

Centrum för medeltida och Early Modern Studies samlar akademisk personal från alla skolor i humanistiska fakulteten, och erbjuder forskarutbildning i medeltida och tidigmoderna forskningsmetoder till studenter från många olika discipliner. Vårt läge i den historiska staden Canterbury erbjuder dig möjligheten att uppleva medeltida och tidig modern konst och arkitektur i första hand. Centret har ett nära förhållande till Canterbury Cathedral arkiv, katedralen Bibliotek och Canterbury Archaeological Trust, så att du tillgång till ett brett utbud av unika historiska, litterära och materiella handlingar. Vi är också inom räckhåll för London och kontinenten. Vi är intresserade av att höra från studenter med forskningsförslag som täcker alla aspekter av medeltida och tidig modern historia, liv och kultur. Akademiska personalens intressen är: tidig modern materiell kultur; senmedeltida konsthistoria; medeltida och tidigmodern religionshistoria; Anglosaxiska arkeologi och liturgi; tidiga moderna politiken; medeltida och tidig modern dramatik; och textredigering. För närvarande ämnen för forskning: reformationen; visuella och manuskript kultur; gemenskap; dramer John Lyly; medeltida kyrkliga arkitektur; kvinnlig sexualitet och transexuality; Priory förvaltning; avvikande och lokala språket; och kungamakt. Du kommer att ingå i en levande och varierad gemenskap av forskare från olika discipliner. [-]

Kontakt

Rutherford College

Adress, rad 1 CT2 7NX Canterbury, United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer