Selinus University of Science and Literature

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt universitet är en institution som är gratis och privat. Det är lagligen registrerat som IBC i delstaten Commonwealth of Dominica och i Italien som en permanent anläggning. Det är ett oberoende internationellt universitet som uteslutande deltar i online- och distansutbildning: med andra ord ett öppet universitet för vuxna som utför sitt institutionella arbete på allvar.

Våra vuxna studenter arbetar mycket hårt för att få sina examina. Detta universitet är inte och har aldrig varit ett examensbruk och vi avvisar omedelbart sådana ansökningar. Vår huvudsakliga betoning har alltid varit att erbjuda högsta kvalitet på utbildning till våra vuxna studenter. Examensbevis från Selinus University har internationellt erkänts av den privata sektorn och accepterats av multinationella företag.

Om ackrediteringen, särskilt för studenter från USA, tröttnar vi aldrig på att förklara verklighetssystemet. Att tjäna ackreditering i USA är frivilligt

Skolor brukar bekanta sig med byråns standarder i god tid och lägger flera månader på att förbereda sig för sin ackrediteringsgranskning. Om de klarar granskningen och tjänar ackreditering är det ett godkännande av deras skola som en legitim institution för högre utbildning som uppfyller en acceptabel kvalitetsnivå. Vissa skolor kan inkludera deras ackrediteringsstatus i collegeinformationen de presenterar för potentiella studenter.

Precis som det finns erkända ackrediteringsorgan så finns det okända organ. Detta betyder helt enkelt att deras standarder inte har granskats av utbildningsdepartementet eller av CHEA. Det finns olika orsaker till att en byrå kan erkännas. Till exempel kan byrån arbeta för erkännande med avdelningen eller CHEA, eller det kanske inte uppfyller kriterierna för erkännande av någon av organisationerna. Oavsett anledning är det viktigt att ha detta i åtanke när du utforskar collegeinfo.

Du bör titta på okända erkännande myndigheter med försiktighet tills du kan utvärdera deras rykte. Ett okänt organ har inte nödvändigtvis låga kvalitetsstandarder, men det är viktigt att veta att många amerikanska arbetsgivare bara känner igen grader från institutioner som är ackrediterade av en erkänd byrå.

Av detta skäl accepterar vårt universitet bara studenter som redan är etablerade professionellt. Våra studenter använder examen, inte för att hitta arbete, utan för att legitimera deras professionella roll, som redan är engagerad med framgång. Med en examen från universitetet tjänar Selinus uppskattning, respekt och prestige och förbättrar ofta ens sociala ställning och arbete.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hur man studerar på Selinus

SUSL Home Studio

Selinus universitets examensutbildningar består i avläsning av tilldelade läroböcker och produktion av rapporter om läsningar av läroböcker som genomförts, enligt de riktlinjer som fastställts av Selinus och Pedagogiska universitet som du kan hitta i länken "pedagogik" i Selinus universitets webbplats.

Vuxna studenter kan anmäla sig till programmet APEL (Accreditation of Prior Experiential Learning). Detta program är reserverat för proffs, entreprenörer, chefer, tjänstemän, författare, konstnärer, etc. Med gymnasieexamen och minst 25 års ålder och 3 års verksamhet demonstrerad i studien har de valt en gren. 30 år krävs för doktorsexamen.

Pedagogik

Läroplansystemet för Selinus University of Sciences and Literature, det är anpassat till varje enskild student och baseras på ”lärandeenheter” som består av texter, utdelningar och föreläsningar, videokurser, e-böcker. Tentamen ersätts av en kort inlärningsrapport (Examen Unit) utvecklad som en avhandling.

Studiematerialet, enligt studieområdet, väljs och väljs ut för att uppmuntra till kritiskt tänkande och praktisk tillämpning av den förvärvade kunskapen. En pedagogisk metod implementeras för att hjälpa studenter, vuxna, ofta engagerade i arbete och familj, att tänka kritiskt och att kunskapsfullt ta itu med de rekommenderade böckerna och videolektioner å ena sidan genom att öka deras intellektuella förmågor, å andra sidan förmågan att utveckla integrerad skrift projekt.

Ett pedagogiskt lärningssystem utan kraft som leder studenten, följt av hans studentrådgivare, att fritt utforma ett specifikt inlärningsprogram baserat på personliga förvärv för att möta sin tid och uppnå sina mål. På Selinus universitet har studenten inga skyldigheter att lära direkt eller före specifika datum. Han kan läsa hennes texter och granska varje videolektion många gånger och upptäcka sin egen personliga metod att lära sig. Dessutom kan han konsultera sin studentrådgivare när som helst för hjälp, förtydligande, support.

Det som utvärderas för läroplanens syfte är inte enkel information som har lärt sig, eftersom utvecklingen av tanken studenten utöver den enkla synen på det fiktiva ämnet, måste framför allt vara en kraft av samvetsvärdet och medvetenhet om att studien inte är en enkel bearbetning av mer eller mindre användbara begrepp, som en användbar modell effektivt för deras sociala behov, mänskliga och civila.

Kort sagt, den pedagogiska modellen för Selinus University är att "föra" studentens verkliga upplevelse i ett pedagogiskt sammanhang som är användbart för att förbättra den intellektuella kapaciteten och dess globala självbedömning av deras potentiella färdigheter, för att snabbt uppnå sin intellektuella och professionella mål.

Erkännandet av högskolepoäng från Selinus universitet ges delvis genom en ”läsning” av studentens professionella kritiker och delvis genom att utvärdera rapporten som utförts av studenten som ersätter traditionella tentor.

Studenter vid universitetet Selinus är vuxna involverade i arbets- och yrkesvärlden. För att registrera dig måste du ha en ålder på minst 23 år för vanliga program och minst 25 år för APEL-program för yrkesverksamma. Att registrera sig i ett program för att tilldela en doktorsexamen. krävs minst 30 år.

Platser

london

Address
71-75 Shelton Street
WC2H 9JQ london, england, Storbritannien

Bologna

Address
Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122
Bologna, Emilia-Romagna, Italien