Oxford Brookes University, Faculty of Humanities and Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap levererar en dynamisk kombination av heltid och deltid program lockar över 5000 studenter både lokalt och internationellt. Forskning ledd undervisning och enastående support erbjuds över grundutbildning och forskarutbildning i antropologi, utbildning, engelska, geografi, historia, konsthistoria, språk, juridik, politik, internationella relationer, filosofi, religion och sociologi. Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap samlar departementen engelska och moderna språk; Historia, filosofi och religion, och samhällsvetenskap med School of Law, Institutionen för pedagogik, och Institutet för offentlig vård. Vi har ett rykte om undervisning excellens, internationellt erkänd forskning och professionell support student.

Undervisning och forskning

Forskning är grunden för hög kvalitet i hela vår verksamhet vilket bekräftas av våra resultat i REF 2014. Vi inkluderar aspekter av vår forskning inom alla våra kurser, lär vi specialiserade moduler i våra kompetensområden och vi övervakar avhandlingar i våra specialämnen. Vi uppmuntrar eleverna på varje studienivå att engagera sig genom våra seminarieserie, forskningscentra och särskilda intressegrupper forskargrupper.

Professionell utveckling, utbildning och ackreditering

Oxford Brookes "School of Education är ett av Storbritanniens största leverantörer av professionell utveckling inom utbildning och erbjuder professionella certifikat, masters- och doktorsexamen inom ett brett spektrum av ämnesområden och områden av yrkesmässig användning. Studenter som vill konvertera till lag kan kan uppfylla yrkeskrav. För ytterligare information vänligen se Graduate Diploma in Law (GDL).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Läkare Utbildning (EDD)

Campusstudier Deltid 4 - 7 år September 2017 Storbritannien Oxford

Kursen syftar till att främja kritisk självreflektion genom en sekvens av strukturerade erfarenheter av lärande, som kulminerar i en avhandling som är en originell och ... [+]

Doktor of Education (EDD)

 

Riktar sig i första hand till erfarna yrkesverksamma inom utbildning, hälsovård och närliggande områden, ger EDD en möjlighet att bedriva doktorsavhandling inom ramen för din yrkesroll. Doktorn of Education (EDD) är ett professionellt inriktad, kohort-baserade doktorsexamen. Det kombinerar visade kurser med oberoende forskning. Kursen syftar till att främja kritisk självreflektion genom en sekvens av strukturerade erfarenheter av lärande, som kulminerar i en avhandling som är en originell och betydande del av yrkesinriktad utbildning forskning. Ditt arbete kommer att göra det möjligt för dig att utveckla och använda avancerade forskningskompetens och så bli en självständig, reflekterande och kompetent forskare. EDD är öppet för proffs som för närvarande tränar i utbildning, hälso- och sjukvård eller en närstående inställning, och som normalt har minst fyra års erfarenhet och en magisterexamen examen. Den utbildningen är uppbyggt för att möta behoven hos människor som är i heltidsarbete. Kursen är mycket kollegialt. Sessions bygga vidare på de rika och varierande upplevelser som Edd eleverna med sig, och utforskning av likheter mellan olika discipliner är en integrerad del av utbildningen. Du uppmuntras aktivt kritiskt att utforska din egen praktik och att vara engagerad i så stor utsträckning som möjligt i inlärningsprocessen.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Oxford Brookes University, Headington Campus,
Gipsy Lane

Oxford, England, OX3 0BP GB