London School of Theology

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kyrkan behöver kristna som har tänkt igenom konsekvenserna av sin tro och kan relatera det skarpsynt, med relevant och praktiskt för samhället. Den Teologiska programmet är akademiskt strikt men tar också upp den föränderliga kulturella och intellektuella klimatet. Det är en dynamisk och innovativt program som inte försummar viktiga grundläggande principer för en evangelisk tro.

Översikt

London School of Theology är den största evangeliska teologiska högskola i Europa med en stark akademisk rykte. Dess identitet definieras av fyra kärnvärden - evangeliet, bibeln, kyrkan och världen.

Som ett Gospel människorVi vill att våra liv, tankar och handlingar som skall formas av Guds kärlek till oss som proklamerades i evangeliet;

Som ett Bible människorTror vi att Bibeln är Guds inspirerade, levande, omvälvande och livgivande ord och göras kända, personligen, att mänskligheten i hans Son Jesus Kristus;

Som ett Kyrkans folkVi vill vara med och bygga kyrkor som är inriktade på evangeliet och Bibeln i sitt liv, gudstjänst och mission och drivs av kraften i Guds Ande; och,

Som ett Världen människorFörsöker vi att bevittna som andra religioner och ingen, som Kristi efterföljare, liksom stewarding och förnya vår miljö, samhälle och geopolitiska verklighet i ljuset av evangeliet. Vi vill vara en del av Guds verk i förnya denna värld.

Dessa kärnvärden definierar vilka vi är, vad vi strävar efter att vara som institution och de ovan nämnda värdena förstärks i våra studenter genom de kurser vi erbjuder.

Den Teologiska programmet ligger i centrum av alla våra undervisade program och omfattar ett brett spektrum av ämnen. Det är dynamisk, innovativ och försöker upprätthålla de viktigaste grundläggande principerna för den evangeliska tron.

Varför studera teologi vid LST?

Den BA i teologi vid LST är utformad för personer som kallas för att betjänar kyrkor, missioner, skolor och samhället i stort. Programmet är akademiskt strikt och ger dig möjlighet att få en djupare förståelse av Skriften och dess relevans till världen omkring dig. Det tar upp vår föränderliga kulturella och intellektuella klimatet och hur den kristna tron ​​avser skarpsynt, med relevant och praktiskt för samhället.

Här på LST har du också förmånen att studera tillsammans med och interagera med studenter och personal respektive från olika bakgrunder och samfund, som berikar hela studieupplevelse. Dessutom kommer du att uppleva personlig andlig tillväxt dels genom de undervisade program och fritidsaktiviteter som anordnas av studenterna.

Totalt Programmets struktur

Det finns fyra stora områden i studien nämligen exegetik, historiska och teologiska studier, missiological Studier och tillämpad teologi.

Obligatoriska moment utgör hjärtat i programmet och det stora flertalet av nivå 1 och 2 (100 obligatoriska hp på nivå 1 och 90 på nivå 2). På nivå 3, är studenter ges större frihet att specialisera, välja två 20-kredit moduler från en mängd olika alternativ som erbjuds utöver de tre obligatoriska moment, samt en 40-kredit-projektet om ett ämne av eget val.

Varje nivå har en obligatorisk modul som innehåller praktiska erfarenheter och placeringar både under och efter terminstid.

Karriärer i teologi

Dessutom erbjuder enheten Utbildning stöd och vägledning till studenter när de försöker upptäcka och ta deras nästa steg mot att lämna skolan, genom att samordna alla de karriärrelaterad information som skolan får, i en mängd olika kyrka och kristna inställningar. Enheten har också en rad hjälpresurser på karriärer inom sin Resource Room, samt hosting olika seminarier och utbildningar kring CV-skrivande, intervjuteknik, vägar in ordinerade ämbetet etc.

Sammantaget ger programmet utmärkt avsättning för framtida progression i ett antal sammanhängande sammanhang som förberedelse för vidare akademiska studier i teologi, bibelstudier och relaterade discipliner samt utrusta med kompetens som gäller för lokala kyrkan ministerium både inom Storbritannien och internationellt .

Teologi, Musik & Dyrkan och teologi & Worship

Dessa två kombinerade och integrerade hedrar program är de enda i sitt slag i Europa och var ursprungligen utvecklats med musik & Worship Foundation (MWF). Samt en kärna program för teologiska studier de erbjuder ett brett utbud av musik och dyrkan moduler.

Vårt etablerade Teologi, Musik & Worship utbildningsprogrammet erbjuds på certifikat, diplom och examen nivå är särskilt utformat för musikaliskt begåvade studenter intresserade av att ta en kombinerad och integrerat studieprogram i teologi, musik och dyrkan, som vill flytta fram sina musikkunskaper och förståelse till en hög nivå och i Samtidigt önskar vara teologiskt utrustade.

TEOLOGI & DYRKAN PROGRAM

Denna nya teologi & Worship kombinerat utbildningsprogram, erbjuds på certifikat, diplom och examen nivå, har två vägar: - Musiken vägen är utformad för studenter som har uppenbara gåvor i musik, men som kommer med begränsad erfarenhet av att läsa musik eller en säker grepp om allmän musikalitet färdigheter.

  • Den icke-musikvägen är avsedd för studenter som inte vill ta några musik alternativ men vill öka sin förståelse och praktik av företagens dyrkan genom en rad engagerade och konstnärligt kreativa moduler.

Studenter examen från denna kurs är utrustade för att tjäna, till exempel som kyrkan musik regissörer, dyrkan pastorer, sångförfattare, kreativa dyrkan samordnare, frilansmusiker och artister.

DISTANSUNDERVISNING

Vill du utveckla din personliga kunskap om Bibeln, teologi och andlighet? Eller är du ute efter en erkänd examen men kan inte studera på plats vid LST? Vi är glada att du funderar på att lära sig mer om Gud och Bibeln. Oavsett vilken typ av studie som du är intresserad av, har Open Learning erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig. Vi har en lång historia av utbildning kristna för tjänst i kyrkan och världen. Och du kan välja vilken typ av lärande och kompetens som passar dina kort- eller långsiktiga behov. Några har avslutat formella kvalifikationer, medan många har studerat för sin egen personliga utveckling.

Personlig utveckling

Vi är särskilt väl rustade för att hjälpa människor som återvänder för att studera, men inte helt säker på om det verkligen är "för dem" och behöver utveckla självförtroende. De flesta av dessa människor vill vara säker på att de skulle kunna byta till en examen senare om det var begripligt, men nu de bara vill lära dig mer om Bibeln och Gud vi möter genom den. Våra kurser är perfekt utformad för detta. Du får information uppmuntran och en öppen slutade lärande struktur som gör att du kan följa den väg som är av störst intresse för dig.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Phd - Filosofie Doktor

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2018 Storbritannien Greater London + 1 fler

Företaget doktorsavhandling vid London School of Theology ger dig möjlighet att vara delaktiga i forskningen i framkant av de teologiska discipliner. Du kommer att ha möjlighet att lämna både den globala kyrkan och den akademiska världen med kompetens som kommer att bära de bästa traditionerna i evangelikal kristen stipendium till nästa generation och ger dig möjlighet att undervisa på eftergymnasial nivå. [+]

Bedömning: Examensarbete på upp till 100.000 ord (80.000 ord för studenter som börjar efter januari 2014) och muntlig tentamen (viva) Varför inleda en doktorsexamen? Företaget doktorsavhandling vid London School of Theology ger dig möjlighet att vara delaktiga i forskningen i framkant av de teologiska discipliner. Du kommer att ha möjlighet att lämna både den globala kyrkan och den akademiska världen med kompetens som kommer att bära de bästa traditionerna i evangelikal kristen stipendium till nästa generation och ger dig möjlighet att undervisa på eftergymnasial nivå. Sammandrag LST erbjuder forskarhandledning för doktorsexamen i samarbete med Middlesex University, som delar ut examens. En doktorsavhandling ska visa förmåga att testa idéer och kritiskt undersöka ditt valda område. Du måste erbjuda en betydande färsk upptäckt eller analys, att argumentera någon ny kritisk hypotes, eller för att ge betydande nya argument för en äldre. I slutändan din forskning måste resultera i ett självständigt och originella bidrag till kunskap, vilket i princip är värd publicering. Vid tiden avhandlingen lämnas in, ska du kunna visa att din kompetens inom ditt valda område är jämförbar med den hos de sakkunniga. Doktorander förväntas ha förmåga att interagera med sina primära källor i de ursprungliga språk (t.ex. hebreiska eller grekiska) samt med sekundärt material i de viktigaste forsknings språk (engelska, franska och tyska). Krävs Språk varierar avsevärt beroende på vilket område av studien och vissa kan kräva några främmande språk. EVENTUELLA FORSKNINGSOMRÅDEN Listorna nedan ger en indikation om de viktigaste områdena av intresse bland våra forskarhandledare; Följ länkarna till enskilda... [-]