University of Kent, School of Mathematics, Statistics & Actuarial Science

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

SMSAS är en sedan länge etablerad leverantör av undervisning i matematik och statistik, finans och försäkringsmatematik, med ett väletablerat rykte om hög kvalitet i forskningen. Vi har idag över 40 doktorander och flera disputerade forskare och forskningsassistenter samarbetar med vår forskning-aktiva lärare.

Mycket av vetenskapen är baserad på tillämpningen av matematik. Det ger den teoretiska ramen för naturvetenskap, för statistik och dataanalys, samt för datavetenskap. Nya upptäckter inom matematiken påverkar vår grundläggande förståelse av världen vi lever i, och skolans undervisning och forskning återspeglar mångfalden i matematik idag.

SMSAS erbjuder en rad enskilda och gemensamma utmärkelser grader, forskarutbildning diplom program, magisterprogram och forskningsprogram - se listor till höger. Distinkt erbjudanden inkluderar ett alternativ för elever som annars inte skulle vara berättigade till examensnivå studier för att ta ett basår, samt fyra års MMath och MMathStat program.

Skolan är starkt engagerad i elevers prestationer och utveckla eleven kreativitet och anställbarhet, med "Year i industrin" placeringar som erbjuder gedigen arbetslivserfarenhet.

Jämställdhet, mångfald och integrering är kärnan i SMSAS filosofi och skolan arbetar för Athena SWAN Silver-status.

Den matematik gruppen vid SMSAS syftar till att uppnå internationellt erkännande som ett kompetenscentrum inom detta forskningsområde. I Research Assessment Exercise (RAE, 2008) 95% av matematikforskning lämnats bedömdes vid International Quality eller högre.

Skolans Statistik grupp rankat 8 i Storbritannien av RAE och två tredjedelar av forskningsresultaten bedömdes vara internationellt utmärkt eller världsledande. I stort sett all resterande bedömdes vara värda internationellt erkännande.

Centrum för försäkringsmatematik, Risk och Investment (CASRI) är baserad i skolan och är en av bara tre leverantörer av program i försäkringsmatematik som är ackrediterade av den brittiska aktuarietjänster universitet. Institutet för auktoriserade revisorer, Royal Statistical Society, och Chartered Financial Analyst Institute är bland de andra institutioner som känner igen stringens och relevans SMSAS program.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Phd Försäkringsmatematik

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Det finns en aktiv seminarieprogram som omfattar ett brett utbud av talare och medlemmar av doktorand samfundet regelbundet delta / presentera sitt arbete på ledande konferenser och institut. [+]

PhD försäkringsmatematik Det finns en stark forskningsmiljö vid Kent inom finans och försäkringsmatematik. Forskningsområden är finansiell modellering och skattning, kvantifiering av diversifieringsfördelar, kvantifiera finansiella risker och derivat prissättning. Det finns en aktiv seminarieprogram som omfattar ett brett utbud av talare och medlemmar av doktorand samfundet regelbundet delta / presentera sitt arbete på ledande konferenser och institut. Doktorsexamen i aktuariella Science erbjuder möjlighet att påbörja eller konsolidera din forskarkarriär under ledning av internationellt kända forskare och yrkesverksamma inom Matematiska, statistik och försäkringsmatematik (SMSAS). Skolan har ett gott rykte för forskning i världsklass och ett väl etablerat system för support och utbildning, med en hög grad av kontakt mellan personal och forskarstuderande. Centrum för försäkringsmatematik, Risk och Investment (CASRI) har nyligen inrättas inom SMSAS att spegla den ökande omfattningen av undervisning och forskning av personalen. Forskningsområden intresse inkluderar ekonomiskt kapital och riskhantering för finansiella tjänster företag, dödlighet och livslängd modellering, livslängd index och marknader. Andra ämnen för forskning genetik och försäkringar, försäkringsekonomi, pensioner och företagsrapportering. Kursens uppläggning Doktorsexamen i aktuariella Science erbjuder möjlighet att påbörja eller konsolidera din forskarkarriär under ledning av internationellt kända forskare och yrkesverksamma på SMSAS. Skolan har ett gott rykte för forskning i världsklass och ett väl etablerat system för support och utbildning, med en hög grad av kontakt mellan personal och forskarstuderande. Forskningsområden Områden av intresse inkluderar ekonomiskt kapital och riskhantering för finansiella tjänster företag, och alla delar av dödlighet och livslängd forskning. Andra forskningsämnen i skolan omfattar genetik och försäkringar, försäkringsekonomi, pensioner och företagsrapportering. Genetik och... [-]

Kontakt

Cornwallis Mathematical Institute

Adress, rad 1 CT2 7NF United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer