Institute of Development Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om IDS

Institute of Development Studies (IDS) är en global forsknings- och lärande organisation för rättvisa och hållbara förändringar. I samarbete med University of Sussex rankas IDS först i världen för utvecklingsstudier av QS University Rankings.

Vi tillhandahåller banbrytande forskning, lärande och undervisning i världsklass för att omvandla tillvägagångssätt för rättvis och hållbar utveckling som hjälper till att garantera bättre liv för alla, överallt.

Lär dig med det bästa

Studenter och forskare på IDS kommer från hela världen och är enade i sitt engagemang för att lösa verkliga problem som sjukdom, klimatförändring och konflikt.

IDS är i framkant inom utvecklingen. Till skillnad från i många traditionella universitet, är våra studenter omgiven av forskare i aktion, alla arbetar för rättvisa och hållbara förändringar. Kvaliteten på vår undervisning och mångfalden i vår internationella studentorganisation skapar en miljö som inspirerar, informerar och gör det möjligt för nästa generation av utvecklingsmästare att lära sig på bästa sätt.

Våra examina lockar studenter som arbetar i INGO: er, regeringar, organisationer i det civila samhället, akademiska institutioner, företag och på andra håll som vill främja sin teoretiska och praktiska förståelse för utveckling, förbättra sina karriärmöjligheter och göra världen till en bättre plats.

Våra utexaminerade har tagit över ledande befattningar i globala organisationer som Världsbanken och FN och i ledande civilsamhällsorganisationer samt blivit ministrar och tjänstemän i nationella regeringar över hela världen. År 2018 valdes alun Carlos Alvarado Quesada till president för Costa Rica.

Läs mer om våra forskarutbildningar , vårt populära doktorandprogram och våra professionella utbildningskurser .

Platser

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, england, Storbritannien