Läs den officiella beskrivningen

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Vår vision är lika och hållbara samhällen, lokalt och globalt, där alla kan leva säkra, uppfylla liv fritt från fattigdom och orättvisa. Vi tror passionerat att den banbrytande forskningen, kunskapen och bevisen är avgörande när det gäller att forma de förändringar som behövs för att vår bredare vision ska realiseras och att stödja människor, samhällen och institutioner för att navigera de utmaningar som står inför. Men dynamiska globala sammanhang och utmaningar kräver nya typer av forskning och kunskap, utvecklade och delade på nya sätt.

Hur vi kommer att göra skillnad

Genom vårt engagemang för engagerade excellens som tillämpas inom de sammankopplade områdena forskning och kunskap, undervisning och lärande samt kommunikation och påverkan, kommer vi att arbeta lokalt och globalt för ömsesidig inlärning mot omvandlingar som minskar ojämlikhet, påskyndar hållbarhet och bygger mer inkluderande och säkra samhällen.

Arbeta i partnerskap för att hantera globala utmaningar

Vår strategi 2015-2020 grundas av tre definierande utmaningar.

Minska ojämlikheterna

Minska ojämlikheter inklusive ekonomiska, sociala och politiska ojämlikheter som skär och hotar att undergräva framtida framsteg när det gäller att minska fattigdomen och se till att fördelarna med global ekonomisk tillväxt ger jämnare bidrag till bättre samhällsförbättringar och välbefinnande.

Snabbare hållbarhet

Påskynda hållbarheten för att möta de akuta utmaningarna för miljö- och klimatförändringar genom omstrukturering ekonomier och samhällen och hitta utvecklingsvägar som tillgodoser den globala efterfrågan på resurser samtidigt som de tryggar lokal försörjning och rättvisa i en alltmer pressad och urbaniserad värld.

Bygg inbyggda och säkra samhällen

Bygga inkluderande och säkra samhällen där medborgarna är skyddade mot hot från konflikter, såväl som miljömässiga, ekonomiska, politiska och sociala chocker och känner att de har en andel i styrningen i de samhällen där de bor.

Vi kommer att utveckla och tillämpa vårt engagerade excellens-tillvägagångssätt, inklusive förstärkta globala partnerskap, för att säkerställa att vårt arbete bidrar väsentligt till att möta dessa utmaningar.

Våra mål

  1. Bidra till transformationer som minskar ojämlikhet, påskynda hållbarhet och bygga in inkluderande, säkra samhällen.
  2. Bädda in engagerade excellens och dess fyra pelare över allt vi gör.
  3. Arbeta lokalt och globalt inom en universell utformning av utveckling.
  4. Skapa ett institut som trivs ekonomiskt och organisatoriskt och lever sina värderingar.

Vad är förlovad excellens?

Engagert excellence är IDS 'särpräglade tillvägagångssätt för att konstruera och mobilisera kunskaper, och till undervisning och ömsesidigt lärande för utveckling. Engagerade excellens innebär att högkvalitativet av vårt arbete (excellence) är beroende av att det knyts till och involverar dem som är kärnan i den förändring vi vill se (engagerade).

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Institute of Development Studies

Vi erbjuder ett program med övervakad studie som leder till en doktorand i ämnen som är nära relaterade till våra aktuella forskningsprioriteringar. ... [+]

Världsledare i utvecklingsstudier

IDS är en ledande global institution för utvecklingsforskning, undervisning och inlärning, samt påverkan och kommunikation, baserad vid Sussex University. Universitetet i Sussex är rankat först i världen för utvecklingsstudier. Denna QS World Ranking återspeglar det starka rykte och kvalitet på forskning och kursutbud på campus, inklusive av IDS.

Forskning vid IDS

IDS är inriktat på forskning om processer av social, politisk och ekonomisk utveckling och förändring för att förstå problem med fattigdom och utvecklingsrelaterade frågor i lokala, nationella och globala världar. Genom vår forskning strävar vi efter att uppnå vår vision om lika och hållbara samhällen, både lokalt och globalt, där alla kan leva säkra, uppfylla sina liv fri från fattigdom och orättvisa.... [-]

Storbritannien Brighton
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, England, Storbritannien