Institute of Development Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Institute of Development Studies (IDS) levererar forskning, lärande och undervisning i världsklass som förvandlar den kunskap, handling och ledarskap som behövs för en mer rättvis och hållbar utveckling globalt.

Genom rättvisa och hållbara partnerskap samarbetar vi med regeringar, filantropiska stiftelser, icke-statliga organisationer, akademiker och civilsamhället för att omvandla strategier för progressiv social, politisk och ekonomisk förändring på sätt som i slutändan gör skillnad i människors liv.

Vi har hjälpt till att främja innovativa nya partnerskap som har genererat miljoner dollar i ytterligare skatteintäkter i Afrika som kan återinvesteras i ländernas nationella utveckling. Vi har arbetat för att tillhandahålla lösningar på miljöproblem som bygger på lokal kunskap och praxis. Vi har belyst lokala samhälls roll för att få ett slut på dödliga epidemier som Ebolavirus. Vi har fostrat hundratals exceptionella utvecklingsledare och mästare inklusive politiska ledare, landsambassadörer och regeringstjänstemän, civilsamhällets ledare och entreprenörer.

Vårt rykte för forskning och internationella perspektiv är oöverträffad och återspeglas i våra prestationer i den senaste QS World University Rankings där vi rankas först i världen för utvecklingsstudier, tillsammans med University of Sussex. Vi rankas också som den främsta internationella tankesmedjan av Global Go To Think Tank Index Report 2019.

Ta reda på mer om vår vision och strategi
Läs mer om våra effekter i vår årsöversikt

Platser

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium