University of Kent, School of Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Nationalekonomi vid University of Kent

Ekonomi vid Kent är högt rankad i Storbritannien för student tillfredsställelse och undervisningens kvalitet. Vår passion för ämnet och forskning-ledda inställning till undervisning bidrar till att ge studenterna en första klassens akademisk erfarenhet, samt bygga personliga färdigheter och förbättra karriärmöjligheter. Vår kosmopolitiska akademiska och studentkåren, tillsammans med en blomstrande forskning kultur, skapar en inspirerande och utmanande miljö för att studera ekonomi.

Student tillfredsställelse

Skolan får genomgående höga betyg i nationella student tillfredsställelse undersökningar. I Graduate visade Experience Survey (PTE: er) i 2016, placerat vår prestation oss i topp kvartalet i alla sju temaområden, och övergripande vi uppnått en 89% nöjda studenter hastighet.

I forskarutbildning Experience Survey (PRES) 2016, skolan gjorde också mycket med 89% av de tillfrågade uttrycker tillfredsställelse i kvaliteten på vår tillsyn, och 89% nöjda med forskning färdigheter de har utvecklat. Sammantaget skolan uppnått en 86% nöjda, återigen placera oss i topp kvartalet.

Skolan är rankat 17 i Storbritannien för ekonomi i 2016 National Student Survey, med en 92% totalt nöjda.

kvalitet på undervisningen

Vid Handelshögskolan du kommer att undervisas av personal vars forskning har vunnit nationellt och internationellt erkännande, och som utnyttjar deras nuvarande forskning i undervisningen av våra program.

Många av våra akademiska medarbetare tjänar akademiska rådgivare och experter till Storbritannien och internationella organ, däribland Världsbanken, EU-kommissionen, Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD), avdelningen för miljö, livsmedel och landsbygdsfrågor ( Defra), det brittiska finansministeriet och många andra organisationer.

Brett urval av program

Skolan erbjuder 17 enskilda och gemensamma utmärkelser grundexamina och åtta masterutbildning som ger studenterna möjlighet att specialisera sig på olika områden av nationalekonomi (såsom ekonomi, ekonometri och ekonomisk utveckling), studera utomlands eller kombinera ekonomi med andra ämnen såsom bokföring lag eller hantering.

Våra Masters (MSC) grader erbjuda en stimulerande utbildning i ekonomisk teori och utveckla din förmåga att tillämpa ekonomisk kunskap, analytiska verktyg och färdigheter till en rad nationella och internationella problem. De ger dig med den kompetens som krävs för en karriär som professionell ekonom inom både den offentliga och den privata sektorn i Storbritannien och utomlands, och erbjuder en utmärkt utbildning om du vill fortsätta med akademiska studier.

Ta en titt på vårt utbud av program här.

Anställbarhet

Ekonomer är mycket efterfrågade i näringslivet, bank, finans och offentlig sektor, liksom i nationella regeringar och internationella institutioner. Handelshögskolan har utmärkta resultat för anställbarhet; våra examina får högt betyg av arbetsgivare och våra studenter går vidare för att få bra jobb i den privata och offentliga sektorn, eller fortsatta studier.

Superb elev erfarenhet

Kent är en stor favorit för brittiska och internationella studenter lika, och det är inte konstigt eftersom universitetet rankas i den brittiska Top 20 för studerande erfarenhet, var nominerad för The University of the Year Award och fick fjärde högsta betyget för övergripande tillfredsställelse student i National Student Survey 2016.

Inte nog med att du har möjlighet att studera med ansedda ekonomer dras från varje kontinent, men omkring 15% av Economics studenter och mer än 50% av doktorander är från utlandet. Så du studerar inom en mångkulturell miljö, där eleverna kan ta med sig sina personliga erfarenheter till gagn för alla.

Kent state-of-the-art campus i Canterbury

Ekonomistuderande vid Kent dra nytta av en mängd faciliteter på Kents Canterbury campus. Campus är byggt på 300 tunnland park mark, halv-en-timmes promenad från Canterbury centrum. Bostäder, undervisning och administrativa byggnader är omgivna av grönområden, fält och skogar. Det är en levande, vänlig och kosmopolitiska campus, med utmärkt studie, sport och sociala inrättningar, inklusive en teater, biograf och nattklubb. De Canterbury campus hus över 4300 studenter i rum, lägenheter och hus och har utmärkta transportförbindelser med London och kontinentala Europa.

För ytterligare information om School of Economics, se vår webbsajt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Docent I Nationalekonomi Och Miljövänligt Jordbruk Ekonomi

Campusstudier Heltid Deltid September 2017 Storbritannien Canterbury

Vi välkomnar ansökningar från studenter som vill göra doktorer inom forskningsområden som täcks av medlemmarna i skolan. De flesta större [+]

Handelshögskolan erbjuder två forsknings examina: - PhD i nationalekonomi - PhD i Agri-miljöekonomi Vi välkomnar ansökningar från studenter som vill göra doktorer inom forskningsområden som täcks av medlemmarna i skolan. De flesta större områden i disciplinen ingår även om vi har särskilda styrkor i makroekonomi, arbetsmarknadsekonomi, tillämpad mikroekonomi, tidsserie ekonometri, ekonomi miljövänligt jordbruk, internationell handel och finans, och migration. Vi strävar efter att ge dig en miljö där du kan både utvecklas som ekonom och slutföra en högkvalitativ avhandling och att förse dig med lämpliga medel för att uppnå detta. Du kan förvänta dig engagerad handledning, för att kunna göra regelbundna möten med din handledare (s) för att diskutera ditt arbete, för att få snabb och konstruktiv feedback på allt det arbete som du gör, och för att få råd om hur man presenterar ditt arbete externt. [-]

Kontakt

Keynes College

Adress, rad 1 CT2 7NP Canterbury, United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer