Cardiff Metropolitan University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Beläget i en spännande, modern europeisk huvudstad är Cardiff Metropolitan University globalt universitet. Vi kontinuerligt investera i våra elevers framtid och ge utbildningsmöjligheter som är tillgängliga, flexibla och av högsta kvalitet till studenter från över 140 länder världen över.

Universitetet har varit en integrerad del av staden Cardiff sedan 1865 och vi är stolta över att vara en stark, hållbar och studentcentrerad universitet, med fokus på den ekonomiska, sociala och kulturella välbefinnande Cardiff och sydöstra Wales; främja studenternas anställningsbarhet, tillämpad forskning och kunskapsöverföring.

Fokus på anställbarhet

Alla våra skolor är specialiserade på kurser som karriären är orienterade och har utformats i samarbete med näringslivet. Genom arbetspraktikprogram, professionella ackrediteringar och möjligheter att studera utomlands, har vårt fokus på anställbarhet säkerställt att 95,6% av våra studenter börja arbeta eller vidare studier inom sex månader efter examen.

Lärande och undervisning

Vårt förhållningssätt till lärande, undervisning och bedömning stöds av högkvalitativa akademiska normer som arbetar tillsammans med studenter, utveckling och inbäddning av teknikstött lärande och bedömning, samt forskning informerad undervisning.

Vårt mål är att utveckla kreativa, elastiska och eftertraktade akademiker med färdigheter, kunskaper och erfarenheter som gör det möjligt för dem att få ett genomslag inom det valda yrket eller väg. Lärande och undervisning kommer alltid att vara i centrum för det vi gör på Cardiff Metropolitan University och vi hoppas att du till fullo uppleva våra ansträngningar för att upprätthålla en personlig touch i en vänlig och stödjande inlärningsmiljö.

En global universitet

Cardiff Metropolitan University är stolta över att förknippas med ett antal hög kaliber partners i Storbritannien och internationellt. Universitetets nära allians med sin Associate College, London School of Commerce och utländska samarbeten erbjuder våra program i Egypten, Korea, Libanon, Marocko, Sri Lanka och Singapore innebär att studenter från över 140 länder kan studera Cardiff Metropolitan University grader och MBA program.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Rättspsykologi - Doktorsexamen (d FOREN Psy...)

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 7 år August 2018 Storbritannien Cardiff + 1 fler

Den Doktorsexamen i Forensic Psychology är godkänd av Health and Care Professions rådet (HCPC), och är den enda British Psychological Society ackrediterat program i Wales. [+]

Den Doktorsexamen i Forensic Psychology är godkänd av Health and Care Professions rådet (HCPC), och är den enda British Psychological Society ackrediterat program i Wales. Efter avslutad, ger studenterna behörighet att söka till registret för att utöva kriminaltekniska Psykologer i Storbritannien och få Chartered psykolog status i British Psychological Society (BPS) * Nästa Ingången för Top-Up Doktorsexamen bara att vara september 2014. Nästa intag för hela doktorsexamen programmet kommer att vara September 2015. Kursinnehåll Flexibilitet är kärnan i vår strategi för studenternas lärande. Den doktorsexamen Programmet underlättar studenter in och ut på olika platser inom programmet beroende på de individuella behoven hos den studerande. Sålunda innefattar den fullständiga Doktorsexamen programmet: - Civilingenjör i Forensic Psychology - Magisterexamen i Practitioner Forensic Psychology - "Top-Up 'doktorsexamen som är den högre forskningsdelen. Top-Up Doktorsexamen kommer att finnas tillgänglig för registrerade utövare som försöker formalisera sin forskning och kliniska färdigheter i ett område med specialisering. Sökande fyller i Top-Up doktorsexamen kommer att lämna in en vetenskaplig uppsats rapporterar en betydligt större del av forskning. Sökande till doktorsexamen programmet kan ansöka om Full programmet, eller för Civilingenjör eller PG Diploma, beroende på sina egna individuella behov och karriärutveckling. Sökande som ansöker om MSC kan (på ett framgångsrikt slutförande) senare ansöka om PG Diploma och "Top-Up 'doktorsexamen. Studenter som framsteg genom kursen på individuella program, efter avslutad alla de program, tilldelas Doktorsexamen i Forensic Psychology. På detta sätt, inom ett program och dess flexibla in-och utgångar, hoppas vi kunna erbjuda ett komplett utbud av högre akademiska... [-]

Videoklipp

Cardiff Metropolitan University International

Kontakt

Cardiff Metropolitan University

Adress, rad 1 Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Storbritannien
Hemsida http://www.cardiffmet.ac.uk/international/
Telefonnummer +44 29 2041 6070