The University Of Veterinary Medicine And Pharmacy In Kosice

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet för veterinärmedicin och farmaci i Košice är en fakultet universitet ger högre utbildning i ackrediterade utbildningar på alla tre nivåer av högre utbildning. Det är den enda institutionen i sitt slag som ger grund- och forskarutbildning veterinärutbildningen i Slovakien. Universitetet har cirka 2000 elever i alla tre utbildningsnivåer, av vilka över 250 är utländska studenter. För närvarande universitetet deltog studenter och akademiker från Storbritannien, USA, Irland, Malta, Grekland, Norge, Sverige, Israel, Cypern, Island, Finland, Kanada, Tyskland, Hongkong och andra länder från hela världen.

Den UVMP har mer än 25 års tradition av att tillhandahålla kurser Engelska medel högskolor i sin General Veterinary Medicine läroplan. De utbildningar tillhandahålls av 11 avdelningar, 5 kliniker och universitets speciella Utåtriktad anläggningar, som garanterar hög praktiska förberedelser och ständig kontakt med djur Efter utvärderingen av utbildningsnämnden i EAEVE (European Association Anläggningar för veterinärutbildning), University of veterinärmedicin och farmaci i Košice fått en bekräftelse på att den allmänna Veterinary Medicine studie gren uppfyller kraven i EU: s direktiv om utbildning av veterinär akademiker och praktiker.

Om du är intresserad av att lära mer om UVLF, fyll i frågeformuläret till höger. Du kan också kontakta skolan via e-post zas@uvlf.sk.

Platser

Košice

The University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice

Address
The University of veterinary medicine and pharmacy in Košice
Komenského 73

041 81 Košice, Košice Region, Slovakien
Telefon
+421 915984004, +421 917841426

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: