Läs den officiella beskrivningen

Det Pan-European University (PEU) är ett privat högskolor som erbjuder universitetsutbildning i alla 3 studiecykler i 20 ackrediterade studier på sina 5 fakulteter. Sedan dess grundades 2004 har mer än 12.000 elever tagit examen från studierna på PEU. Ett brett utbud av studieinnehåll, moderna och tekniskt välutrustade lokaler samt införandet av högklassiga akademiker i sina program är bara några egenskaper som universitetet sannolikt kommer att erbjuda sina studenter för att utrusta dem med praktiskt orienterad utbildning för att skapa framgångsrika yrkesverksamma när det gäller arbetsmarknadens inträde.

Var och en av de fem fakulteterna erbjuder moderna sätt att undervisa, inklusive individuellt tillvägagångssätt, attraktiva specialiseringar och yrkesutbildning i form av praktikplatser. Alla ovan nämnda syftar till att nå universitetets primära mål som ska bli ett ledande centrum för modernitet inom högre utbildning. Vi är fast beslutna att vara ditt idealiska val för en bra start i ditt framgångsrika karriärliv.

PEU består av 5 fakulteter, som gradvis upprättades som svar på behoven på högskolamarknaden, i kronologisk ordning: Juridiska fakulteten (2004 ), Fakulteten för ekonomi och entreprenörskap (2005) , Mediafakulteten (2007 ), Fakulteten Informatik (2009) och Psykologiska fakulteten (2011) .

Som enda privata högskolan i Slovakien har vi rätt att erbjuda doktorsexamen. studier och samtidigt kvalificerade kandidater kan sträva efter en professionell doktorsexamen, habilitation (professor) och invigning (full professorship).

Att vara medlem i den kommersiella anläggningen Prosperita, en investeringsgrupp med mer än 20 års affärstradition, är en del av en portfölj av en av Tjeckiens ledande familjeföretag. Medlemskapet är en förutsättning för finansiell och organisatorisk stabilitet och utgör en plattform för att vara en del av de internationella investerings- och kapitalmarknaderna.

Som en mycket viktig del av utbildningen är en praktisk erfarenhet vårt strategiska mål. Att få praktisk erfarenhet redan under studierna gör det möjligt för de utexaminerade att lämna arbetsmarknaden på ett relativt bättre sätt.

Företagssamarbeten med IBM, den slovakiska fotbollsförbundet, det slovakiska nationella centrumet för mänskliga rättigheter, National Association of Real Estate Agents, News and Media Holding eller den slovakiska föreningen för försäkringsbolag , bland annat syftar till att lyfta fram praktiska aspekter av studier. Experter inbjuds till direktundervisning och specialiserade seminarier, workshops och professionella evenemang erbjuds i samarbete med företagspartnerna.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Pan-European University

Psykologiska fakulteten grundades 2011 och är den yngsta av alla fakulteter i PEU. ... [+]

Psykologiska fakulteten grundades 2011 och är den yngsta av alla fakulteter i PEU.

Fakultets huvudsyfte är att undervisa den framtida forskaren för att kunna tillämpa psykologiska principer, kunskaper, modeller och psykologiska metoder (i enlighet med etik och nuvarande vetenskapliga framsteg) på ett sätt som skulle kunna hjälpa enskilda patienter, sociala grupper, organisationer och företag i deras utveckling, välbefinnande och effektivitet.

Undervisningsprocessen vid fakulteten fokuserar på fyra huvudämnen - arbets- och socialpsykologi, samråd och socialpsykologi. Akademisk personal bildas av välrenommerade personligheter inom skol-, social-, arbets- och konsultpsykologi samt medling. Förutom de interna pedagogerna är fakulteten värd klasser undervisad av professionella psykologer.... [-]

Slovakien Bratislava
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pan-European University

Fakulteten för ekonomi och näringsliv har sedan 2005 börjat förbereda sina elever för framgång i den globala ekonomiska miljön. ... [+]

Sedan 2005 har fakulteten för ekonomi och näringsliv börjat förbereda sina elever för framgång i den globala ekonomiska miljön.

Fakultets huvudsyfte är att förbereda akademiker som kan ge nyskapande åt företag och organisationer och att kunna engagera sig på den internationella arbetsmarknaden.

Under 2009 har fakulteten uppdaterat det tidigare doktorandprogrammet för att närma sig innehålls- och undervisningsmetodiken så mycket som möjligt på studieförhållandena vid prestigefyllda företagsuniversiteter i världen. Fakultets hela lärprocess kommer ut från utvecklingen av ekonomisk utveckling i Slovakien och även i hela världen.

Kvaliteten på utbildningen och studieintressen har också förbättrats för utländska studenter. Akkrediterat doktorandprogram består av obligatoriska och frivilliga ämnen, genom vilka studenter förvärvar kunskaper och färdigheter i ledningen av organisationen och ledarskapet.... [-]

Slovakien Bratislava
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pan-European University

Utbildningsplanen International Law undervisas i den tredje cykeln av universitetsstudier (doktorandstudier) med den normala treårslängden av studier i den dagliga formen ... [+]

Utbildningsplanen International Law undervisas i den tredje cykeln av universitetsstudier (doktorandstudier) med den normala treårslängden av studier i den dagliga formen och / eller fyraårslängden av studier i den externa formen.

Definition av doktorandens akademiska profil:

En doktorandstudent på internationell nivå studerar vetenskapliga metoder som är inriktade på områdena internationell folkrätt, privat internationell rätt och EU-lagstiftning. På grundval av vetenskapliga metoder för kunskap och forskning kan en kandidat utarbeta konceptuella och systematiska lösningar och analysera källor till offentlig folkrätt, privat internationell rätt och EU-lagstiftning. Han / hon säkerställer vidareutveckling inom internationell rätt och dess tvärvetenskapliga förbindelser inom den nationella och internationella vetenskapliga miljön.... [-]

Slovakien Bratislava
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Pan-European University

Fakulteten för massmedia verkar på marknaden sedan 2007, genom vilken den har förlängt utbildningen inom massmediaforskning. ... [+]

Fakulteten för massmedia verkar på marknaden sedan 2007, genom vilken den har förlängt utbildningen inom massmediaforskning.

Fakultets huvudsyfte är inriktat på utveckling och utbildning av medie- och marknadsföringsexperter, erbjuder dem kvalitetsteoretisk kunskap, samt möjlighet att uppnå praktiska färdigheter som senare kan användas kreativt i tryckning, online, multimedia och reklam.

Kombinationen av de betydande pedagogerna - skickliga pedagoger och teoretiker tillsammans med välkända och erkända yrkesverksamma (journalister, olika chefer från reklam- och kommunikations- och PR-organ) är garant för modern utbildning inom attraktiva områden av mediekommunikation och journalistik.... [-]

Slovakien Bratislava
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska