Läs den officiella beskrivningen

SBS Swiss Business School är ett banbrytande förvaltningsinstitut för att förbereda studenter för karriärerna i den globala ekonomin inom International Management, Finance, Marketing och andra områden. Vi är en kvalitetsdriven nischspelare.

Vi undervisar toppmodernsteori, fördjupa studenterna i internationella erfarenheter och koppla dem till bästa praxis i näringslivet. Deltagarna i våra program lär sig mycket mer än managementteori och praktik; de förvärvar nya sätt att tänka som djupt kan förändra sina liv och framgången med deras organisation.

Få ut det mesta av din investering. Vi är en unik skola av flera anledningar:

- Bekvämt, prisvärt lärande

- Internationellt till kärnan

- En fullt ackrediterad institution du kan lita på

- Företagsanslutningar

- Beläget i Zürich

Internationellt till kärnan

Vi är verkligen fokuserade på världen. Från en unik introduktionskurs i grundutbildningen till en avancerad kurs i doktorsexamen, är SBS-erfarenheten grundligt internationell. Mer än hälften av våra studenter kommer från Europa, Asien och Latinamerika. Vi erbjuder våra deltagare en upplevelse som förbereder dem att arbeta med lätthet över gränser och kulturer - i en miljö som prissätter mångfald och möjligheten att få ett världsomspännande perspektiv för studier av företag.

En fullt ackrediterad institution du kan lita på

SBS Swiss Business School är fullt ackrediterad av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), en ackrediteringsorganisation i hela USA. Nationell ackreditering är den högsta ackrediteringsformen som en institution kan få. IACBE har lovat SBS som en innovatör inom företagsutbildning. SBS är ackrediterad av British Accreditation Council som en oberoende institution för högre utbildning.

Företagsanslutningar

SBS är också certifierad av Eduqua, den schweiziska kvalitetssäkringscertifieringen för högre utbildning. Den tar hänsyn till flera kriterier för att säkerställa institutionens kvalitet och ses över på tre år.

SBS är nära kopplad till världsverksamheten genom sin undervisning, fakultet, evenemang och placeringsnätverk. Företagsledare besöker ofta skolan för att prata med eleverna eller att lära sig kurser och ge studenterna direkta möjligheter att lära sig om toppmoderna affärspraxis. Företag som är intresserade av att smida nya länkar är uppmanade att kontakta vår Placeringskontor.

Klasser använder ofta aktuella affärsproblem som ämne. Studenter konsulterar experter och deltagare i sitt beslutsfattande och presenterar sina slutliga slutsatser för företagets chefer. Genom sådana "live" fallstudier spårar de frågor som de utvecklas över tid och drar nytta av att lära sig hur man tillämpar kunskaper på den senaste utvecklingen i den globala ekonomin.

I slutändan är de starkaste anslutningarna till affärer genom vårt nätverk av arbetsgivarkontakter. SBS har en avundsvärd rekord att placera sina studenter med ledande företag och institutioner över hela världen. Ett antal arbetsgivare besöker skolan varje år för att identifiera lämpliga akademiker för att fylla positioner i sina företag. Vårt Placeringskontor upprätthåller en regelbunden dialog med potentiella arbetsgivare och är redo att välkomna dem till campus.

Beläget i Zürich

Zürich har konsekvent rankats som världens ledande stad för livskvaliteten, vilket gör det till en idealisk plats att studera internationell ledning.

Många multinationella företag finns i regionen, på grund av Zürichs centrala läge i hjärtat av Europa. Det är bara en timme med flyg från London, Paris, Bryssel eller Berlin. Zürich är Schweiz ekonomiska och ekonomiska huvudstad.

Kvaliteten och utbudet av Zürichs kulturliv, med sina många teatrar, museer och internationella konferenser, gör det rätt ställe att få en global utbildning.

Idealiskt beläget vid sjön Zürich-sjön, erbjuder staden utmärkta utomhusaktiviteter.

Slutligen får stadens kosmopolitiska karaktär, med nästan 100 nationaliteter från hela världen, alla att känna sig hemma.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

DBA

SBS Swiss Business School

Doktorand i företagsekonomiska programmet försöker få teori och praktik att bära beslutsfattande i komplexa organisationer för att hjälpa dessa institutioner att anpassa ... [+]

Doktor i företagsekonomi (DBA)

Institutionens uppgift är att utbilda individer som kommer att bidra till ledningen och ledningen av globala organisationer.

Välkommen från akademiska dekanen

Många håller nu till föreställningen att DBA är det 21: a århundradet vad MBA var under senare hälften av 20-talet. Utan att engagera sig i den debatten är det säkert så att arbetsmiljöer står inför utmaningar utan historiskt prejudikat. Affärs- och regeringsledare överallt konfronteras med nya situationer där tidigare teorier, praktik och strategier inte tycks ge svaren. Förändringen fortsätter att accelereras och effekterna av globaliseringen, omedelbart djupgående och subtila, påverkar alla institutioner och organisationer. Inte längre kan ledare vara nöjda att helt enkelt tillämpa kunskap, de måste leda kunskapsgenerering i sina egna organisationer som informerar praxis och politik som är speciell för deras omständigheter. Med andra ord måste företagsledare idag kunna leda arbetsrelaterad forskning. Denna DBA är utformad för att utrusta kandidater med denna förmåga.... [-]

Schweiz Zürich
Februari 2020
Engelska
Deltid
30 - 72 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

Zürich, Zurich, CH - 8302 CH
Social Media