Läs den officiella beskrivningen

Högskoleförordningen centrum för den akademiska universitet är den enda högre läroanstalt ansluten till Russian Academy of Sciences. Ju högre grundutbildning riktar sig till utbildningen Civilingenjör och doktorer och ge fortbildning och vidareutbildning. Den akademiska Universitetet har staten tillstånd att bedriva pedagogisk verksamhet (# 0724 den 17 februari 2011) i följande masterprogram: Tillämpad matematik och fysik (matematisk och informativt Technologies avdelning): Teoretisk datalogi; Software Engineering; Algoritmisk bioinformatik. &nbsp Fysik (Teoretisk fysik department): Teoretisk och matematisk fysik. Tillämpad fysik Elektronik och Mikroelektronik (fysik och teknik av nanostrukturer avdelning): Fysiken för låg-dimensionella staten. Den akademiska University erbjuder forskarutbildning i följande områden: Astrofysik och Stellar astronomi Anordningar och metoder för experimentell Physics Fysik Kondenserade materiens Fysik av halvledare Fysik atomkärnan och elementarpartiklar Philosophy of Science and Technology Den akademiska Universitetet ligger på Khlopin str. 8/3, St Petersburg, Ryssland. De klassrum och laboratorier i det akademiska universitet fint utrustade. På Akademiska universitetet finns också dator klasser, en konferenslokal, en hall för teaterföreställningar, ett bibliotek, en matsal, ett första hjälpen inlägg, ett hotellkomplex och en sport komplex, som inkluderar en inomhus simbassäng, en inomhus tennisbana och ett gym. Studenter och anställda vid Akademiska universitetet kan använda sig av S: t Petersburg kliniska sjukhus RAS. Sovsalen av Academic universitetet ligger på Maurice Toreza Ave. 37/2.

Skolan erbjuder också:

PhD

St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences

Institutionen för fysik och teknik för nanostrukturer är avsedd att förbereda högkvalificerade specialister inom detta område. Det moderna begreppet nanostrukturer omfatt ... [+]

Doktorsexamen i halvledarfysik

Undervisningsspråk: Ryska

Institutionen för fysik och teknik för nanostrukturer är avsedd att förbereda högkvalificerade specialister inom detta område.

Det moderna begreppet nanostrukturer omfattar ett brett utbud av material och apparater som är tillämpliga på helt olika områden: från elektronik och mekanik till bioteknik.

Förutom institutionens laboratorier tillhandahålls praktikanterna av akademiska universitetet, Ioffe-institutet och det vetenskapliga-tekniska centrumet för mikroelektronik.

Avdelningen erbjuder följande forskarutbildningsprogram:

Halvledarfysik.

Att använda unika experimentella och tekniska baser i laboratorier i akademiska institut under utbildningen skapar gynnsamma förutsättningar för att behärska moderna forsknings- och teknologiska metoder.... [-]

Ryssland Saint Petersburg
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska