American European Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

American Hotel Academy grundades 2007 i Brasov, Rumänien som den första internationella hotellhanteringsskolan i landet med huvudsyftet att erbjuda utbildning

Vi tror på att blanda yrkesinriktad utbildning med tillämpad kompetensutbildning inom en internationell miljö i en rad olika ledningsdiscipliner inom gästfrihet som inte är tillgänglig hos många traditionella högskolor. Detta är grunden som skolan har byggts på och så hjälper vi våra elever att uppnå sina karriärmål.

Våra studenter läser idag av 30 internationella fakulteter, alla erfarna proffs eller mästare och doktorander. utbildade lärare. Klasser och praktiska sessioner äger rum i skolan, Brasov centrum, en vacker medelstor stad belägen i hjärtat av landet, medan branschplaceringar erbjuds främst i USA och Europa.

Efter framgångsrikt genomförande av det första internationella högre utbildningsprogrammet i gästfrihetshantering i Rumänien, förbättrar skolan nu sitt internationella fokus genom att öppna sina dörrar för internationella studenter och genom att inrätta ett andra studiecenter i New York.

Det slutliga resultatet vi strävar efter är en global grupp av alumner som kommer att bli framtida företagsledare och entreprenörer som ytterligare kommer att expandera och återuppfinna gästbranschen.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Uppdrag

American Hotel Academy har till uppgift att främja yrkesinriktad utbildning och tillämpad kompetensutbildning med ett internationellt perspektiv i en rad olika ledningsdiscipliner inom gästfrihet som inte finns hos många traditionella högskolor. Vi är fast beslutna att förbereda våra elever att lyckas på den globala marknaden.

Detta uppnås genom att blanda akademisk noggrannhet med professionell träning och kulturell mångfald medvetenhet samtidigt som man koncentrerar sig på den studerandes professionella och personliga tillväxt.

Vårt uppdrag kallar oss för att uppmuntra närmare band med branschen, för att främja engagemang för service, för att införa ledarskap, för att inspirera passion för kreativitet och entreprenörskap och för att fira mångkulturell mångfald.

Platser

Braşov

Address
Strada Vlad Tepes nr.16
500092 Braşov, Brașov län, Rumänien

New York

Address
48 Wall Street, 11th Floor,
New York, NY, 10005 New York, New York, Amerikas förenta stater