Hamad bin Khalifa University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Hamad bin Khalifa University (HBKU), En medlem av Qatar stiftelse för utbildning, vetenskap och samhällsutveckling (QF), har inrättats för att fortsätta att uppfylla QF vision om att frigöra den mänskliga potentialen. HBKU är ett framväxande forskningsuniversitet bygger sin grund på innovativa och unika samarbeten med lokala och internationella partner. Beläget inom Education City på den västra kanten av Doha, Huvudstad Qatar, HBKU syftar till att ge enastående möjligheter där utredning och upptäckter är en integrerad del av undervisning och lärande på alla nivåer, som kombinerar rikedomar arabiska kulturen med internationella perspektiv. Det kommer att ge en rad forskarutbildning Master och De bästa PhD-programmen genom dess tvärvetenskapliga forskar Högskolor: College of Science and Engineering, College för humaniora och samhällsvetenskap, HBKU Law School, College of Public Health, College of Business, och Qatar fakulteten islamiska studier.

HBKU kommer också att erbjuda forskarutbildning forskning examen i anknytning till sina partner som omfattar gren campus för några av världens ledande universitet: Virginia Commonwealth University, Weill Cornell Medical College, Texas A & M University, Carnegie Mellon University, Georgetown University, Northwestern University, HEC Paris, och University College London. Det kommer att bygga på de styrkor och synergier sina partner, och proaktivt nå ut till och välkomna nya partners över hela världen att samarbeta inom forskning och undervisning.

HBKU har åtagit sig att dess roll för att uppnå Qatar National Vision 2030 genom att bygga och odla mänskliga kapacitet genom en berikande akademisk erfarenhet som sträcker sig utanför klassrummet. Eleverna kommer att få en unik plattform för att berika sin utbildning genom att integrera sin läroplan med samhället genom tvärvetenskaplig forskning. Genom att tillämpa kreativitet till kunskap, kommer studenterna att få möjlighet att upptäcka innovationer som positivt kommer att påverka och bidra till utvecklingen av deras samhällen, Qatar, Och världen.

Hamad Bin Khalifa University - Sina studenter, lärare, personal, partners och ledarskap - alla har en gemensam tro på kraften i den högre utbildningen för att göra en positiv skillnad i det globala samhället. Det finns en gemensam övertygelse om att inga gränser existerar vad eleverna kan åstadkomma. Genom att ge eleverna de bästa möjligheterna för högre utbildning är möjligt, kommer utexaminerade vara bättre förberedda för att gå igenom "dörren till framtiden", att forma en bättre framtid för sig själva och världen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD » Se MSc » Se PhD:er » Se BScs » Se Juris Doktor » Se MA:er » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

PhD I Datateknik

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Qatar Doha

Doktorander kommer att upptäcka det unika i sitt slag forskning examen och delta i dem, ger dem värdefulla erfarenheter, stora möjligheter till bra jobb och underbara och lönsamma inom datateknik, vilket ökar efterfrågan på det dag efter dag. [+]

Doktorander kommer att upptäcka det unika i sitt slag forskning examen och delta i dem, ger dem värdefulla erfarenheter, stora möjligheter till bra jobb och underbara och lönsamma inom datateknik, vilket ökar efterfrågan på det dag efter dag.

Det finns en forskarutbildning i datateknik, Special Hamad bin Khalifa University, en stark grundläggande och avancerad utbildning för studenter, samt forskning erfarenhet och förståelse för områden med anknytning till datavetenskap och arkitektur vidare. Programmet syftar till att ge de studerande med den kunskap och banbrytande avancerade inom datateknik, utöver de tekniska hjälpmedel och verktyg och tekniker som behövs för att utforska detta snabbt växande område. Programmet ger också utbildning om en bred och tvärvetenskaplig omfattning och fokuserar på intensiv forskning på datavetenskap och arkitektur, vilket gör att trender specialisering i samtida områden av stor betydelse för världen, och stora relaterade State of Qatar, såsom: datasäkerhet system, programvaruteknik, naturvetenskap dator och datorarkitektur, integrerade elektroniska kretsar, robotteknik, sensorteknik, och samspelet mellan människa och dator, och analysen av de massiva data lärande automatiserad, artificiell intelligens, datorseende och designar grafik och mobila datorer, och Alihus Trådlösa nätverk. Studenterna fick möjlighet att bedriva forskning inom ramen för en världsklass lärare, som anses ledare, både inom sitt område. Studenter kan få tillgång till de senaste laboratorier och anläggningar inom Hamad bin Khalifa University, inklusive särskilda Hamad bin Khalifa University forskningsinstitut. Studenterna arbetar på deras kompetens som kvalificerar dem att anta de högsta positionerna i denna aktiva område i undantagsfall, som konkurrerar starkt utveckling på arbetsmarknaden.... [-]


PhD I Hållbar Energi

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Qatar Doha

Hamad bin Khalifa universitetets Hållbara programmen Energi ger möjlighet till en fördjupad forskarutbildningen vid Ph.D. nivå. Programmen erbjuds adress viktig hållbarhetsfrågor som regionen står inför och har utformats för att ge studenterna grundläggande och fast forskarutbildning, medvetenhet och förståelse för dessa frågor. De tvärvetenskapliga, undervisade program införliva studie över ett brett ... [+]

PhD i hållbar energi

Hamad bin Khalifa universitetets Hållbara programmen Energi ger möjlighet till en fördjupad forskarutbildningen vid Ph.D. nivå.

Programmen erbjuds adress viktig hållbarhetsfrågor som regionen står inför och har utformats för att ge studenterna grundläggande och fast forskarutbildning, medvetenhet och förståelse för dessa frågor. De tvärvetenskapliga, undervisade program införliva studie inom ett brett spektrum av miljövetenskap, samhällsvetenskap, teknik och teknologi.

De hållbara programmen Energi levereras av mycket erfarna lärare från hela världen, som har handplockade utifrån sin expertis och kompetens inom viktiga ämnesområden.... [-]


Phd I Hållbar Miljö

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Qatar Doha

Hamad bin Khalifa universitetets hållbar miljö program ger möjlighet till en fördjupad forskarutbildningen vid Ph.D. nivå. Programmen erbjuds adress viktig hållbarhetsfrågor som regionen står inför och har utformats för att ge studenterna grundläggande och fast forskarutbildning, medvetenhet och förståelse för dessa frågor. De tvärvetenskapliga, undervisade program införliva studie över ett brett ... [+]

PhD i hållbar miljö

Hamad bin Khalifa universitetets hållbar miljö program ger möjlighet till en fördjupad forskarutbildningen vid Ph.D. nivå.

Programmen erbjuds adress viktig hållbarhetsfrågor som regionen står inför och har utformats för att ge studenterna grundläggande och fast forskarutbildning, medvetenhet och förståelse för dessa frågor. De tvärvetenskapliga, undervisade program införliva studie inom ett brett spektrum av miljövetenskap, samhällsvetenskap, teknik och teknologi.

De hållbar miljö program levereras av mycket erfarna lärare från hela världen, som har handplockade utifrån sin expertis och kompetens inom viktiga ämnesområden.

Antagning krav ... [-]

Kontakt
Postadress
Hamad bin Khalifa University,
P.O. Box: 5825
Education City

QA
Besöksadress
Hamad bin Khalifa University,
Education City,
Al Luqta St

Doha, Doha, QA
Sociala medier