Läs den officiella beskrivningen

Valet av en kurs eller en skola är en avgörande ögonblick i livet för varje elev. Vid Universidade Lusófona do Porto (ULP)Vi tror vår skola och dess kurser har många relevanta aspekter som inbjuder alla som står för närvarande inför dessa val, att välja att studera vid Universidade Lusófona do Porto.

Låt oss överväga detta: alla våra kurser är ackrediterade av A3ES, en enhet som ansvarar för utvärdering och kvalitetssäkring av högre utbildning i Portugal; alla våra kurser har en förvärvsfrekvens över riksgenomsnittet på utbildningsområden där de är verksamma; vi har ett högt kvalificerade lärare som består av många av erkänd merit och prestige i deras områden; vi ligger i universitets centrala Lissabon, med utmärkt tillgänglighet och plats; Vi erbjuder ett stort och väl organiserad campus, som omfattar högkvalitativ utrustning och laboratorier, Vi är en del av ett utbildningsprojekt med en unik internationell profil, som förekommer i alla portugisisktalande länder, som erbjuder en unik kulturell och pedagogisk erfarenhet.

Av alla dessa skäl anser vi att vi är det bästa alternativet. Vi tror att vi ger dig skäl att välja oss och dela med oss ​​denna unika upplevelse av att vara en del av ett stort projekt, utbildnings projekt för Universidade Lusófona do Porto.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Portuguese (Portugal)

Skolan erbjuder också:

PhD

Universidade Lusófona do Porto

Doktorsexamen inom arkitektur, har University of Porto portugisisktalande som huvudsyfte att utbilda forskare och lärare inom arkitektur. Förslaget syftar till att tillgo ... [+]

Villkor för inresa

a) Innehavare av magisterexamen eller motsvarande i arkitektur eller närliggande områden b) grad innehavare kandidat-, innehavare av en relevant akademisk eller vetenskaplig läroplan erkänd som styrker förmågan att genomföra denna EG av C. C .from SCAIT -ULHT och DC-FCATI ULP; c) Innehavare av en akademisk, vetenskaplig eller yrkesläroplanen redovisas som styrker förmågan att genomföra denna EG av DC och DC SCAIT den FCATI.

Avsikten är att fånga en elevprofil: 1) intresserad av forskning om integrering av arkitektur i samhället, med tanke på de områden som interagerar med det, särskilt ur social synpunkt, kulturella, tekniska och ekonomiska; 2) öppna för tvärvetenskaplig kunskap; 3) åtagit sig att främja, i akademiska och eller professionella sammanhang, teknisk, social eller kulturell utveckling.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska