Läs den officiella beskrivningen

Den Graduate School for Social Research (GSSR) vid institutet för filosofi och sociologi i den polska vetenskapsakademin utbildar studenter på forskarnivå. Vi erbjuder program som ger möjlighet att erhålla en brittisk magisterexamen från Lancaster University, och liksom program som leder till en doktorsexamen utfärdas av Institutet för filosofi och sociologi i den polska vetenskapsakademin eller doktorsexamen utfärdas av både Institutet för filosofi och sociologi i den polska vetenskapsakademin och Lancaster University.

Studenter som genomför våra forskarprogramkrav som ger möjligheten att få en brittisk Master of Arts examen från Lancaster University har rätt att fortsätta att Handelshögskolans forskarutbildning. De måste fylla den vanliga ansökningsförfarandet, men om deras ansökan om att fortsätta till forskar accepteras, de förs in direkt i det andra året av forskarutbildningen.

Den GSSR är en del av spetsforsknings utsett 2004 av den polska regeringen och samordnas av Institutet för filosofi och sociologi i den polska vetenskapsakademin. Det var den första Centre of Excellence i Polen verksamma inom samhällsvetenskap och humaniora. Institutet för filosofi och sociologi fick högsta betyg, A +, i den senaste (2013) utvärdering av ministeriet för vetenskap och högre utbildning: s kommitté för utvärdering av Akademiska enheter.

Den GSSR är också värd för den årliga brittiska Alumni Samhälle Stipendier konkurrens ger lyceum studenterna möjlighet att slutföra sin gymnasieutbildning på ledande brittiska internatskolor.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

The Graduate School for Social Research (GSSR) at the Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences

Forskarutbildningen varar fyra år - den längsta period för ett sådant program som normalt är tillåtet enligt polsk lag (begränsat ytterligare tid är tillåten för studente ... [+]

Forskarutbildningen (heltid)

Forskarutbildningen varar fyra år - den längsta period för ett sådant program som normalt är tillåtet enligt polsk lag (begränsat ytterligare tid är tillåten för studenter som avbryter sina studier av de olika skäl tydligt anges i föreskrifter minister). Eleverna tillbringar bara två av sina fyra år som doktorander deltar undervisade kurser, ägnar de återstående två åren i sin helhet forskning.

Studenter genomföra studier enligt deras eget val av kurser. Kurser av föreläsningar och seminarier som finns i det aktuella läsåret listas i skolan katalogen. Studenter väljer kurser genom att fylla i deklarationen / registreringsformuläret som skall lämnas till skolan byrån av den offentliggjorda tidsfristen. Från det andra studieåret och framåt, val av kurser förutsätter ett godkännande av studentens handledare eller handledare. Med skriftligt godkännande från dekanus av elever kan - vid behov för sina studier - ta kurser utanför GSSR / CSS.... [-]

Polen warszawa
Oktober 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska