Läs den officiella beskrivningen

Uppdrag av universitetet i San Martín de Porres
"Att utbilda kompetenta medarbetare med solida humanistiska, etiska, moraliska och medborgerliga värden bidrar till att skapa kunskap genom forskning och främja spridning av vetenskap, teknik och kultur." Projekt vår verksamhet för samhället, främja bygga ett modernt och rättvist samhälle. "


Vision av universitetet i San Martín de Porres
"Att visas i Quacquarelli Symonds rankning bland de 100 bästa universiteten i världen eller bland de 10 bästa universiteten i Latinamerika för år 2021."


Institutets uppgift för utbildningens kvalitet
"Kvalificera kompetenta medarbetare med solida etiska och civila humanistiska värderingar, bidra till skapandet av kunskap genom forskning och främja spridning av vetenskap, teknik och kultur." Projicera vår verksamhet till samhället, främja byggandet av en modernt och rättvist samhälle ".


Vision av institutet för utbildningens kvalitet
"Uppnå akademisk excellens på högsta nivå i yrkeskvalifikationer genom master och doktorsexamen i utbildning, bekräftar bilden av hög institutionell trovärdighet och ledarskap, för kontinuerlig förbättring av akademisk kvalitet, hög ansvarsfullhet och social känslighet och hans engagemang för peruanska samhället. "


Institutionell kultur

 • Respektera personen.
 • Sök efter sanningen
 • Integritet (ärlighet, rättvisa, rättvisa, solidaritet och engagemang för service).
 • Sök efter excellens.
 • Ledarskap (akademiska, tekniska och andra).
 • Innovativ och entreprenörsinriktad inställning.
 • Miljöskydd
 • Lagarbete
 • Effektiv kommunikation
 • Engagemang för utvecklingen av landet.
Programmen undervisas på:
 • Spansk

Skolan erbjuder också:

Doktor i pedagogik

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Doktorandutbildningen består av akademiska studier baserade på forskning. Dess syfte är att utveckla kunskap på högsta nivå. ... [+]

Doktorandutbildningen består av akademiska studier baserade på forskning. Dess syfte är att utveckla kunskap på högsta nivå.

Graduate profil

Läkaren i utbildning, examen från University of San Martin de Porres har följande kompetenser:

Styr multidisciplinära forsknings- och utbildningsinvesteringsgrupper och deltar i dem, med hjälp av kunskap och kompetens inom utbildningsvetenskap, forskningsmetodik och relaterade discipliner.Han deltar i undervisning på alla nivåer i utbildningssystemet, särskilt i forskarutbildning och fortbildning, för vilken han utvecklar nya lärarförfaranden som är lämpliga för den utbildningsnivån.Välj design och tillämpa förfaranden och instrument för inlärningsbedömning som är tillräckliga för att bedöma uppnåendet av målen för ämnet och få den nödvändiga feedbacken för att förbättra undervisningen.Styr team och deltar i processer för design, revision och modifiering av läroplanen för olika nivåer och utbildningsprogram.Deltar i formuleringen, genomförandet, utvärderingen och kontrollen av utbildningsutvecklingspolitiken och projekten.Hantera institutioner, program och pedagogiska processer med hög effektivitet och effektivitet.Direktgrupper och deltar aktivt i ackrediteringsprocesser, licensiering och kvalitetshantering av institutioner och utbildningsprogram.Tvärtydigt tolkar den nationella pedagogiska verkligheten och dess historiska projicering i samband med dess socioekonomiska, kulturella och politiska formationer och belyser sina egna värderingar.läroplanAkademisk examen... [-]
Peru Lima
Mars 2020
Spansk
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska