Läs den officiella beskrivningen

Den Autonomous University of Chihuahua (UACH) är en högskola med säte i Chihuahua, Mexiko. Det är den högsta lärosäte i staten och högskolan med fler studenter och akademiska program i delstaten Chihuahua, är också arvtagare till den vetenskapliga och litterära Institute grundades 1835 Chihuahua.

UACH är en självständig offentlig institution av utbildning, affärsidé är att generera, genomföra, sprida och integrera kunskapsöverföring; med hjälp av högkvalitativa program universitet, vars tillämpning är till nytta för samhället och sig själv. Det behåller sin ursprungliga åtagande att bidra till social utveckling och bevara, bevara och förbättra de olika manifestationer av kultur till förmån för en bättre livskvalitet för quiting särskilt och mexikaner i allmänhet.

Affärsidé, mål och värderingar

mission

Vi är en offentlig institution för högre utbildning och socialt ansvarstagande har åtagit sig att bidra till en hållbar social och ekonomisk utveckling av företaget och bevara, bevara och förbättra de olika manifestationer av kultur, till förmån för en bättre livskvalitet mexikaner och i synnerhet Chihuahuenses.

Vi stöder uppgiften att bilda hela folket, med universella och kan ge relevanta och kreativa svar på en föränderlig värld värderingar och för att generera, implementera, sprida, överföra kunskap och utveckla teknik genom akademisk växt hög och universitetsutbildningar av erkänd kvalitet, är programmet nyttigt för samhället och för sig själv.

Syften

Bidra till att bygga ett samhälle med bättre livskvalitet, skapa, tillämpa och sprida kunskap, främja kultur, idrott och andra aktiviteter som främjar bildandet av en ny man kan driva de förändringar som samhället kräver av Chihuahua.

Värden

EFFEKTIVITET: Vi strävar efter att akademisk kvalitet i undervisning, forskning och utbyggnad; ta ansvar för att svara mot samhällets behov Chihuahua med en permanent självkritisk attityd och en önskan att söka efter kvaliteten och produktiviteten i alla institutionella aktiviteter.

pluralism: Vi accepterar och erkänner den vetenskapliga, konstnärliga, yrkesmässigt, ideologisk och religiös mångfald.

matchning: Vi respekterar de idéer och andras åsikter, även om de skiljer sig från vår. Vi respekterar mångfalden av människor som utgör vårt samhälle.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

PhD

Universidad Autonoma de Chihuahua

Programmet riktar sig till den integrerade bildandet av mänskliga resurser på forskarnivå, att engagera sig i generation, validering och / eller överföring av kunskap och ... [+]

Programmet riktar sig till den integrerade bildandet av mänskliga resurser på forskarnivå, att engagera sig i generation, validering och / eller överföring av kunskap och utbildning av personal, är mottaglig för innovativa förslag och stöds kunskap kräver lösning på problemet med djurproduktionssystem, hållbar användning och exploatering av naturresurser i Chihuahua, Mexiko och även utanför. För att göra detta, utvecklar programmet i student olika generiska och specialkunskaper inom fyra kompetensområden: utfodring, husdjursgenetik, naturresurser och IT av animaliska produkter.

Mission och Vision

UPPGIFT

Att träna specialiserade mänskliga resurser, hög vetenskaplig och omfattande kompetens för att bidra till den nationella utvecklingen, utveckling av teknologi och hållbarhet produktion, genom produktion, ansökan, spridning och överföring av kunskap till problemlösning och innovation i djurproduktionssystem och sjukvård samt ansvarsfull användning av naturresurser, till förmån för en bättre livskvalitet i regionala och nationella sammanhang.... [-]

Mexiko Chihuahua
Juli 2020
Spansk
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

DÍA DEL ESTUDIANTE 2016

Location address
Universidad Autónoma de Chihuahua
C. Escorza 900, Col. Centro

Chihuahua, Chihuahua, 31000 MX
Social Media