Läs den officiella beskrivningen

UNITAR International University

UNITAR International University ( UNITAR ) grundades 1997 och är en visionär och välstyrd institution, känd för att vara det första virtuella universitetet i Sydostasien och ett av de banbrytande privata universiteten i Malaysia.

Våra program erbjuds på vår huvudsakliga campus i urbana Kelana Jaya och på 11 andra oberoende campus spridda över hela Malaysia. Vi har 36 akademiska program som sträcker sig från stiftelsen, examens- och kandidatnivå till forskarstuderande och doktorsexamen. Vi är stolta över att ha engagerade akademiker inrymt i olika fakulteter och skolor som Business

Sedan starten inledde vi innovativt lärande där tekniken kompletterar mänsklig interaktion på en stark pedagogisk plattform. Vår strävan efter prisvärd och kvalitativ utbildning i både konventionella och avlägsna undervisningsmetoder fortsätter till idag och ingår i vår UNITAR utbildningscentrum ("UNIEC"), som uppfyller de senaste behoven för 21: e-talets utbildning.

UNITAR College

UNITAR College grundades 2016 och fungerar som en systerinstitution till UNITAR International University och är etablerad för att vara en matare till universiteten. För närvarande erbjuder UNITAR College certifikatprogram inom affärsverksamhet och gästfrihet. I framtiden kommer vi att erbjuda diplomprogram och samarbetsprogram med etablerade utländska universitet.

Program för UNITAR College är utformade för att omfamna "Experiential Learning

UNITAR College ger en Pathway till en ljusare framtid för studenter som vill genomföra en internationell examen till överkomliga kostnader. Globalt erkännande och internationella standarder för programmets läroplan ger kandidater med bättre karriärmöjligheter.

Våra ambitioner

Fokuserad på vår vision. Engagerade till vårt uppdrag.

Vår vision

Att vara ledande innovativa samhällsvetenskapliga universitetet.

Uppdrag

  • För att öka tillgången till lärande
  • Att vårda hälsosamma akademiker
  • Att bygga ett hållbart företag

Senat

Universitetss senaten är den högsta akademiska kroppen av UNITAR International University ( UNITAR ), med förbehåll för bestämmelserna i konstitutionen och stadgar och förordningar vid universitetet. Universitetss senaten har kontroll och generell inriktning på undervisning, forskning och undersökning och förmågan att tilldela certifikat, diplom och examen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

UNITAR

Filosofie doktorand i företagsekonomi hjälper eleverna att utveckla avancerade forskningsförmågor som är användbara för en karriär inom akademiker eller andra anställning ... [+]

Översikt

Filosofie doktorand i företagsekonomi hjälper eleverna att utveckla avancerade forskningsförmågor som är användbara för en karriär inom akademiker eller andra anställningsställen där systematiska, kritiska och analytiska färdigheter krävs. Ta din karriär till en ny nivå efter avslutad originaluppgift som krävs vid kursens slut.

Programföringskrav

Du måste uppfylla följande krav för att kunna övervägas för tillträde till UNITAR Ph.D. Program:

En magisterexamen / magisterexamen i näringsliv [Nivå 7, Malaysisk Kvalifikationsram (MQF)] eller i annan relaterad disciplin och erkänd av universitetss senat; ELLERFör lokala kandidater, en kurs i SPM med minsta kredit i engelska ämne eller motsvarande. För internationella studenter, lägsta poäng på 550 i TOEFL eller minst 6,5 i IELTS. Giltigheten för båda kvalifikationerna är två (2) år från det tilldelade datumet. OCHEtt förslag på cirka 500 ord på engelska måste lämnas in tillsammans med alla relevanta dokument som krävs för tillträde till universitetet på registreringsdagen. ELLEREn magisterexamen från en institution som använder engelska som undervisningsmedel; ELLERPassa en intern bedömning (muntlig tentamen) som fastställs av universitetet med en lägsta betyg på C. Bedömningspanelen ska bestå av två ledamöter av fakulteten / skolan och en representant från Engelska Språkavdelningen från UNITAR Foundation School (UFS ) eller andra relevanta avdelningar. Panelen utses av dekan / direktören för respektive fakultet / skola / centrum. Eventuella ytterligare hjälpmedel kommer att tillhandahållas av personalen från den engelska språksavdelningen.Kursstruktur... [-]
Malaysia Selangor
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malaysia