Läs den officiella beskrivningen

AIMST University är registrerad hos högskolans ministerium, Malaysias regering, som ett tertiärt utbildningsinstitut enligt 38 och 39 §§ lagen 1996 om privat högre utbildningsinstitutioner. Den inleddes formellt sin verksamhet den 30 oktober 2001 och sammanföll med dess registrering med Avdelningen för privat utbildning vid högskolans ministerium.

Förbättrad med synen på grundarna syftar AIMST till att vara ett främsta privat sektor universitet i landet och regionen som tillgodoser behoven hos lokala och internationella studenter för att ge kvalitativ teknisk utbildning till ett överkomligt pris. Läroplanerna för de flesta av utbildningsprogrammen är ritade från University of Bristol i Storbritannien

De flesta komponenterna i examensprogrammen omfattar datorutbildning, skrivning och forskning för att förbereda studenterna för arbete och ge dem möjlighet att tillämpa teknik på alla aspekter av deras utbildning. För tillträde till examensprogrammen krävs att sökanden minst uppfyller de föreskrivna betygen i relevanta ämnen på matrikulären (lokal eller utomeuropeisk) eller har motsvarande motsvarande kvalifikationer som är acceptabla för AIMST University .

Undervisningsmediet för alla kurser på engelska, även om betydelsen av det nationella språket kommer att betonas i alla aktiviteter vid universitetet. AIMST University kommer att tillhandahålla språkstöd för studenter före och under sina studier för att säkerställa en acceptabel nivå av flyt.

AIMST

Syn

Syn

Att vara världsklass universitet, uppnå excellens i undervisning och forskning, och engagera sig i samhällets tjänst för att främja livslång utbildning.

Uppdrag

Att vara ett främsta universitet i landet och regionen för studier av medicin och andra hälsovetenskap, teknik, datateknik, tillämpad vetenskap, affärsverksamhet och redovisning.

Att erbjuda högkvalitativa ackrediterade grundutbildningar och forskarutbildningsprogram i toppmodern teknik till ett överkomligt pris utformat för att möta individuella, samhälls- och nationella arbetskraftbehov i linje med den nationella utbildningsfilosofin.

Att upprätthålla höga akademiska normer och undervisningskvalitet som främjar det analytiska tänkandet och den oberoende dom som är nödvändig för att fungera ansvarsfullt i ett demokratiskt och alltmer globalt samhälle.

Att vara ett kompetenscenter för forskning och innovation inom gränsöverskridande disciplinära och tvärvetenskapliga områden av vetenskap och teknik av relevans för landet och regionen.

Virtuell rundtur

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

AIMST University

Syftet med forskarutbildningen är att ge doktorander möjlighet att förbättra sina kunskaper genom oberoende forskning i en vald gren av bioteknik. Detta gör det möjligt f ... [+]

Filosofie doktor i bioteknik

Fakulteten of Applied Sciences (FAS) var den andra fakulteten sättas upp på AIMST. Det har satt sina mål att främja tvärvetenskapliga program banbrytande där infunderas delar av innovations och technopreneurship som syftar till att öka marknadens konkurrenskraft.

För närvarande har fakulteten bara en avdelning, som är Department of Biotechnology. Inom ramen för denna avdelning, erbjuder FAS egen treårigt utbildningsprogram med utmärkelser dvs BSc (Hons) i bioteknik (BT). Förutom BSc naturligtvis Master of Science (MSc) och filosofie doktor (PhD) i bioteknik (genom forskning) är också erbjuds av FAS genom Department of Biotechnology. Forskarutbildningen blir populär bland studenterna och antalet studenter ökar varje år.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
AIMST University

... [+]

Termin 1

Karriärmöjligheter Ekonomiskt stöd [-]
Malaysia Alor Setar
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska