European Humanities University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

European Humanities University (EHU) är ett vitryskt universitet åter ligger i Vilnius, Litauen. EHU grundades i Minsk 1992 och stängs av myndigheterna 2004. Den nylanserade aktiviteter i Vilnius 2005 och fick status av en litauisk universitet år 2006.

Sedan 1992 EHU försökt utbilda en ny generation ledare som kan främja en öst-västlig dialog och bygga ett öppet samhälle i Vitryssland baserat på europeiska civilisationens värderingar. EHU blev det enda universitetet i historien av högre utbildning i Vitryssland för att behålla full universitetens självständighet, trots kraftiga påtryckningar från myndigheter.

&nbsp

För närvarande är EHU det enda vitryska universitetet åtagit sig att akademisk frihet och processen att integrera en europeisk högre utbildning på BA och MA nivåer. Universitetet erbjuder kvalitet liberal utbildning och forskning. Eleverna kan välja antingen ansikte mot ansikte eller låg bostad examinationsformerna. EHU strävar efter att bli en del av det internationella akademiska nätverket och därigenom nå ut till andra universitet för ett konstruktivt samarbete.

&nbsp

Med stöd av nära internationellt samarbete, skapade universitet akademiska program och forskningsprojekt som möjliggör vitryska studenter och lärare att bedriva kunskap, tänka kritiskt och utveckla sina färdigheter, annars mindre tillgängliga i Vitryssland själv. Den växande rykte EHU har snabbt förde det ett samarbete med några välkända europeiska och amerikanska universitet, framstående för sin kvalitet av utbildning och akademiska liv.

&nbsp

Varje år, det finns fler sökande än studieplatser. Förutom studier och forskning, studerande delta i fritidsaktiviteter som studenten tidningen, film, foto och klubbar teater. Under de senaste 16 åren har EHU fakulteter utvecklat innovativa program, kurser och forskning. Deras moderna undervisningsmetoder, hög standard och kollaborativa strategier erhållit internationellt erkännande. Det faktum att så många studenter och lärare väljer EHU trots personliga risker tyder på hög motivation och djupt engagemang. Majoriteten av de första MA examen i exil har återvänt för att arbeta i oberoende medier, frivilligorganisationer eller andra positioner, som hjälper till att hålla civila samhället i Vitryssland lever.

Denna skola erbjuder program i:
  • Ryska
  • Vitryska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doktorsexamen "filosofi"

Campusstudier Heltid 4 - 4 år October 2017 Litauen Vilnius

Tilldelas en gemensam examen: Ph.D. [+]

Under 2011 European Humanities University i samarbete med universitetet i Vytautas den store (Kaunas) och den litauiska Institute of kulturstudier (Vilnius), öppnade en doktorsexamen inom området "filosofi." Filosofiska Doktorsexamen YSU kombinerar engagemang för de europeiska historiska och filosofiska traditioner med flexibel tvärvetenskaplig inriktning som gör att du djupt och effektivt analysera de mest komplexa och akuta problem i det moderna människan och samhället. Forskarutbildningen bedrivs på en doktorsgrad i två grundläggande områden: - Effekterna av modern teknik på sociala praktiker och upplevelsen av identiteten - Social och etisk omvandling i globaliseringens tidevarv YSU Doktorsexamen - är förmågan att avsevärt förbättra sina yrkeskunskaper, produktivt integreras i den europeiska akademiska världen, att disputera och få doktorsexamen i Humane Letters (PhD i filosofi), godkända av Europeiska unionen. Utbildning i forskar de personer som har en magisterexamen (eller examen). Löptiden för studier på forskar YSU - 4 år. Under denna period, forskarutbildning och tentor i utvalda ämnen den publicerar artiklar i ämnet för avhandlingen, att delta i konferenser och annan akademisk verksamhet. Resultatet av forskarutbildningen är försvaret av avhandlingen. Studieavgifter för 2015/16 konto. År För medborgare eller stadigvarande bosatta i Republiken Vitryssland (euro / år) - 1000 Euro För personer som inte är medborgare och stadigvarande bosatta i Republiken Vitryssland (euro / år) - 3400 Euro [-]

Videoklipp

ЕГУ - это выпускники! (2014)

About European Humanities University (2014)