Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson School of Business

Grundades 1990, är den Gustavson School of Business väl känd för sin unika pedagogik, inspirerade undervisning och kvalitet i forskningen. Som ledare bland världens 12.000 handelshögskolor, vi är en av bara 97 för att uppnå ackreditering med både AACSB International (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business) och Europeiska fonden for Management Development genom sin European Quality Improvement System (EQUIS).

Vi erbjuder grader i:

· Bachelor of Commerce (BCom)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master of Global Business (MGB)

· PhD i International Management & Organisation

Vi erbjuder korttidssommarstudier i Entreprenörskap, Service Management, International Business och Business Communications.

Att leverera dessa program, arbetar vi för att utveckla globala företagsledare. Vår internationella, integrativ säkerställer innovativa och socialt hållbar strategi våra elever lära sig att tänka annorlunda i dagens snabbt föränderliga globala marknaden.

University of Victoria

Genomgående rankad som en av Kanadas ledande forskningsuniversitet av externa undersökningar och UVic studenter likadana, är vi också rankad bland topp 200 i världen av den årliga Times Higher Education undersökning. University of Victoria visar en extraordinär djup kompetens inom ett brett spektrum av utbildningar på grund- och avancerad nivå. Universitetet har fått ett rykte för sitt engagemang för forskning, stipendium och co-op utbildning, och är känd för sina innovativa och lyhörda program, tvärvetenskapliga och internationella initiativ, och ett mångsidigt och välkomnande lärande gemenskap. Med över 19.000 studenter från Kanada och runt om i världen och nästan 5000 lärare och personal, har University of Victoria etablerat en ytterst kollegial ledarskapskultur med påtagliga kåranda över campus.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Ph.d.-programmet i International Management & Organization är utformat för att utveckla en persons kompetens inom forskning och undervisning för att förbereda kandida ... [+]

Ph.d.-programmet i International Management & Organization

Handelshögskolan Peter B. Gustavson i Internationella Management & Organisation erbjuder utestående studenter möjlighet att utveckla kompetens och förmåga att göra det möjligt för dem att bidra till ledningens uppfattning. Utmanande och stimulerande är programmet utformat för att utveckla en persons kompetens inom forskning och undervisning för att förbereda kandidater för en produktiv akademisk karriär.

Vårt doktorandprogram i internationell ledning och organisation är nära knutet till den etablerade visionen och strategin för Gustavson Business School, som betonar en internationell, integrerad, innovativ och socialt ansvarlig / hållbar strategi för utbildning. Kandidater från vår doktorandprogram kommer att utbildas i managementteori och metodik för att skapa insikter som kan publiceras i världens högsta akademiska lednings tidskrifter. Doktorander kommer att lära sig om de senaste framstegen i den internationella affärsteori och praktik genom kärnkurser och kommer även att kunna skräddarsy sin utbildning genom valfria ämnen.... [-]

Kanada Victoria
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business