Läs den officiella beskrivningen

Om Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) är på campus i ett av Kanadas äldsta och mest respekterade liberal arts universitet i Kanada, Acadia University. Som officiellt seminarium för de kanadensiska baptisterna i Atlantic Canada (CBAC) och Teologiska fakulteten för Acadia University har ADC en utmärkt historia om att utrusta kristna för fulltid och frivilligt arbete i Kanada och i världen. Att erbjuda heltids- och deltidsprogram på kandidatexamen, masternivå och doktorand, samt fortbildningsprogram, utmanas av sina professorer att ställa frågor, utforska djupet av sin tro och att odla deras ringa, om akademiska eller yrkesmässiga ministeriet, genom rigorös intellektuell undervisning, meningsfull andlig bildning och praktisk erfarenhet av ministeriet.

ADC: s påverkan är lokal och global. Vårt varierande studentbefolkning på över 200 studenter kommer från hela Kanada och mer än 12 länder och representerar 15 valörer. Genom våra olika partnerskap kan studenter studera, forskare och praktikanter i några av världens största städer eller mest avlägsna byar i norra Kanada.

Vi är engagerade i att utrusta män och kvinnor med olika bakgrund och kontext för att tjäna andra i Jesu kärlek och kunskap om att få förtroende för Guds Ord för att tala med livet i dag genom att:

Utveckling av kunskap: Vi lär oss med akademisk rigor och trovärdigt engagemang. Vi främjar kompetens inom forskning och livslångt lärande. Vi producerar forskning och publikationer som bygger kunskap och utforskar nya idéer.

Vård av personlig formation: Vi underlättar kristen formation och vårdar relationell gemenskap. Vi betonar utforskningen av identitet, självförståelse och personlig tillväxt.

Odlingsförmåga: Vi utvecklar kompetenser för kyrkans ministerium och bredare kristen tjänst. Vi mentorerar ledare i samarbete med lokala kyrkor och andra organ.

ADC är ackrediterad av Association of Theological Schools i USA och Kanada .

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Acadia Divinity College

Vi uppmanar dig att gå med i Acadia för att få den energi, färdigheter och djup du behöver för långdistansarbetet och att skärpa din effektivitet som kristen ledare. Ta d ... [+]

En Acadia doktorn i ministeriet hjälper dig genom att:Ge möjligheter till personlig förfriskning genom dyrkan, vänskap och uppmuntran medan du är på campus i den vackra reträttliknande omgivningen av Nova Scotias Annapolis Valley.Berika ditt sinne och själ genom att gå djupare genom den avancerade studien av skrifter och teologi.Fördjupa ditt andliga liv genom kurser och kamratskap i andlig formation.Stärka ditt arbete och ledarskap genom avancerade praktiska kurser från lärare.Hjälper dig att bedriva avancerad forskning för att upptäcka insikter för effektivitet i verksamheten under 2000-talet.

Vi uppmanar dig att gå med i Acadia för att få den energi, färdigheter och djup du behöver för långdistansarbetet och att skärpa din effektivitet som kristen ledare. Ta dig tid och utforska den här sidan och kontakta oss så att vi kan diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppfylla ditt samtal som ministerleder för dagens värld.... [-]

Kanada Wolfville
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve